Гришо и Никол заедно след победата

Никол Шерцингер не успя да подкрепи своя любим Григор Димитров за голямата му победа на "Мастърс" в Лондон, но по-късно се присъедини към празненствата.

Обратно в новината

Коментари - Гришо и Никол заедно след победата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не желая България да е известна с физкултурници, които ги интересува само собственото АЗ и банковата сметка!!!

ако беше Шарапова ,жалко...много жалко.....

Един от малкото хора, чиито произход на парите е повече от открит и ясен. Халал да са му на момчето. Браво, Гришо. Всичко постигнато с труд и пот. Заслужава си и почивката, и гаджето, и да се радва на успеха.

Тоз, по член 68 ли замества Никол?

честито на григор . на всички злобари за връзката му с никол исккам да кажа че двойката мъж телец жена рак е уникална.споделят много любими неща а секса им е на 100 процента.водата ляга върху земята.просто са двойка,

Хейтър не съм но вие ст еокмплексари фенчета на тъпия боклук квито сте и вие аз съм олимпийски шампион а вие яжте дървото изроди

Всички комплексари тук могат само да мечтаят да бъдат с жена от такава класа. Можете само да раздавате акъл, без да го имате и да се хвалите с пи...те си, без да ставате за нищо. Няма по-прост и злобен народ от българския.

Да ви кажа,много ми е забавно да чета коментарите.Стига се до дискусия на всякакви наболели теми от нашето общество.Даже,понякога забравям каква е била новината,под която са коментарите! А по темата-Радвам се за успеха на всеки човек,постигнат с много труд,лишения и време/а не с шарлатанство и измама/.Още повече,когато успеха е на световно ниво.Вместо да плюете момчето,Гордейте се,че е наш сънародник!И жените до него и те са известни!Дано има и още такива Българи!

Явно е, че Никол е подходящата жена за него и се чувства щастлив и уверен с нея. Като беше с Маша беше на дъното, с Никол стигна до върха. Щом му влияе толкова добре, какво повече коментирате. Разбира се и смяната на треньора изигра най-голяма роля, както и труда на Гришо. Но жената до него също играе роля, а и щом сам го е казал и оценил. Вие гледайте вашите "щастливи и безупречени" връзки и бракове.

Успех,Григор!Радваш ни !Поздравления за родителите !Жив и здрав да си !

Много странно племе сте! Какво искате от човека? Какъв бил личния му живот- ами той затова е личен, защото си е негов, дали жената до него е красива или не, дали му подхожда или не, дали изобщо има жена до него или не, си е негова работа. На него си му харесва, а и да не му харесва, пак си е негова работа. Колко пари е изкрал и какво ще прави с тях.... ами и това си е негова работа. Преди 2 дни гледах мача и "виках" за Гришо, ама не за да изкара пари, не защото ми харесва приятелката му, а защото е Българин, които има нужда от подкрепа (не че през телевизора ще му "дам" нещо, но аз толкова мога), защото пред/зад името му стои Българския флаг, защото с точките, които спечели освен слава за себе си и името си, носи слава и за България и българите. Всеки един българин появявайки се на световната сцена носи нещо за България. Нямам предвид само спортист, актьор, певец и т.н.... дори обикновен човек на екскурзия... Той също носи нещо за България.... представя страната и народа и ако трябва да избирам, предпочитам Григор Димитров, Лили Иванова, Христо Стоичков, ще спра да изреждам имена защото списъка е огромен и безкраен и не се е писал само вчера или днес а се пише от както свят светува, та предпочитам хора като тях да бъдат лицето на България, а не бай Хасан от горната махала, дето си дойде с мерцедеса чийто багажник беше пълен с наркотици (фигуративно се изразих), и ако тези хора (като Гришо) имат нужда от подкрепата ми, то те ще я получат, ако състезателите от Българския национален отбор по .... бейзбол или крикет, имат нужда от подкрепата ми, то те ще я получат, както и ще я получи всеки един българин, който има нужда от нея, пък ако ще и да е заради спукана гума на магистралата за.. Солун например.. защото съм българин, а ако ние българите сами не си помогаме, то няма кой друг да ни помогне! Затова ще подкрепям Гришо, защото е българин, защото пред/зад името му стои българския флаг! Хайде, лек Ви ден!

Много точно написано!!!

Браво!!! доста по-изискано си написал тва, дето и аз го мисла :)

Ама Волгин като ви каза същото, че всичко си е негова работа ( на григор), що му дадохте скункс, а сега го едва ли не цитирате?!? Верно сте странно племе!Прав си!

Виж аз не знам кой е Волгин, какво е казал и защо е взел златен скункс. Аз виждам как една ... нека кажа групичка, се надига срещу някой българин със световен успех, започва да му се рови в личното пространство, да критикува личните му избори и да вади от 9 кладенеца вода,само и само да омърси личността му, обиждайки в същото време всички, които подкрепят този човек. Това за мен и неприемливо и грозно! Аз не бих си купил тениска (например), защото съм видял Гришо с такава тениска за да му подражавам, ще си купя такава, каквато ми харесва на мен. Няма да отседна в "стаята на Григор Димитров", а ще си отседна там, където ми харесва, но ако отида на тенис мач и играят Гришо и ... Надал (например) ще викам за Гришо, така както бих викал и за Димитър Кузманов.. а ако играят Гришо и Митко просто ще гледам един красив мач... това е!

Не знаеш ли, че любимото занимание на сънародниците ти е да си врат гагата навсякъде, но не и да погледнат себе си? Не мож и на йота да промениш манталитета на това диво племе, не си хаби нервите!

Оценявам подкрепата, но не одобрявам класификацията "диво племе" за народа Български. Ние (и аз и ти) сме част от този народ. Това, че има една част от него, която си завира носа навсякъде, дори и там, където няма работа, си е тяхна работа, може да полагаме усилия това да се промени (ако на нас не си харесва), но не може да изполваме обидни класификации! Грозно е и не е редно!

Омръзна ми да чета, как Шарапова е нещо по -добро от Никол, и как Гришо можел да има някоя супер хубавица. Ами не е така. Нито той е нещо перфектно, нито Шарапова е по-красива от Никол. Никол е много по-известна от Гришо и той никога няма да може да я настигне каквото и да направи в кариерата си. Спрете да злословите!!! Значи според повечето от вас е много важно да си с някой красавец, а не с някой, с който ти е приятно и който има качества! Да ви имам мирогледа ! Може ли зрели хора да пишат такива глупости! Като журито на Мис Свят сте!

питай другата кака от пуси дол да те светне...айде нема нужда от такава известност!

Така е защото слушаш само чалга и гледаш турски и бразилски сериали.Гледал ли си прекрасния филм ''Цигулар на дявола''? В саундтрака на филма Никол пее като славей Io Ti Penso Amore.

Ако не се беше хванала за Гришо нямаше и да съм чул за нея...курватор бол и то много по добри от нея.

Ето с какво е известна, Ганьо: https://link

Защо си мисля,че е фалшива новина? Ето и фактите : никъде в западните медии,няма такава новина.Мача на Григор приключи в 20.30 англиѝско време в неделя вечерта, информацията в дир.бг в понеделник след обед.Снимката е от нощен Лондон, часовата разлика Лондон - САЩ в 5- 7 часа.Никол е ментор в X Factor , поздрави го по време на запис или на живо.

Щото си тъпа. Новини има, на теб ти е малко пипето да потърсиш. BBC примерно, за по-лесно намиране, да не се мъчиш. Обзалагам се, че хващаш кукичката на фалшивите новини без да се замисляш, а за истинските се съмняваш.... аман от кифли

Живея от 30 години в чужбина,пропуснах времето да бъда кифла. Продължавам да твърдя,че няма такава новина до 21.11. след обяд, БГ време, в ВВС или други.И моля, не обиждаѝте,грозно е!

ама заедно с някой друг и никога само двамата ...... всичко са медийни балони , тоя не имал нищо нито с Уилямс, нито с Шарапова,нито сега с тази. А най странното е ,че на неговта възраст с неговите пари и визия би могъл да има много по хубави жени , ама не би.

Парите са си негови и той решава с кой да бъде. Тези , които нямаме и двете по-добре да замълчим.

това, че нямаш нищо не значи , че никой няма. Прав си, той решава ,но добре,че нямам неговия вкус!

Керванът си върви,хейтърите си хейтват.... Браво,Григор!!! Успех и занапред!!

Личният Живот на Григор си е Само негов - с този си Личен Живот той Не Речи на околните. Като Човек е симпатяга, отличен Приятел с чувство за хумор и Ителигентен Пич. А, като Тенисист е Великолепен и още по Великолепен ще стане.

Любовта е възхитително нещо, без значение как изглежда на външните. Този млад мъж е за пример и в любовта. Дозата за щастието е нормалното самочувствие.

И аз да съм, и аз ще празнувам! Да си трети в света, в спорт, в който има 1.2 милиона професионалисти си е постижение! Каква е момата, не е моя работа?!

Чудно дали така злословят сънародниците на Ноле, Рафа, Анди или Роджър като бият. Вече показва стил и джентълменство и извън корта. След грешната стъпка с рускинята нека сега връзката да изтрае и да се развие! Желая им го от сърце! Зрели, богати, възпитани, хубави, модерни....какво повече?!

Да са живи, здрави и все така щастливи . И Гришо да има все повече успехи за да има повод и за Българите да се радват и за хейтърите да се плюмчат по форумите ,че докато единия си брой милионите друг си излива злобата няма как това е живота.

Dано му е дала да топне чушката.

когато човек няма собствени успехи, той се храни с успехите на другите и в случая прав е Волгин, но примитивните мозъци няма как да го разберат, простено им е, като имаме впредвид колкио дебилен е бълг.народ, жалък и подъл.

Аре стига сте ни занимавали с тоя комплексиран псевдо-журналист! Аман от петоколонници в Родината ни!

Както е известно, за някои нации са характерни заболявания, които водят до смърт - напр. туберкулоза, рак, затлъстяване и т.н. Само българите умират от завист! При Волгин има много путинизъм и ззлоба

Драги Кънчо, Ще имаме "Впредвид" Вашата грамотност предвид презрението Ви към "примитивния народ". Трудно е да се извиси човек над интелектуалци като Вас и Волгин, но той поне няма проблеми с правописа...

Много сме прости!!! Веднага на чуждите пари сметка се прави!!! Да се знае: прост народ - слаба държава! Това е положението ...

Григор Димитров и Никол Шерцингер ? в случая Никол е покорна и то се вижда но неможеше да се каже за шарапова без съмнение защо не им се получи а това е много важно за един мъж .....нека мъжкото съсловие кажат ............ тя изглежда ок но важно е маиката как изглежда защото като остарее ще заприлича на маика си ,,,,,,,,в това китаиките грешка нямат винаги са слаби и високи има и красиви разбира се ..........балканките са красиви без съмнение но на възраст просто човек се чуди каква я мислехме каква стана .........бих наблегнал на изток

Китайките остаряват като маймуните.

Никол е красива, но разликата в годините е твърде голяма. На Гришо много ще му отива Южени Бушар. Просто ще са страхотна двойка

Тя и на мен ще ми отива , ама не го знае !

С Шарапова бяха истинска двойка ! На снимката се вижда ,че не са един за друг !

Действително много индивиди едва ли не го идеализират. Виждал съм чужденци, които грам не се интересуват от победите на сънародниците си. Просто има и осъзнати хора.

Тука сме много назад, трябва да си част от стадото, не може иначе!

Честито на Гришо , но да вземе да разкара индианката. Хич не му подхожда тази престаряла стара мома. Има къде къде по-красиви и млади българки. Ето и дъщеря ми, направо кукла, пък е и свободно момичето, такава хубава двойка ще са. А ние със сватовете добре ще се разбираме, на гости ще си ходим, за внучета дай Боже ще помагаме, ми хора сме, ще си помагаме, пък и те да помогнат за ипотечния ни кредит и други че в множко ни идва. Дано се осъзнае това момче да види че има по-привлекателни момичета като моето.

.....

Къде има снимка, да видя вашата дъщеря, г-жо Атанасова?

Разлепени са по стълбовете на Енергото.

Ега си якото:))) Особено за ипотечния кредит... Ахаххаха, майтапи, г-жо Атанасова, народът ви се върза...:))))

Радвам се на успеха на Гришо, но и аз не одобрявам връзката му с тази жена. С Шарапова си допадаха като спортна двойка и той със сигурност е ползвал нещо от нейния опит в тениса. Тази с нищо не допринася за развитието му. Докато първата му беше какичка, тази биологично може да му е майка. Хубаво момче е и може да си намери по-подходяща дама на сърцето. За тази той е последен шанс, а пред него има още много свободно от семейни задължения време.

Вие пиете ли си хапчетата, само така да попитам!

TIREX

два пИдала и сутеньорка...

Първо - супер игра, супер победа и поздравления! и освен това, Гришо благодари всеки път и то Ясно и Чуваемо (за западните медии, не за западналите завистници:) за подкрепата на българите. Второ - не съм чул някога да използва обидни квалификации към "народонаселението" на наша територия, което правят премиерът ни и маса парламентаристи... ВЪПРЕКИ, че заплата от вас/нас/ мен - не получава. затова не му завиждайте :) Трето: личният му живот, нека си е лично негов, вие смеете ли да се ровите в личния живот на Доналд (ако не си мислите, че сте анонимни)

Много си заблуден ако мислиш, че някой завижда на глупак който след като е спечелил 2 и половина милиона от турнира не реши да даде поне 1 от тях на кампания за болни от рак деца. Нормалните хора като мен са го отписали.Само като сравниш Бербатов или Джокович с него и ти става ясно кой какво сърце има.

Може и да дари, има време да го реши. Стоичков направи много дарения без да шуми около жестовете си. И какво? Пак има хора, които говорят зле за него.

Преди да казваш на Григор Димитров да дари за болните от рак, да те питам ти колко си дарил като си такъв родолюбец? Или си от онова малцинство което чака някой друг да даде нещо?

кой доктор те освидетелства като нормален? Ако не можеш да се зарадваш на успех като неговия, не си демонстрирай кокошия мозък. Боклуци като теб, с лопата да ги ринеш.

Гришо, хубаво момче си, остави тая циганка!!! Не ти отива да бъдеш с нея!!!!

Дърта, циганка.

Tъркулнало с гърнето,намерило си похлупак,ми той гришо е асковски циганин.

Може да благодари на приятелката си, която дори не беше на корта да го подкрепи, а не може да благодари на българите които го подкрепяха и на корта и в България, пък камо ли да благодари на България за нещо - сакън, няма да се излага така! Неблагодарник такъв!

На тебе ли да благодари бе, боклук посран. За това че не спираш да хейтваш ли? И Напротив каза че е почувствал огромна подкрепа като виждал многото БЪЛГАРСКИ знамена

След като подкрепяш много богат човек недаващ една стотинка за българските бедни хора и деца.Бербатов има фондация за млади деца когато Гришо даде пари на българските деца или бедни и болни хора ще получи моето уважение и увацението на много други хора.

по-голям тъпоъгълник от тебе нема ,вервай ми

Но съм сигурен ,че ти си най-големия глупак който съм виждал.

Chefo77

Напротив, благодари. Само че нашите коментатори решиха да говорят точно тогава. Пусни си чист запис от награждаването и ще чуеш.

на кое точно кьоше се излежаваш с паничката? Вземи изкарай някой лев с честен труд. Колко нуждаещи се си подпомогнал до сега? Мислиш, че някой ти е длъжен за нещо?

Длъжен ми е да изкарал съм а т иземи млъкни.Дирнико

ТОЛКОВА МНОГО ПРИЧИНИ ЛИ ИМАМЕ ДА СЕ ГОРДЕЕМ ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ ,ЯВНО ПРЕЗ ТЕЗИ 500 ГОДИНИ ИСЛЯМА Е ИЗКЛАЛ ЕЛИТА НА БЪЛГАРИЯ А СЛЕД 9 СЕПТЕМВРИ КОМУНИСТИТЕ ГО ПОСЛЕДВАХА А СЛЕД 10 НОЕМВРИ ДЕМОКРАТОСОРОСОИДИТЕ ПРОГОНИХА ВСИЧКО КОЕТО ИМА ПОВЕЧЕ СИВО ВЕЩЕСТВО ДА РАБОТИ ЗА ДРУГИ,САМОИЗЯДОХМЕ СЕ .САМОУНИЩОЖИХМЕ СЕ ,ПО ЗАПОВЕД НА ЧУЖДИ ПОСОЛСТВА

Oх,повръща ми се вече от този левак гришо и старата черна чанта,престанете да ни ги натрапвате,и не не им завиждам(защото нямат бъдеще) а ги съжалявам.

ряпа да ядеш пред Шарапова

Стига с този цървул.Работи за себе си и толкоз.Какво го превъзнасяте. Акъла му вижте,бабички около него в конкуренция за приза Макрон .

Еми работи добре, печели добре, забавлява се добре... има на какво да му се възхити човек. На теб освен киселите коментари на какво да се възхити човек.

Това е реалността.Толкова други БЪЛГАРИ правят чудеса ,а никой не знае за тях. Какво допринася за човека този тенисист/и не само той/?Прослявя България ? И преди него я ,,прослявяха" и я препославиха/Стоичков,Пенев/.Не съм против него,млад,буен ,живее му се. Прав е,за СЕБЕ СИ. Но за другите ?Стига .

Тоя "ЩАСЛИВЕЦ" Ви е отписал всички! Той не се смята забългарин.

..ухайте го всички завистливци! Момчето е талантливо и показва как с труд и упоритост можеш да постигнеш много! Това е поуката! А, дали някой е дебил и се гордее с неговите победи, има ли повод за гордост и полза от това, са странични въпроси, които нямат особено значение за факта, че човекът е 3 в света!

Няма такава нация, която да се екзалтира, от победата на някакъв свой спорист, къв то и спорта да е, и победите да са му световни. Само комплексирани "ДЕБИЛИ", повече от 80%, изпадат в делириум. Очевидно е, че и журналистите български с. в тази група

Волгин, ИЗЧЕЗНИ!!!

столипеновски дебил

ДИРници, не исползувайте думата "любим(а), смешна е в днешно време, неточна и анахронизъм. По приляга приятелка, партньорка, интимна приятелка, любовница, . .

Победата и изявите на Григорчо нямат нищо общо с Б-я, а дебилите се радват, сякаш бай Хой е вкарал гол на "Левски"! Нито треньорът му е българин, нито тренировките в Б-я, нито екипът (отборът) му! И сметките му ги превеждат не в Б-я, а някъде в офшорните зони, за да не плаща данъци! Може би ръси някакви кинти на федерацията, иначе щяха да го отсвирят като Каратанчева, която сега се състезава от Казахстан! Ликувай народе гол и бос, ние се "задоволяваме" и с малко!

Така е, прав си, треньорите и екипа му не са българи, сметките му са в чужбина, данъците ... по-голямата част поне също и ... какво от това? Когато говорят за него казват "Българина", до името му стои Българското знаме, в залата (поне вчера) беше пълно с Български знамена и камерите постоянно ги излъчваха..... Каква по-добра реклама от това?

В случая Гришо си гледа интереса, заработва си капиталите, а объркани нещастни бедняци, испадат в ексаст и то богогворят. Дебилите в тази държава не са 80%, те клонят към 100 %.

Победата на Григор Димитров е само най-бляскавият израз на една все по-задълбочаваща се тенденция. Вече шества из света едно поколение българи, което се заявява достойно. Има успели и преуспели даже в какви ли не области. Григор просто вади на светло тази тенденция.

Блажени са верващите!

"испадат в ексаст" ? Май дебила си ти ...

и сега Пешо от панелката внезапно се сеща, че всичките успехи и пари са си на Гришо, а за Пешо остава само трудното изтрезняване след снощното напиване и вече не се радва, не крещи "Мачкай, Гришо", а само кротко псува "оная циганка" и "оня тъпак от Хасково" докато се чуди кой му е виновен за положението.

като, че ли е написано от Момо Капор

Ех, сега ако започне да му се разбира и когато говори на български... Ще настане такъв живот, че само си викам - дано!

Колко лесно се отказваме от майчиния си език . Той - езика го ползваме за други цели... "Разбра ли някой колко хубост, мощ се крий в речта ти гъвкава, звънлива - от руйни тонове какъв разкош, какъв размах и изразитост жива? Не, ти падна под общия позор, охулен, опетнен със думи кални: и чуждите, и нашите, във хор, отрекоха те, о, език страдални! Не си можал да въплътиш във теб създаньята на творческата мисъл! И не за песен геният ти слеп - за груб брътвеж те само бил орисал!"

Те от жал го оставиха да спечели , то момчето пред пенсия , а само разочарования досега...Не ми харесва нито като личност , нито като спортист, нито като "сънародник", какъвто всъщност не е . Докога ще ни го размахват като чучело този човек!Писна ми !

Gal

Като ти писна иди се гръмни....завистливци...

Гришата ли? Голямя работа е. Само детие се прави, е не е българче от хасковсвия вилат. Не знам колко му е хонорарчето, да е жив и здрав зда си го харчи, но не е лошо някой местен тарикат да организира събиране на взаимопомощи от интусиазираните и екзалтирани, има-няма 6 милиона българи, да посъберем някой и друг лев, за славата и величието на българска нация.

Ти събери парички за курс по правопис, а засега се скрий в кочинката си :)

Ле-ле ако Гришката не се беше отървал от оная ушата назобена рускиня сега Волгин и сволочите какви лиги щяха да леят ...

щеше да е Григор-наш, и родом от Крим ..

в часовете след грандиозния успех за България.?! Григор играе за себе си! Когат играе за БГ, по спомени от олимпиадата, гледА да падне възможво по-бързо, та да поди да си тренира за състезание от което може да вземе пари! Това е положението, колкото и да не ви е приятно!

Аааа да, а баща му обикаля с един чувал с тенис екипировка, която Григор получава без пари от различни спортни фирми и не иска да носи, като бащата, изживяващ се като амбулантен търговец я продава на корта на Малееви на отбрани клиенти! Манталитет, какво да се прави!

Hе е зле,малкото каунче прави пари и големия каун и той изкарва по нещo,да има далавера и алъш вериш,да сме в играта,пък може и след време музей на гриско да отвори и входа да е 20 евро.

НА ГРИШО МУ ЛИПСВА МАЙКА МУ ДА Е ОКОЛО НЕГО И ШЕТА - ЦЯЛ ЖИВОТ Е НА ПЪТ И ТРЕНИРОВКИ ... И ЗАТОВА НАЛИТА НА БАНИЧКИ И КАКИЧКИ :))