Amazon отстрани шефа на студиата си заради сексуален тормоз

Компанията "Амазон" временно отстрани и изпрати в принудителен отпуск отговорника за студиата си заради обвинения в сексуален тормоз.

Обратно в новината

Коментари - Amazon отстрани шефа на студиата си заради сексуален тормоз | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Шефът продължил да нахалства и след това, въпреки че продуцентката му дала ясно да се разбере, че е лесбийка и че не се интересува от мъже,,," И сега какво? Ако ме беше лесбийка, сигурно щеше да се заинтересува, така ли?

Тази е бая грозноватичка, плюс това е продуцент, със сигурност не е света вода ненапита. Явно се опитва да спечели предимство в преговорите с всякакви средства.

Тя била лесбийка, той пък е лесбиец. Пълна хармония

Човекът не носи на сексуален тормоз, така ли?

Добре ке сме у бугаско, тука ке йебем!

Пореден нагледен пример как хората, подвластни на пороци имат безволеви, глуповати, гадни физиономии. Слабост, твойто име е ку.рва(р)

Ей аман!заливат ни с глупости и измишльотини!

Този по-скоро си пада по малки момченца.

Заради няколко незадоволени, да лишат от удоволствие десетки други -доволни? На къде е тръгнал този свят?

неприлични аванси?

Ако се вгледате внимателно в този човек, без да сте специалисти, ще видите, че това е 100 процентов педал, така че, снемайте обвинението за тормоз.

Лесбийка била..?!, просто е искала да го разкара!

класически случай на самозаблуда. това педалче, отговорничето я е помислило за мъж и е започнало да и се дупи. тя много се е ядосала поради отсъствието на подходящ инструмент за да го оправи и е преекспонирала ситуацията.

Американците са полудели вече! "Обвинен" бил, тва стана като нашето "обвиняем". Не те кефи някой, обвиняваш го в нещо и хоп теслата. Ходи после обяснявай, че нямаш сестра!

В САЩ май тече някакъв лов на вещици срещу неудобни вече продуценти.

Ебаси извратената държава с извратени закони.Това куче-медалист ли е била обект на сексуален тормоз бе хора.Я поогледайте тази насечена груба физиономия и се опитайте да се възбудите, камоли да правите предложения и да се стигне до секс, а после и до тормоз.Тази трябва да я съдят за нелоялна авторклама .А бе всички водачи пръскаме и плюем авто-контрольорите, че били прости, ама когато видят, че е нямало съприкосновение и тушират работата.Тази нито е отпорена анално(пък може и да е,ама няма доказателства), нито е ошамарена като пернишка кифла и хоп -тормоз.Гейска работа ще е това.

Жената никак не е грозна - не се прави на интересен. Но е хомо, а хомотата реагират много лошо на задявки от другия пол. Факт - всеки средно интелигентен човек го знае. За да се оплаче явно е минал границата. И ще си търпи последиците. За разлика от БГ, където шефа мутра може да си прави каквото иска безнаказано. Даже другите "мАже" може и да му завидят.

за американците границата е много странна и само те си я знаят. Основното е, че ако пича е готин и с много пари е романтично и вълнуващо, колко е уверен и смел!

Ексклузивно разследване на СНН - стожерите на обективността! Брейкинг нюз! Потресаващо разкритие! Тотално доказателство! Руснаците са използвали Покемон Го. за да се месят във вътрешната политика на САЩ, опитвали са се да разпалват расово напрежение и т.н. и т.н.

пред харви уейнстейн !

Kalin

В САЩ тия неща за разчистване на сметки или добиване на популярност са под и над път.То по тая логика всеки опит за флирт може да се тълкува като сексуален тормоз.

Ако наистина тръгнат по тази плоскост трябва да се уволнят и накажат всички продуценти! Та тази индустрия на това се крепи!!!

Шоутата "Мис еди коя си" и те май са организация за елитни компаньонки?! Уф, абе как не се намери една жена, която на момента да го каже, а винаги след много години... Или има такава!? То май всички известни са отаковани, ама си траят, докато ядат кИфтета...

Има ли доказателства или е агенция ЕЖК?!

Една от свидетелките си пази образец от спермата във фризера. От където са снели ДНК данни. Ъ-хъ!