Плевнелиев и Банова – влюбени в Лондон (снимки)

Росен Плевнелиев и Деси Банова бяха заснети да се целуват на летище "Хийтроу" в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев и Банова – влюбени в Лондон (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лика-прилика!

Плевню беше в Лондон да се види с Борис Березовски. Банова е камуфлаж. Говориха си за Путин основно. Обещаха си скоро да се видят пак. За по-дълго. :)

СВЪРШИХА ФУТБОЛИСТИТЕ...И ПРОГНОЗАТА Е ЗА ПРЕОБЛАДАВАЩО ВРЕМЕ...

Ако искаш да си недевствена а влюбена остави фб или емайл

Ако искаш да си отворена остави фб емайл

нещо не разбирам.Не са ви виновни тези които 1990 г и после 1996 ви откраднаха спестяванията и които ви оставиха тогава и без хляб в буквалния смисъл, а ви е виновен Плевнелиев.Не

Аз съм фен на Росен, фен съм и на Деси. Сега съм фен и на двойката. Да са живи, здрави и щастливи!

Никога не е късно да станеш за резил независимо какъв си бил защото резила е в самия теб от раждането....Според мен на тези години тези двамата да се показват като ''влюбени'' гълъбчета е жалко и смешно защото хората знаят че единия търси мангизи и облаги а другия да закупу каквото може все още па макар и многократна употреба...

Аз съм фен на Росен, фен съм и на Деси. Сега съм фен и на двойката. Да са живи, здрави и щастливи!

АКО СИ ИДИОТ,ТО Е ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!

ако има прераждане, може да се надяваш следващия път да си от 20-те %-та

Голям глад ,а, Деси? Кат гледам как "влюбено" стоят като истукани, се пита човек тва момиче дали с друго може да се прехрани - май трудно.

Плевнелиев е толкова коментиран, че почвам да си мисля, че това не е случайно и някой май се притеснява от него и държи да го оплюе на всяка цена?! Аз по се притеснявам, от политици/чки мъжкари, дето на приказки са големи, но по действията им става ясно, че някой ги държи за топките/банковата сметка.

След като се харесват младите нека се вземат и без това имат опит в семейния и любовния живот

Те заслужават най-доброто... защо не си останат там...

целта е вероятно да му лъснат малко имиджа на педал и да го инсталират начело на България.

Плевню беше в Лондон да се види с Борис Березуцкий. Банова е камуфлаж. Говориха си за Путин основно. Обещаха си скоро да се видят пак. За по-дълго. :)

Чакайте малко, новината казва,че Плевнелиев и Банова са влюбени В Лондон, как така решихте, че са влюбени един в друг....къде го видяхте това....

Хора, с какво Плевнелиев прецака вашия живот,както пише някой.Премести ли се в Бояна и преди това да ремонтира с държавни средства? Назначи ли свои близки в Президентството? С какво ви попречи, какво ви взема, какво ви отне несправедливо? А

С сервилното си и неадекватно поведение ни изложи пред цял свят.Плазмодий

Назначен е от БКП за бизнесмен и президент когато над българите се извършва ограбване и геноцид. Малко ли е?

""""Назначен е от БКП за бизнесмен и президент"""""Мда-а-а-а , а защо не и от КГБ ,или пък от 10-то управление на ГРУ.Останалите служби ги оставям за друг път.Усещам ,че може да е замесена и ръката на ЩАЗИ

Веднага ще ти отговоря. Ти или си самия Росен Плевнелиев или много негов приближен.Този човек води толкова време продажна политика,че ти нямаш сензорите да я видиш.Такива са 99% от нашите политици.Аз теб ще попитам -виждаш ли на какъв хал сме ??? Това на кого се дължи ??? Ще ти кажа на такива кати Росен, Ирина Бокова, Ахмед Доган,Иван Костов и още много много други като тях дето имат по два корема и два задника та нито се наядоха нито се напиха в тзои живот.Росен гушна толкова много пари за профажна политика от която загубихме ти ,аз ,онзи ,всички.А Росен вече е богат толкова много ,че вече не му остава нищо друго освен да се натиска и цевлува по Хитроу ,Маями,Аляска и пр.За него вече цената на тока ,гориво,хляб,дрехи,коли ,жени нямат значение.Трябва да му мислим ние с теб!И вместо да разсъждаваш трезво ти се явяваш и защитаваш един мръсен продажник.Успех ,бъди жив/а здрав/а

Нещо много нагласена работа.Едва ли чак сега г-н Плевнелиев е забелязал Деси та чак лудо влюбени.Истина е TV -то продава.Не една и две от нея се изпожениха

Какво Ви става бе хора, кой Ви пречи. Не сте ли способни да се зарадвате на нещо. Да са живи и здрави, всеки има право да бъде щастлив. Дано любовта им да ги сплотява и да им дава сили. Винаги се радвам на щастливи хора. По добри са.

Аааа, не! Човек, заради който половин България живее по-зле, защото слугува на чужди интереси за пари, не заслужава никакво щастие.

С една забележка - Някакси не виждам щастието в оите на Банова,натисната на перилата...По-скоро досада се чете.Тя и държавицата ни беше натисната,та със същата досада го изпратихме в политическото небитие тоя...как му беше името?!

А не, тоя, дето продаде интересите на България за няколко жълтици, не заслужава никакво щастие.

Ти верно си луд.

Това е постановка за имидж на Чехльо.Като със Станишев. Дали са някое левче на Десито, да се върти около него.

".. И не е смачкан като подлога,без самочувствие и пълна нула, достигнал до първия пост в държавата." В абсолютно заблуждение си!Плевнелиев е точно това.Смачкана мижитурка и подлога, поставена на поста президент от мутрите.В ноща на изборите лично Борисов каза, че когото и да беше предложил, щеше да бъде избран. И когато започна да се взема на сериозно, те го отсвириха за втори мандат! А имаше по-големи шансове от партийната секретарка.

Поздравявам г-н Пленелиев за избора.Поздрвявам го за смелостта да се раздели с предишната си жена, която публично го унижаваше, като го неглижираше и открито флиртуваше с други мъже.И не на последно място Д.Банова е в пъти по-хубава.

съгласен, ТАКА Е, Предишната се криеше като мишок! Хак да й е

Никога не съм го харесвал леко странна ми е тази връзка, но в крайна сметка всеки има нужда от щастие. Да са живи и здрави.

Мисля,че не на снимките не са Плевнелиев и Банова.Но друго искам да ти кажа. Експрезидентът ни Плевнелиев е един успял мъж с много качества И не е смачкан като подлога,без самочувствие и пълна нула, достигнал до първия пост в държавата.Успял е сам ,без ничия помощ да се развие и наложи в Германия,където не върви ходатайство и слагачество С труд и воля е постигнал всичко и спечелил парите си честно.Затова не го критикувайте защото има много качества.

Попитй хората (негови сънародници), които той прецака в Германия, какво мислят на него.

Никой не е прецакан. Парите са наследствени, той е акъл да ги умножи.

dofi

Не се излагай бе другарю! Интересно ти как разбра по какъв начин си е изкарал парите?! И защо мислиш, че го предложиха и направиха насила президент, въпреки гласа на народа?! Бивш комсомолски секретар, баща му даскал доносник и той партиен секретар! Стига бе другари! Недейте да заблуждавате всички!

Браво!!! Дай Боже всекиму!! Пожелавам ви го от сърце!!!

Като гледам що цензурирани коментари, явно всенародната любов няма граници!

Toй влюбен в нея, тя в парите му! Пълна хармония!

Оставете човека на мира.Животът си е лично негов!

dofi

Да, живота си е лично негов, но за сметка на прецакания наш живот! Така, че не ги жалете братя, а пишете! То само това ни остана!

Не го харесвах като президент, но в случая е прав. Неговата предишна се криеше като мишка и се срамуваше от него. И той е човек-има право на нормални отношения. Харесал си е десито, що пък не??? Така, че късмет и напред!

Защо ли не се чудя на глупостите на мистър ПаркинЗи. Този човек цял живот не си е на мястото включително и в дадената ситуация. Единствено негодувам, че роболепието, сребролюбието и липсата на мъжки качества у мъж, могат така добре да ти наредят живота. Не, че никога преди това не се е случвало, но как може вътрешно да си смачкан като подлога, като човек да си кръгла нула, да си бил никой и без усилия да станеш пръв, без да притежаваш качествата и ценза за това и животът ти да изглежда прекрасен. Не случайно съпругата му странеше от него. Много кофти личност изглежда е Роско. Та този човек загуби голямо дете. Деси Банова не я познавам, явно си е такава - спи със стария гърбушко.

Не считам, ч тази персона заслужава това внимание, което му се отдава с толкова коментари. Той не беше полезен за хората, които го избраха на важния пост в държавата. Дори бе доста вреден. Обидно е да ни го натрапвате и сега. Нито е интересен, нито е важен, нито е за пример на когото и да било.

Толкова интерес и злоба са излишни.Бил такъв ,бил онакъв?А кой го избра за президент?Бил обратен? Голяма работа..Шопите казват,,не е важно да дали съм юдобре,важно е Вуте да е злеОставете хората на мира.

Много нагласена работа с тези снимки. Представям си каква карикатура са били на летището - дамата е с доста вяло излъчване и леко селска физиономия, Плевнелиев и той не е пръв красавец, и двамата на възраст хора, да се прегръщат и лигавят като някакви десетокласници. Хората наоколо не подозират че този комплексар е бившия президент на България ( с изключение на съпровождащия ги снимачен екип). Дръжте се малко или си наемете една хотелска стая докато чакате, че да не ставате за смях!

Както споменах и преди - това е медиен пиар за излъскване, изчистване, избелване имиджа на екс-а, след което трябва да го приемем като чисто нов заможен, успял, Fлюбен бизнесмен, който да поведе "дясното" в БГ с авторитета си на бивш президент на Територията. За да го приемем трябва да се е променил. Политически и финансово - трудно. :) Нито ще обеднее, нито ще излезе от масоно-юдео-сорошката си партийна принадлежност. И остава да променим амплоато му на разведен чехъл...

Не е наша, т.е. ваша, работа! Ех, да ви паднеше и на ва-а-ас, ама нали гроздето е високо, та е зелено, казала Кума Лиса. Уредила се, жената, и хайде хоп - мърсотии, клюки, намеци.... Това не е да търкаш картончетата с надежда за печалба. Оплюхте Григор, та това ли ще ви спре. Дано ви се случи поне веднъж в монотонния си живот да изпитате такова нещо с някого или поне да кажете една добра дума за непознат човек! Дано, дано, дано-ооо.............

Яко си прост Гришо жиголото стотинка не дари тъпанарко а тая е курва дано скоро пукнеш дано проклет/а да си

злобари- нека се обичат хората, бе- така светът става по- добър...респективно и ние- по- добре...