Роклите в есенния гардероб (галерия)

Въпреки че температурите паднаха, не е нужно да нахлузваме панталоните и дънките чак до пролетта.

Обратно в новината

Коментари - Роклите в есенния гардероб (галерия) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас,дано не срещна жена облечена с такава рокля вечер,че ще получа стресница....

Освен чувалите тук, са показани и някакви безвкусни модели, които не стават за обличане. Демодирани модели за лелички. Нищо свежо, свястно и грабващо окото. Далеч стоят от представата за съвременно, практично и симпатично облекло.

Luna0102

Това рокле е от някой забравен контейнер на склад от средата на 70те, каквото е раздърпано даже може да е втора употреба.

Напротив, втората са по-свястни.Разликата е че тези струват повече от 200 лв,а втората са 2 лв.,но луди има за всичко. Аз ще си купя от 5 лв и ще съм супер самочуствие.

Защо тия рокли изглеждат толкова теткенски? Все едно си ги намерил в стария скрин на лелята на свекърва ти, дето е била стара мома.

Въобще не са теткански, много са си хубави дори. На една жена с хубава и съразмерна фигура биха стояли чудесно.

mrsmith

Защото тия марки - H&M, Next и т.н. - са "бърза мода". Бизнес моделът им е такъв, че да продават максимално много с най-малко разходи. Първият разход, който отпада там е дизайнът. Затова са с торбести кройки и рециклират стари тенденции без много-много мисъл. После отпадат и производствените разходи, като ги шият дечица в Бангладеш в ужасни условия, като ги заключват по цеховете по 12 и повече часа (това и у нашите цехове, където се шие на ишлеме се случва). И ето ти ужасните дрехи, с които ни заливат.