Коментари - Дъщерята на Дана от ”Вчера” краси немския Vogue | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е красива, браво!

Приятно е да прочетеш подобни новини, а не за новите "предни" цици на поредната тъпа плейметка, която освен да си показва анатомичните подроности, за нищо друго не става. Успех и в учението и в реализацията на това, което учи!

Умен, то голяма разлика м-у плеймейтка и тази няма... просто почакай и ще видиш...

Това момиче е 300 пъти по-красиво от дъщерята на Джони Деп, Наталия Водянова и дъщерята на Сидни Крауфорд!

И защо 300 пъти? Можеше 778 да кажете! Шегувам се, разбира се :)))

НИЩО ОСОБЕНО НЕ Е ??????

da

Не рабрах - родителите й от 30 години работят в Българския културен център в Берлин , така ли ?

Именно-съсипват се от работа и за това т.н. Културен център изглежда като фалирал магазин. Но да -сигурно за толкова много работа пък им плащат добре и то в евро с парите на българския данъкоплатец.

ОСТАВА ЗАГАДКА ОБАЧЕ , ЗАЩО ДИР БГ БЛОКИРА КОМЕНТАРИТЕ НА ГЛАВНА СТРАНИЦА ОТ ЧУЖБИНА ???? : - НАРЕЖДАНЕ НА БОЧКО? - ДИР БГ ЧУКАТ ПРИ ВСЯКО ВЛИЗАНЕ НА ПОТРЕБИТЕЛ БИТКОИНИ ? - ОБСЛУЖВАЩИТЕ УЕБ-СТРАНИЦАТА ИМ СА МНОГО ПРОСТИ ?

Има и други български, които са украсили някои западни корици, но за тях не се пише в България. Не ги познавам тия хорица, дето са били на пиедестал едно време. Това филмче "Вчера" беше една захаросана комунистическа рожба на децата на бившите тъмночервени комунисти. Демек видите ли те са били по-различни от родителите си. Те явно взеха властта на 10-ноември. И сега били на пиедестал. Да бе да, май нико не си спомня за тия пиедесталестите.

Браво.Някой позаинтересувал ли се е защо една от най-нежните български актриси хваща шътв и заминава, мисля, че първо отиват в Австрия.Някой знаели за реализацията на София Кузева там.Никой няма право точно нея да я съди.Съдете гамените и мошениците като Христо Мътафчиве или онова леке Калин Сърменов и още много като тях съсипали и кино и театър и култура в България.А това красиво момиче няма нищо общо със кифлите-силиконки, чалгарки и яки дупарки в БГ.Най-много тук някоя мутра като онзи на Милянкова-Чолата да му съсипе живота.

Офф, като се натъкна на някакви такива и ми замирисва на вкисната българска боза.

Манекенка, която учи психология.... Друг коментар не е нужен, освен че давам и по 1+ за коментарите за ДС и за това, че има вероятно стотици българи, отишли на собствена издръжка, със сериозна кариера в Берлин ...

Дана и на 50 пак хваща доста окото, браво. Да сте живи и здрави.

И говори развален български. И разбира се, има немско самосъзнание. И ще роди германчета. На какво да се радвам ? Че западът ни граби генетично ?

Тебе някой здраво те е ограбил. И не само генетично... Щом не можеш да се зарадваш на това, че едно хубаво момиче с бг корени е на страниците на авторитетно списание. Независимо дали говори български, немски или китайски. Ще си живееш болен и недоволен с това мислене...

Че откъде на къде подобно нещо трябва да радва всекиго. На мен примерно ми е все тая. Сигурно и аз съм генетично увреден. Което ме утешава донякъде щом нямам български гени в себе си може би имам някакъв шанс.

За родителите не знам какво търсят там и на какви разноски, но дъщерята е много красива!

тази снимка подвеждащо е от списание Амика. но вижте НАИСТИНА снимката от Вог-та тя е снимана с АРАБСКИ ПАРЦАЛ на главата. на кое да се възторгвам, че са пробутали европеидно момиче, по случайност с българска фамилия за мулти-култи безобразната си пропаганда?!

хубаво момиче, излъчва чистота

Толкова е красива! Впечатлена съм и от излъчването на Криста! Страхотна! Защо коментарите трябва да са все негативни, злобни...?!?! Момичето е като сълза! Напълни ми душата!!!

Приликата между майката и дъщерята е огромна!!! Е, вярно, че е нормално дъщеря д прилича на майка си, но в случая приликата е голяма, в един момент се чудя кого са снимали :):):)

"...а София е на пиадестал в киното с ролята на Дана..." Хубаво би било да си изясните значението на думата 'пиедестал', явно не ви е много ясно.

Трогателно. Което ме навежда на логичен въпрос-кой плаща заплатата на разни измислени синекурни длъжности, като например стогодишно пребиваващ шеф на български културен център. Непременно във Виена, Берлин или Париж. Няма да ми стане приятно, ако правилният отговор на логичния ми въпрос е следният-плащат българските данъкоплатци! ...Същите, които събират с есемеси пари за лечение на децата си, ако се наложи в болница в Берлин!

бедна ни е фантазията колко пари харчи бедна България, за да е видяла жабата, че подковават вола. Колко ли берлинчани са чували за българската култура, благодарение на този център? А колко българи правят кариера в Германия и ние не знаем нищо по въпроса?

и аз това исках да питам- този бащата явно е някакво ултра ДС кадърче и е незаменим... Да не говорим, че имах честта да видя т.н. Културен център в Берлин (не знаех, че има такъв, случайно минавах от там ) и има вид на напълно необитавано и нефункциониращо пространство. Явно само всички ние дружно плащаме за спокойния живот на това ДС семейство в Берлин. На печелившите честито! (очавам дирниците да ми скрият коментара, понеже не възхвалява кадри на ДС)

Таткото с образование "актриса" -т.е. кръгла нула е незаменим кадър в управлението на псевдо-културния център в Берлин! :)