Мелания и Софи Трюдо в стилен дисонанс

Първото семейство на САЩ - Доналд и Мелания Тръмп посрещнаха премиера на Канада Джъстин Трюдо и съпругата му Софи Грегоар-Трюдо на посещение в Белия дом.

Обратно в новината

Коментари - Мелания и Софи Трюдо в стилен дисонанс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасни и стилни дами!

Две красиви, елегантни, класни дами.

JUST SILLY NONSENCE!!

дето ще направи канада арабска държава преди швеция още, какво го лансирате? защо "статията" за вайнщайн не е на фокус, а?

Канадският Министър Председател е абсолютен левак,който ще съсипе Канада със супер левите си убеждения,превърнал Канада в отворена клоака за глобалистите-колкото по-бързо го махнат,има по-голям шанс за Канада да оцелее

Ха-ха-ха! С тая мания да се носят високи токове и панталон, който е с една педя по-дълъг от краката жените изглеждат нелепо. На Мелания коленете са й сякаш на бедрата.

едната от двете дами прилича на пухкава селска кифличка...

А другата има лице на знатна кранистка, с два ордена на труда.

ДИСОНАНС??????????????? Тълкуване: 1. Спец. В музиката нехармонично съчетаване на музикални тонове. 2. Спец. В литературата непълна рима, при която ударените гласни не съвпадат. 3. Прен. Липса на съгласуваност, на съответствие; противоречие.

Госпожа Трюдо! Усмихната, с много хубави крака, не като онова недоразуемние с физиономия на хищник.

Какъв тон с обувките, бре хора. Точно Трюдо пък съм го запомнил с това, че винаги е със сиви или сини костюми и все едни и същи кафяви обувки, без значение колко провокативни са чорапите му. Да се постави акцента точно на това, което липсва - смешна работа. Бил в тон. Нищо не му е в тон. И винаги е така. Кой го нарочи този за модна икона - само той си знае. Както и да е.