”Мис България”: Не съм грозна

Победителката в конкурса "Мис България" 2017 г. Тамара Георгиева сподели, че се надява повече хора да видят що за човек е.

Обратно в новината

Коментари - ”Мис България”: Не съм грозна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Махнете я тази скочибра от медиите най - накрая де! Нагледал съм се на трупове, но кошмарите ми идват от т. нар. "Мис България" - Тамара Георгиева ... Изтрийте я с гумата, ако трябва ... ха - ха .- ха ...

Срам..... Ирина Папазова... По право наследено от мъжът си продължава традицията.... В България няма нищо случайно....никой не получава нищо ако не е на някой човек....Срам това момиче да представлява всички нас.... Хора защо го допускаме после цял свят ни се подиграва.тая да връща короната за да не и я свалим ние.

Наистина си грозна,а освен това си нискочела. Това означава,че си глупава. Нали знаеш приказката за хората с ниски чела.всеки се обръща като види маймуна по улицата,не се заблуждавай. А и с тоя пенис на лицето си просто ужасна, връщай короната и си прави компания с крокодила. Тя хвана оня пияндурник руснак и му смъкна мангизите. Направи същото и с твоя любовник.

ТАМАРА ...ГРОЗНА СИ ,ВСИЧКО В МЕН КРЕЩИ ОТ УЖАС.МОЖЕ И ДА МИНЕШ ЗА СЕСТРИЧКАТА НА ПИНОКИО,НО НЕ И ЗА МИС БЪЛГАРИЯ-2017.НЕ ЗАСЛУЖАВАШ КОРОНАТА-ВЪРНИЯ АКО ИМАШ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО ЗАЩОТО НЕ СИ ДОСТОЙНА ЗА НЕЯ.АКО НЕ Я ВЪРНЕШ ТО ТОГАВА ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЩЕ ДОКАЖЕШ ЧЕ ВСИЯКО Е НАГЛАСЕНО И ПЛАТЕНО ОТ РОДНИНИТЕ.ГРОЗНА СИ...

истинското име на мис крадла е елен стоенчева

Момичето е СУПЕР, а носа си е неин.

Я си тури очилата

Май ни трябва нов конкурс - "Мис Крокодил": I-во място: Антония Петрова II-ро място: Тамара Георгиева III-то място: следващата...

"Огледалце,огледалце на стената,коя е най-грозната миска на земята?" "Ти,ти, царице,ти си най-грозната миска на земята.Няма нийде по света друга с твойта грозота"-казало вълешбното огледало на стената,в която се огледала новата Мис България.

Taq e kato meizer i toca lelebaba qga vampira

Chovek v carkva li da hodi da se otarsi ot tva plashilo

съд за журито !

журналистите постъпиха хуманно към българите,като не ни показаха снимките на майка ѝ!

Мис Мисирка 2017-има чара и излъчването на сврака с богата душевност и богат спонсор.

Ебати грозницата"ОТ КАДЯ НА КАДЯ"Гадна жена

Това булдог ли е или ЛАЙНО.

Веднага да се самосезира Прокуратурата и да разследва журито за корупция ,това не може да е истина! Да погледнат Мис Свят, това е красота,и да я сравнят с нашето чучело , чудовище ,киликанзер , таласъм! Това е новина от вчера и коментарите валят още и още!!!

, напротив, грозна си. В България има безброй хубави момичета, но сигурно са по-скромни.

Клюндерица и половина!Разбира се, че всеки се обръща, защото се чуди -това ли е най- хубавата българка!

Днес коментарите ще станат тройно повече тая докато не върне титлата хората няма да се откажат изрода му с изрод

или булдозерка

От тая и лешоядите бягат

молба към господарите на ефира -дайте един златен скункс на папазова и да приключваме историята по нашенски !

На Папазова скункс - минимум, но на журито - куц слон - заради хобота и приликата с новата мис! Абе, не ви ли е срам да орезилите хубавите български избирайки този орел с ориз! Та клюнът е най-малкият недостатък! Това изкуствено изражение, в което няма и капка благородство, ами свръх-самочувствието ?! Жалка история! За какво да ти завиждат, ма Тамаро - поялници ползват само застаряващите майстори, а ти друго не притежаваш!

да ви е честита мис тиква 2017 !

Проблема не е само в носа-изобщо не е красота за мис България.Другите претендентки бяха по-красиви и умни. Тук има нещо - платила си е или нещо друго, на не става така-нека се бера срама на целия народ

ами не знам, мен ако ме псуват толкова заради шибаната им корона, щях да им я върна на журито и да си искам парите обратно Публично. Да видя какво ще ми отговорят.

Как да си иска парите, като не са нейни, па и трябва достойнство за тая работа, а при Орльо в изобилие са само майчиното й нахалство и фалшиво самочувствие.Е не може да не се вижда къв е крокодил! Тоца сега се кефи - ето,че има по-грозна и от нея, и то 100 пъти по-грозна!

Тези коментари само показват простотията, завистта, злобата на българина и дават отговор на въпроса защо сме на дъното.

Не,коментарите показват мнението на хората-все пак е Мис България 2017,не Мис МУтреса,Мис Спонсор или Мис Нос ;) Ако беше нещо ралично от първото аглавие,не мисля че на някой би му пукало за победителката.

Вие с тези обобщения сте олицетворение на това, което описвате.

Защитаващите и са също такива изроди

Разбирам малоумната ти теза само ако си от екипа, дето си взима жалката заплатка припалвайки дискусията чат-пат, но иначе си пълен/пълна скръб! Ако наистина намираш нещо красиво и фино в това първобитно-общинно създание -верно няма ква да разменям мисли с такива като теб!

Оляли сте се просто. Тя че не е красавица, не е, ама те и предишните ни миски не бяха. Пък и като видях и останалите участнички тази година и там положението е още по-отчайващо. Не искам да я защитавам, но 2000 коментара си е чисто пресилена работа.

о-о-ох да много пресилии публика тази година мно-о-о-о-га.И Брадъра не пресилил публика така никугъш.Браво народ не мълчит.Паздравления.

Има и нещо друго-който искаше да й изпише вежди на Тамарчето,й извади очите...Да не би пък това да е тайният план на кандидат -свекървата да се оттърве от кандидатката за снаха? Плати и конкурса и я пусна на вълците.. ;)

горкото момиче, дано не се увреди психически от обидите. Как може да даде някой толкова пари, за да се уреди да го псува цяла България. Що за мазохизъм.

баси, тая запали нета! 1200 коментара под новина от "лайфа"! :))) Марче, струваше ли си да земеш тая "титла", но за сметка на тва да се превърнеш в нарицателно?! Кинтите могат да купят журЕто, но не и общественото мнение! :)

Ти не си грозна, ти си много ГРОЗНА, а по-страшното е, високото самочувствие!

На мен ми харесва мацката.

с това лице може да се считаш за красавица само от майка си, защото и хлебарката е красавица за майка си.

-Ши ма зафтаряш ли, или да са разбраждам (каза тя изпод чула...)

Май 80-те % на проф. И. Христов са я избрали тая......../Журито де/

Боже опази ни от това нещо.

Господ да ни даде повече хубави и чаровни жени като Тамара! Тази хубава и умна жена трябва да се цени като национално съкровище, особено ако надделее ужасяващата слбна кампания, която разпалиха пишман фотографите. Момичето има правилен класически нос, каквито имат древно римските и древно гръцките богини, идете на музей и погледнете, моля ви! Чудовищния нос за който говорите е Барбара Стрейсанд, много успешна актриса и певица. Слава богу че в УСА никой не я е оплюл а я хвалена навред. Не се учудвайте ако и Тамара се изяви и ви направи за смях в скоро време?

тр да и се земе короната това не е нормално *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.