Как са изглеждали топмоделите преди фотошоп

В добрите стари времена жените държаха на своя естествен чар - без импланти, контуриране и фотошоп.

Обратно в новината

Коментари - Как са изглеждали топмоделите преди фотошоп | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елизабет Телър. В младите ѝ години, когато не беше напълняла безобразно тя е изглеждала точно така, както е било модерно без корекции - нямало ги е .Дори е нямало силиконови устни.

Преди фотошопа, ботокса, силикона, хиаурона, екстен...нам си какво. Истински! И красиви, ей така са изглеждали! Сега няма натурална хубост по медиите..Има Джулияна Гани, Николета и т.н.

Преди да са измислили фотошопа, снимките се ретушираха ръчно. Това са фактите, иначе и на мен ми харесват повече моделите от 90-те, бяха различни, индивидуални и в тях имаше живот, сега на подиума крачат скелети със силиконови гърди и устни, изкуствени коси и всичките си приличат като кукли във фабрика за играчки, никаква индивидуалност, никакъв намек за естественост. На всичкото отгоре все бледи като болни или като наркоманизирани.

Ами тия кокаляци, дето ни предлагат, ако ги оставят в естествен вид, нали веднага ще минеш на другия бряг! :) Кой луд ще хареса, кльощерица, с пъпки по ребрата, ходеща като подвижна закачалка? Сега се предлага изкривен образ умишлено! Пак целта е смазване на човешкото в човека. Да не знае кое е горе и кое долу! Да му се смени цялата система, не само подсистема - ценности! Всичко да е друго, да е изкривен до безобразие! Едно време религията - такава или онакава е поддържала човешкото в човека. Днес, с навлизане на болшевиките и комунягите, тези деца на Дявола нашия свят се преобърна. На Запад също им въздействат - там им изравняват половете. работят по забременяването на мъж или поне д аможе да носи бременност, сватби между педераси и какво ли още не ... В Швеция една министърка иска да се узакони инцеста. Да може майки и синове, бащи и дъщери да се бръмчат законно. Да може осиновители да се сексуват с осиновените и какви ли не още дивотии! Остана исляма, като пазител на човешкото - доколкото той може да е такъв. Но и там го разораха - именно в тази посока - да е нечовешки, да е зъл. Когато се е създавал - по официални данни е бил смислен и добър, макар и различен. А днес е олицитворение на злото. Но и така не може да се маскира източника на последното! Нали?

Наслаждавам се на тая хубост , гледам го и това - жулка ганата от факултета ... Ама те са като различни биологични видиве , бе хора ! Брутален контраст ;))) Красота срещу никому неизвестно и уродливо силиконово .. нещо .

Че са хубави, точно тези - хубави са, спор няма. Едно ме смущава само, не изглежда да имат пори, никъде, нито петънце, нито банка (освен на Синдито облемантичната), истински порцеланови кукли!

Красиви, красиви, красиви!

Е как, я вижте тази най - актуална звезда Джулиана Гани.

И най-важното - не бяха безполови анорексички.

Синди и толкова красива. За справка, вижте каква дъщеря е отгледала. Това е ген, не пластики и фотошоп.

Синди да, детенцето - не. Има нещо много, което не достига на това дете, за да бъде близо до класата на мама. Просто едно от многото анорексични ОБИКНОВЕНИ момичета и незапомнящи се момичета от подиумите. Ако е виждаш фрапантната разлика между мама и детенце, не коментирай теми като тази.

красиви нежни, а бе истински жени. вече няма такива

Няма да ги видиш по телевизията и в чалготеките. Те там не стъпват. Просто си смени обкръжението и интересите и ще ги намериш.

КОгато това бяха модели фотошоп го имаше!

Много поучително сте сложили тази статия до новината за Джулияна Гани. Не я знам каква тая Гани, но е събирателен образ и очебийно демонстрира разликата между тогавашните красавици и днешните :DDD

Моля ви се недейте да говорите наизуст и не подвеждайте аудиторията. Ръчен ретуш е съществувал още от 19 век, затова всичките ни баби и дядовци на снимките са красиви :) Няма нито една необработена снимка на въпросните показани модели, просто навремето се е правило умно и професионално.

То и грим е имало...ама е с мярка и всяка жена си е уникална и красива. А не всичките да приличат на силиконови секс-кукли.

расови били, това да не са кобили бе човек, бива ли така.......Стефани Сиимор е със силикон на снимката с черната рокля.

Да има да взема авторът, но контурирането като техника в грима го има много отдавна, друг е въпросът, че тези жени нямат никаква нужда от него! :) И по това се познаваха расовите жени - почти нямат нужда от грим и са си много красиви и без никакъв!

Откъде пък знаеш, че нямат нужда. Видяхме СиндитУ на последната и изява в Седмицата на модата в Милано тази година какъв целулит на крака извади. После го тушираха с ФОТОШОП.

Едно време какви жени имаше....а това, днешното, жени ли са...?

само не наричай уродите жени

ТОП означаваше ама наистина много хубава , а сеа секи крокодил е топ и размиха смисъла на понятието.

Тия па!Мара- отварачката е 2 метра жена ,а па като ти запее.....няма компютърна програма за обработка,която да я замени! Митьо- Пайнера президент!

Перфектни!Фотограф използващ "фотошоп" не би трябвало да се нарича фотограф.Да им измислят име!За удоволствието на чикидж и и ни срах на името...

Това го говорят всички, които не могат да работят на фотошоп. Фотошоп си имаше и преди компютрите, ама не е за всеки пишлигар със сапунерка, дето се бара фотограф, ама в тъмна стаичка не е влизал.

Именно. Програмата Фотошоп е взаимствала техниките на ръчния ретуш. Може нещо да ми убягва като терминология, допълнете.

ми добре са изглеждали

А Вендета Райкова преди фотошоп?

Какви жени, какви прекрасници, какви ги пишете, бре? Ако искате да видите красота, вижте ДжуКиана Гани от съседната новина - ЕТО НА ТОВА ВИКАМ АЗ КРАСОТА!!! ;-)

Какви жени, Господи! Не жени, а БОГИНИ!!!

Прекрасници!

Така и така си ползваш думи, с които мислиш, че звучиш оригинално...вкарай поне и "вкуснотии" в изречението и да ти даваме жълтата фланелка!

Абсолютно. С тая измислена дума са много мазни, а не усещат колко глупаво звучи.

Всички са уникални, но Брук те вади от релсите :)

Не ми харесва. Това ли намекваш, че те вади в лошия смисъл?