И Гришо отново във Vogue

Григор Димитров попадна на страниците на поредно световно издание.

Обратно в новината

Коментари - И Гришо отново във Vogue | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз се гордея, че съм българин. Гордея се и заради Гришо, защото е българин успял с Труд и талант.

На мен лично ми е сладникав като мъж.Когато говори също.

Истината е, че не всеки го допускат до Вог. На практика това си е много голямо признание за Гришо.

Само за няколко години Гришо успя да стане най-великия българин!

И Кънчо Путкодеров е известен спортист, и с него ли да се гордеем?

Да се снима гол за Playboy и за Penthouse, да го видим какво крие в гащите, питон или гол охлюв

Гришо за пореден път доказва, че е абсолютен бог!

Чак пък Бог... Това, че от Вог са решили, че им пасва на стайлинга, не означава, че Гришо е някакъв извънземно красив супер мъжкар. Селото му е изписано на лицето - присвитите очета и нацупените устета са едно към едно с физиономията на всеки нашенски селски бек. Гришо някак си поразително ми прилича по едновремешните гларуси по морето -има излъчването на селски тарикат.

Да се изправим срещу селянията, простащината, елементаризма, празнотата, първенющината, изкуствената риторика и лъжата и да ги разобличаваме в зародиш

Това дето се назовава дришньо е адресата и е супер отврат

Ние русснаците добре изпълняваме задачата, да плюем под всяка статия за успешни българи! Наздоровье! И някой да каже където трябва, че във фоайето на русското пасольство в София не работи автомата за боярищник от 2 дни сме на сухо!!! Да идват да го оправят.

Изключително рядко щастие и разхлабваща терапия за малоумната маса от драскачи платени от нощогрупата на паляка

Пфу пфу пфу да се .....

Стига с този Гришо, с него лягаме, с него ставаме, пускаш телевизора-веднага изскача, отиваш на Интернет-същото, очаквам дажизскочи и от чешмата, като пускам водата, кафа, ай сиктир..

Разбрахте ли сега защо нашия манекен се отказа от турнира в Виена, ами за да си направи модни снимки и да изчука някоя манекенка. Това си е Гришката.

гришо е хубав млад, успял маж обграден от традиционната балгарска злоба . гришооооо, спри да развяваш балгарскя флаг, не заслуява, момчео ми. бади себе си! успех!

ти можеш ли да напишеш една дума без грешка? Такива сте типичните фенове на кифлата. Вог е много по доброто за кифлата, отколкото тенис ракета в ръката. Дано си намери мястото най-после!

да мога да пишa без грешка, само че не живея като тебе по бг селата. просто ползвам вишизma "транслираi" на дир.бг , ако изобщо знаеш за какво говоря... .

Момче Гошо гледа лошо.Защо пръстите "виктъри" са обърнати надолу?Нищо, нека посъбере сили и средства, че в Париж е скъпо и яко му реноме.

Стига с тоя Гриша бе..... Къде е леля Гошка.....

момче разбира не само от тенис ,но и от бизнес.Браво Гришо,гордеем се с тебе!

То това ще му остане!

за разлика от Гунди, и двамата спортни гении и с когото много си приличат, дори и физически, успя да направи световна кариера, докато Гунди го смазаха комунягите....да пожелаем нови успехи на Гришо и да си спомним за Гунди ..

Вземи прочети първо с каква кола (марка и модел) се е ботурясал Гунди, после питай баща си, као е още жив колко такива коли е имало в България по онова време и ела да се извиниш на всички тук за простотиите, които пишеш - "как бил смачкан от комунягите"... младо и необразовано тъпанарче си ти. А пък за това, че Гунди е имал чин в МВР-то (милицията) въобще и дума няма да продумам.

.. я попитай баща си или дядо си дали не са били членове на партията.Да не се докосваш до Гунди умнико...

На Гунди и Котков властта всичко им позволяваше. Пиеха като св,,,,не и караха. То повечето футболисти си бяха пияндета, но само тези с чин в МВР смееха да си карат колите. Останалите си имаха редовни таксиджии, които ги чакаха пред кръчмите (тогава нямаше мобилни телефони да си викнеш такси). Ако Гунди беше трезвен, нямаше да се навре под камиона с Алфата и да изгори. А по онези времена имаше само една две спортни Алфи в България

Пуяк

За манекен става, ама за тенисист, не. Объркал си е попрището.

Абе, кой плаща /вкл. и на вас, ДИР/ за тази неистова, бясна реклама за това дупе ? Вероятно мегаамбициозният му баща и промоутър в тениса, а ?

Много са противни нали?

Ами на хубавото ,как да кажеш ,че не е! Страхотен млад мъж,секси и с много хубаво излъчване! Трябва да сме горди с такива Българи,а не да ги плюем!

Вярно, хубав, млад, успял. Да му се радваш. Ама още не мяза на мъж, а си е чисто момче :)

Мачкай парцалките Гришо!

Много ни и хубаво момчето, вместо да се гордеете ..Готин много готин

Няма ли кой да му каже, че освен за тенис и за манекен не става. Но да язди камили с чалма си е направо ТОП!

Григор,има нужда от малко разтоварване.Който разбира от тенис видя,че на финала в Стокхолм беше преуморен и допущаше грешки.Три последователни турнира Пекин,Шанхай,Стокхолм-срещи с класни съперници,голямо натоварване.Григор е гордост за България.Не сме имали такъв тенисист и няма да имаме в следващите години.

много е симпатичен....истински достовн представител на България ...много се гордея с него, бербатов,стоичков....какъв по - добър маркетинг за страната ни, от успелите ни българи

Не е за завиждане държава която я свързват само със спортистите и!

От реклами и спонсорски договори, Григор печели в пъти повече отколкото от тенис! Едно от най-търсените лица в тениса от спонсорите! Освен талантлив е и красив, а също и възпитан, за разлика от нещастните му хейтъри в България!

Не знам за "талантлив е и красив", но приказката за мирижливите цървули е писана за него

много е сладникав

Тъкмо стана ясно вчера, че тая седмица Григор няма да участва във Виена и спортни новини около него няма да има, дира решиха да компенсират със жълтини.. Навремето Малеевите бяха 3, 4 и 6-та в света съответно, но такова масово оглупяване и истерия не помня да е имало. Което говори красноречиво по каква траектория се движи тая нация.

Всеки сам избира какви информации да чете и гледа в нета.Когато нещо не ти харесва,не се оплаквай а се премести.

Е Сега вече Може да Му излезе късмета , ако не Никол то има достатъчно богати за да го напазаруват , и жени и мъже ! Всичко си има цена , а Гришо е скъп !

че Никол е бедна покрай нашия бе..тя с него се влачи и заради парите му ! Но говори много лошо з анеог ако чака да го напазаруват!

Григор не ми е любимец, но ми е много смешно като чета коментарите на панелните вампири! Коментират един ОПРЕДЕЛЕНО успял човек, все едно са нещо повече от него, а не люлински панелкаджии. Не ставал за тенис (но е в топ 10), бил кифла (но спи с елитни жени, не с дебели комбайнерки). Хора, погледнете се в огледалото и влезте в час. Поне малко.

Ти пък, не приемай нещата толкова насериозно!

Елитни прос.итутки по-скоро. Една колежка на Шрацингер от Pussycat Dolls разясни с какво са се занимавали.

Зависи от критериите за успех. За някои успелият човек е богатия човек, но някои се раждат богати, т.е. успешни са по рождение. За други успешни са известните хора, но някои са раждат известни. И т.н. Погледнато от моята камбанария - Гришо е успешен спортист, доста успешен и толкова, но пък спортът го намирам несериозен като професия и дори по-лошо от това, но няма да се впускам в подробности. Това, че е успешен спортист не е повод да го харесвам, нито да му симпатизирам.

Няма да остане гладен. Като не става за тенисист поне става за манекен.

А ти? Ти по-добър тенесист ли си? Или по-богат? Или по-ухажван от жените? Гришо е много пред теб, имай малко уважение!

Не се впрягай толкова. Трябва да си много ограничен ако се връзваш на такива коментари ;)

дкми

Той да вземе да си гледа тениса, не да обикаля като няква кифла насам-натам да се снима...

Е, той Гришо освен за Вог, з адруго не става. Плейбой.

Отиде на среща с Президента ни по къси гащи и кецки. Хубаво момче, спор няма! ..ама стила му определено има нужда да бъде съобразен малко..

Какво е кецки?

Точно, така това беше проява на липса на възпитание и неуважение към президентската институция. Иначе да жив и здрав,

За среща с този президент може и по гащи.

Това момче е като дялан камък - където и да го сложиш, стои прекрасно.

Готин е ... мачка ги и на корта и на подиума, но най-вече мачка комплексираните хейтъри от панелките ;)

Комплренсираните от панелките викат браво на всякакви ритни, хвърли, удари топковци, защото нямат собствена стойност, с която да се гордеят и са с манталитета на пубери.

Давай, Дришо! Като тенисист може и да не ставаш, ама като кокона по списанията го докарваш! Силен Дришо! Силен!

Извън модния подиум и рекламите е заработил около 5млн. в левове за тази година. Ти колко заработи?

6 милиона. А ти? Колко заработи, че ми държиш сметка на мен?

Vogue да не е станал притурка към "19 минути", че толкова българи за един ден са на корицата му? Шегата настрани, супер е и Гришо, и другата българка! Такина новини да се чуват!

Гришо е красавец, никой не може да му отрече това. Най-красив е от известните тенисисти! Спокойно може да е модел в най-големите модни издания.

Хубавец! Да беше се избръснал малко още по хубав щеше да е :-)

Така е по-секси.

А защо да не е в Вог - много добре изглежда.

РАДЕВА, РАДЕВА, НЕ ЗНАМ ЩО ЗА ПТИЦА СИ, НО ЯВНО ДОСТА УРОЦИ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК СИ ПРОПУСНАЛА!!!

Приемам коментара. Просто рядко пиша на кирилица. Но това не променя факта, че Григор изглежда добре.

На снимката с Надал е и Зверев, а не Дел Потро.

Как още никой не се е изходил под новината.

Готин Гришо, много готин...