Мелания с роклята на Марго Роби в Пекин

Мелания Тръмп отново събра погледите на официална вечеря с президента Си Дзинпин Пън и съпругата му Лиюен в Китай.

Обратно в новината

Коментари - Мелания с роклята на Марго Роби в Пекин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мелания изглежда по-добре в роклята. И не си играе - Гучи, Долче и Габана... Никакви световно неизвестни шивачи, които се опитват тепърва да правят име чрез президентшата. Браво за вкуса!

"Черната рокля бе до земи" .... "До земи" - този фолклорен израз от кой край е ?

Meлания е вече символ на класа. браво балканско момиче!

Мелания е изключително красива жена, на 50 и кусур е по-красива от най-прехвалените млади хубавици.

47 e HE 50.

Хубава жена-стил и класа !! Всички останали приказки са злоба ,завист и омраза ...

Е да, роклята е същата, с разликата в цвета на пухчетата и бието. И какво от това ? Мелания изпълва роклята и я показва. Розовите обувки хармонират и допълват тоалета, за разлика от черните платформи в чалга стил... Класата си е класа и тя е очевадна.

Според мен пък тези остри обувки изобщо не съответстват на стила на роклята, а Мелания е всичко друго, но не и класа. Облечена добре, заради всичките й съветници и стилисти наоколо, но само вижте някои от по-старите й снимки, редом до Хю Хефнър - поредното долнопробно зайче.

Понеже е умна, умее да избира съветниците си. Това е качество, което заслужава внимание и определя много решения. А Хю Хефнер...просто е минало, каквото всеки притежава, но не всеки показва.

Роклята на Мелания е по-хубава с гарнитурата в пастелно нежно розово. Обувките са върховни. А розовото на другата рокля е циганско пембяно.

напълня бузките, ве джурналисти :))