Фики, Мариана и Плачков в новия Big Brother

Почти веднага след края на VIP Brother започва още едно издание на култовото за България риалити.

Обратно в новината

Коментари - Фики, Мариана и Плачков в новия Big Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълно реално 80% са дебили в България след като не проумяват какви мангизи гушкат продуцентите на тази долнопробна порнография след като правят сезон след сезон за баламурници пускащи есемеси..

И после Иво Христов не бил прав, а ми не е прав, не 80, а 90% от населението са простаци и дебили!

Поредните "звезди", които потъпкват личното достойнство и това на своите близки заради лесни пари. Това да подложиш себе си и семейството си на унижение , да позволиш да те употребят за рейтинг и пари алчни продуценти и сценаристи , вкарвайки те в скандали и унизителни мисии е публично " харакири".

Ами още няколко хайлязина ще заработят по нещо за Коледа и Нова година.

САМИЯТ ТОЙ ПАРЦАЛ!!! ТРЯБВА ДА СИ ПЪЛЕН ОЛИГОФРЕН, ЗА ДА НЕ МОЖЕШ ДА СИ НАМЕРИШ НЕЩО ПО- СТОЙНОСТНО ЗА ГЛЕДАНЕ ОТ ТАЗИ ПОМИЯ...

Ами Златките къде ги забрайхте,алооууу???

langlima

И ние какво ще гледаме през това време?! Кога ще пуснете криминалните сериали? От бози ми се вгадява вече!

пък на мен и от криминалните сериали ми се повдига вече.

Абе идиоти от ТВНова, защо не вкарате правителството в Биг Брадър, ще бъде мега шоу да гледаме министервите как пърдят и псуват, как мляскат и се онождат, как клюкарят и се лъжат...

Е не!

Ние дебилите ще съдим в Страсбург ТВ Нова за умишлено опростачване на българския народ с Биг Брадър. Изрода Н.Кънчев и компания са демони и национални предатели -дразнители на най ниските и долни страсти и инстинкти..

Призовавам не всички да си го преместят.

Аман бееееее! Стига помии по телевизията! Всички боклуци станаха звезди!

не народа е дебилен,а тези които му поднасят такива дебилни шоута с турбо прости участници.Долни гадни,мръсни.Абе защо опростачаавате народа,после той си отнася обиди,че бил дебилен.Не дебилен,ами ще тръгне на 4 крака след умишлено скотизиране.За сметка на това така наречени "водещи",ще си купуват вили,къщи по екзотични местенца,като този дърт пръч в брадъра и др извехнали кранти.

Простотия дебне от всякъде, а спасение не се вижда! Предполагам рейтингЪТ на подобни реалитита е 80%!

Много се радвам на родния хайлайф.Ще съм раодстна и удовлетворена ако Фънки се влюби в Динко, а Захажаева изревнува.

Ники Кънчев просто си плю на името с това предаване. Толкова много изпростя това реалити, че няма накъде повече. Всеки, постигнал нещо, влизайки там пада под нулата и срива всичко, което е градил с години. В това число е Маргарита Хранова. Готова на всичко за пари. Дъното....

Какво е виновен Ники Кънчев за 80% от матряла? Ако не е Кънчев ще е някой друг. Докато има балъци (дебили) ще има и тарикати. Нико Тупарев и Краси Гергов трупат по милион на ден. Това му се вика да правиш пари от простотия!

Тръпнем от нетърпение! Едва ли някой ще успее да заспи до понеделник в очакване на поредната група утайки! Бихме искали да видим и Азис, Валери Божинов, проф. Вучков и Милко Калайджиев!

Бях чел че ще влиза онази драка, на Албена Вулева майка и. Също и Фънки. Ако е истина, само те двамата голямо шоу ще правят. Другите са ми скучни.

ДА Влезе и Пеевски

Оу йеее

Ще се затвори напълно с боко

Прекалено много стари муцуни. Коцето е бил вече. Мариана Попова и Светлана-Тъпото - абсолютно безинтересни. Джино Бианкалана нали беше великият бизнесмен в САЩ с тировете? Май му хареса тука лесното. Лежане 2 месеца по диваните, като изхарчим кеша айде наново. Заради Динко ще го загледам в началото. Той ми е въпросителна. Че е прост прост е:), но дали е пичага отвътре или комплексар? Ааа между другото вкарайте Жени и Тачо, те другите не пият, кой ще се напива и прави панаири иначе?:)

Веднъж да прочета смислен коментар

Кои от тези са "най-желаните"?!

А Къци Вапцаров зашо липсва? Да не би да е вдигнал кръвното?

кой е тоя фики

фики е на леля фика и чичо фико дитету

Добре, че има и други канали по телевизоро.

"Каймакът" на обществото

На батака каймака!:)))

Ужас!!!

Офффф, Марияна Попова пак ли ще обявява поредната сватба и годеж от къщата на Вип Брадър! Писна ми! Познатотот старо! Тая Дебора я чувам за първи път! А Фък Ит Стораро ми се драйфа от него!

а Джеки Пистолеро ще участва ли ?

Алоу, Бай Брадър, нали като ги гоните им казвате, че напускат къщата завинаги? Някои вече станаха редовни квартиранти вътре, спрете се с глупостите...

Алооо,Биг Брадърррр! Кви са тези звезди,бре!??? Откъде накъде този отпадъчен материал от тъпи силиконки,изпаднали роми,меки китки,забравени от всички грозни певачки,психопати,татуирани ,напомпани с хормони дебили ще е випа на България! Нямате ли страм,бре???? Кънчев? Съвсем изпадна,бе,момче!

Най-интересните ВИП бяха с обикновените хора, сега с ВИП боклуците кой ги гледа..

Ако се вкарат обикновени хора които не са известни в обществото ще е много по интересен брадъра отколкото с едни и същи "Випове". Вкарайте един сезон само обикновени хора като Яни от Фермата например и ще имате по висока гледаемост отколкото е с тия повтарящи се през година ,,випове".

Защо ПАК ще влиза Светлана Василева бе? Нали веднъж вече я гледахме как се правеше на малко и глупаво дете, сега отново ли ще влиза???!! А Мариана Попова също е била вътре. Защо отново? И тая Дебора оле стига с тия чалка певачки. ОТВРАААТ. Хората отдавна не слушат чалка или културно му поп-фолк. До кога ще ни натрисат певачки от тоя жанр??? Бесен съм...и отвратен от тая държава и тоя брадър!

Просто влизам за да напиша, че никога не съм гледал и нямам намерение да гледам това отвратително предаване. Хората, които го гледат според мен имат сериозна умствена изостаналост и може да се каже, че са в таргет групата на Иво Христов.

Роска Плевнята и Деси Бананова също трябва да са вътре, безкрайно необходимо е!

Мариана Попова пак ще "краси" екрана. Беше се изгубилатази и сега пак ще ни напомни за това колко е велила, успяла и най- най!

До сега бяха дебили участниците с едно-две изключения /20%/, следващото издание сигурно вече ще са 100% идиоти.

Тоест - свършва ВИП БИГ Брадър и започва ВИП Биг Брадър ????

Опростачването на нацията е официална държавна политика. и се провежда от всички медии без изключение. Тези, които съдействат за мерене на рейтинги, както и тези, който пращат СМСи, коментират и участват по всякакъв начин са жалко стадо овце. Тресавище на посредствеността...

иронично, предвид че коментирате :)

О, неееееееееееееее пак ли тая простотия.....

Повръщащ емотикон!

Със стари ..урви нов бардак не се прави.

Телевизиите продължават да бухат мега тъпи предавания , само не разбирам защо трябва да пълнят и другите медии с глупостите си !

Направете един нормален брадър бе, мързиливци оядени! Опорочихте идеята на предаването. Нито има 24 часово гледане, нито ги затваряте нонстоп каквато е идеята на този социален експеримент, защото си излизат по участия и къде ли не още. Побългарена боза отвсякъде. И ако давате по-малко студиото, а повече самото предаване, ще направите добре. Цялата държава търпи пробутваните лица, които се чудят откъде да изкарат по някой лев - я като коментатори в студиото, я като участници.

А така.

"нормален брадър", WTF?!?!? Нещо като, "най-чистата мръсотия" или "умната глупост"?

Неграмотни и глупави мутри ще влизат. Това е. Само тъпанари и простаци ще са там. Пази Боже.

ИСКАМЕ ПАЦО! Кога ще влезе Пацо?! Стига с тия връзкари бе!!!!

и Пеньо и Пеньо...

И пипирудата ! Ей тия бяха забавни, некви неизвестни. А то от години ЕДНИ И СЪЩИ "вип"-ове вкарват. И продължават да се представят един на друг кой с какво се занимавал бе.

Да го набуча на Гюлчан отзад!