Вижте новите тенденции при дънките

Японският моден бранд "Тибо" представи силно изрязани дънки, състоящи се от колан и ленти от плат по ръбовете, на Седмицата на модата на Амазон в Токио.

Обратно в новината

Коментари - Вижте новите тенденции при дънките | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз подкрепям и призовавам да се носят без белио

Кретенът, измислил това нещо, защото то не е дреха, заслужава да го накарат да го носи цяла зима. Както и тъпаците, които ще дадат пари за него.

Дали е добре психически, този моделиер?А може ли някой да обясни къде е красотата на разкъсаните дънки в момента?Или тези клиноообразни дънки?Каква фигура трябва да има човек за да си позволи да се вмъкне в тях?

Това е като приказката " Новите дрехи на царя".

Край с диетите Вече няма да се тревожим, че " не влизаме " в дънките. То май и други хора ще могат да влизат и излизат от дънките ни.

тия трябваше да изрежат и бодито - да я оставят по презрамки и ластици. тогава "облеклото" като цяло щеше да има завършен вид.

без боди по-добре

Тези би ги харесал само Люси Иларионов. Идеални са за клип на гаджето му фолк певица с азиатски гени.

Модата в облеклото е класа, стил, качество и красота. Тук не виждам нищо от това. Може това да е някаква тенденция, но не е тенденция в модата. По скоро може да се разглежда като тенденция в развитието на психичните отклонения. А в Токио явно са доста свободомислещи, без да обръщат внимание на някакви общоприети стандарти.

Леви Щраус, създателят на дънките, би се обърнал в гроба ако видеше това. Смятам, че това не са дънки. Нещо друго е. Не е коректно да се използва името "дънки". Аз ако скова каруца, кръстя я "Мерцедес", направя ревю, на което я презентирам като новата Е класа, дали някой ще ми се върже и дали няма да ме вземат за хахо.

още малко и по амджици ще тръгнат баси тъпотията

Най-после дойде и тази мода. Имам няколко чувала стари дънки. Сега като започна с ножицата, що мода ще създам мале-мале... Пари ще падат, а може и някое ревю да спретна, камери, манекенки, слава... Това е бъдещето за мен. Ито само защото излязох предвидлив и не изхвърлях старите си дънки, които късах по строителните обекти.

Не ми харесват стилът и кройката, не са в европейски стил. За Япония може би са о"кей. Не знам как се обличат там след като са свалили дългите и затворени кимона.

Малоумни работа

И къде тук са дънките?

Голяма грижа за проститутките и гейовете...

Супер

Новите дрехи на царя:)

Тъкмо исках да напиша, че царят е гол.. :-)

ПОРЕДНОТО доказателство,че простотията няма почивен ден.

Хуйбави тенденции. Дано не се налага някой да ходи така по улиците, все пак.

Бива, бива кабрио - ама това вече е прекалено. Мъже с такива "дънки" могат да ходят във WC и без да се разкопчават даже.

Достатъчно е една идиотия да бъде наречена "последна тенденция" и веднага ще си намери безброй последователи. Които в никакъв случай няма да подозират, че са ги направили на идиоти, напротив, ще се гордеят с избора си.

Тенденцията е''на голия Цар да казват,че еж облечен''....това за тенденцията разбрахме...къде са дънките....в цялата ''тенденция''

Тази тема някак ми се слива с темата под нея за сините сливи.....не знам защо толкова асоциативно мислене ме сполетя?

Пуснете ги по моловете на по 1000 лв бройката. Ще ги излапат като топъл хляб.

Скоро ставам на 60 години и тези дънки много ,много ще ми отиват!Моля някой да ми подари ,че старците около мен да се изцъклят Така ще намалим бремето на НОЙ за изплащане на пенсии.

И ако добавят малко марихуана към мизерните пенсии , ще облекчим НОЙ още повече. Ако изобщо някой има нужда от упойка за този живот,то това са пенсионерите.

Това, че са модерни, не означава, че са за всеки. Тук малко сбърка. Но концепцията ти е интересна, защото и младите българи, нямат тела на азиатци. Ако си над 45-50 кг. тези дънки са забранени.

Сигурно на това ревю никой не е посмял да извика, че царят е гол и всички чинно са ръкопляскали, за да не ги помислят за демоде.Ама така е при пазарната икономика - всичко е за продан, респ. за показ, а който не се показва, значи не е за този свят.То и нашите хит певици си пеят голи, но не са се сетили да си оставят по някоя лентичка да им се развява отстрани.

Явно компенсират липсата на талант с повече МЕСО.

Бас държа, че тези изрезки струват едно 500 долара минимум. Хората откачиха как да се изчанчат и затова са готови да платят хиляди....

Бас държа, че дизайнера на тези дънки не би ги облякал.

Човекът, който е създал това, заслужава удар в лицето. +1

сиромашия до шия

Простотия до шия.

Любов със 40 свидетели в Пловдив. Такава черезвичайна глупост само в България може да види . Никъде по света го няма това . Истински случай .

Това по скоро е новата тенденция при коланите, защото аз дънки не виждам на снимката

Демек модно е да приличаш на изнасилена... Да си нарисува и синина на окото.

Явно празникът на ада "hell" е свещен за дирниците..

А дънките къде са? :)

Тази дамска мода за каква възраст е?

Това вече не е тенденция ,а ексхибиоцинизъм и порнография

Очудвящо грозно е като вижда човек добре олечени от кръста нагоре млади (особено момичета), а даже и по-възрастни, да носят дънки в дрипи. Дрипите не могат да бъдат някаква приемлива висококултурна мода. За отбелязване е, че клошарите могат да бъдат мръсни, но не и дрипави.

А Вие виждал ли сте отвързано куче какви странни движения прави?

как се става куха леика ?. новите тенденци 1. ходиш на училище до трети клас 2.пушиш трева от 4 3.четеш за новите тенденции 4.говориш по мобилния повече време отколкото спиш 5.имащ адресна регистрация в мола 6.повтаряш си по 1000 пъти на ден аз съм номер 1,защото мога да лапна всичко и съм отворен/на за всики готини , значи не съм задръстен/на

Радиацията явно се отразява и на дрехите.Жалко! Клошарите са облечени с най- новата тенденция ;)

Принцесата е гола.........

Аз затова досега не съм ходил за злато в Аляска, липсваше ми подходящо облекло. С новите модели "дънки" - напред към снежните планински чукари!

Все повече се израждаме а после ...олеле си глобалното затопляне ни е виновно. Ако искаме да не откачим и да не се самоунищожим ще трябва да преразгледаме това понятие наречено свобода. Според мен човек е много далеч от свят без рамка. Не е достатъчно съзнателен за да живее в такъв свят. Факт е че липсата му на подготовка за такъв свят го прави все по-глупав и първичен отколкото да е точно обратното.

Ще дам един простичък пример. Ако сравните картина рисувана от хитов художник от преди 200-300 години с картина рисувана от съвременен художник няма да има човек който честно да не се възхити от красотата на картината от преди два века и да не попита ...Това пък какво е ...а ъ..? относно картината на съвременния майстор. Така е за много свери в живота.

И в сВерата на правописа е същото.

който няма вкус, да ги облича или за по-лесно да тръгва по гащи, на които да има пояснение, "дънки", оригиналните дънки са класа

Светът отдавна се е изродил така че някаква ''мода'' няма как да не е изродена...Какъв идиот трябва да си за да кажеш че това са дънки или някаква дреха..

Тая мода на скъсаните дънки започна в България през 90-те години на 20 век, когато се появиха металистите с дългите коси, гръбчета на Металика и Мейдън и кубинки, както и пънкарите. Те си съдираха дънките на коленете и задниците и ходеха така. И сега, толкова години след тези деветдесетарски течения пак се появиха съдраните дънки, и сега стоят грозно, нелепо, глупаво! Тогава в миналото този тип облекло показваше бунтарщина и различен поглед към света и музиката, а сега - глупанарска "мода", простотия.... глупавите кифли и лелки не се усещат колко грозно им стоят...

Прав си, че модата тръгна от тук и то преди 90-те!Само че,ние не си деряхме нарочно дънките,те сами си се късаха от носене и пране.В ония времена,нямаше от къде да си купиш дънки, освен от кореком,око евентуално имаш право да пазаруваш там.

А следващият модел дънки ще представляват един гол гъз, в който е втъкнато едно копче, на което ще пише "ДЪНКИ"

... ще ти се, а?..

Жив и здрав да си, човече! Разсмя ме със сълзи.

Дънкова запушалка, викаш:))) Много се смях на коментара:)))