Тайната за красота на Теди Бургазлиева

В Лос Анджелис, където живее, Теди лесно може да бъде объркана с холивудска знаменитост, но с гордост споделя, че красотата й се дължи на факта, че е българка.

Обратно в новината

Коментари - Тайната за красота на Теди Бургазлиева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обичам те Теди много си хубава как е бременна научи хубава

В Лос Анджелис, където живее е ми да то като в BG няма живот там USA бягате отврат такава .

Тайната е д-р Енчев.

Била е красива, в момента е пластмасова.

Как е станала Мис България с тази красота??? Критериите са други - голям нос например е много актуално! хахахахахах

А ти имаш ли голям нос? Покажи.

За тялото не знам, но като я гледам Тедито, на главата само очите и май са естествени (въпреки, че и това може да е под въпрос)! Тааа, май не са достатъчни само водата и кокосовото мляко... Доста е играл ножа по нея, даже е попрекалила! Не ти фасети (почти светещи), не ти напомпани устни, не ти опъвания и шпакловане, не ти ринопластики и всякакви други пластики... Някои се вманиачават в корекциите и в това цял живот да изглеждат перфектно, докато в един хубав момент не разберат, че времето и годините си казват думата!

Това е истина!

Виждала съм Теди преди доста години, когато бяхме колежки в модния бранш. Засичали сме се по ревюта, както и на кастинга за Мис България в годината, в която само участваше, без да спечели. При следващото й участие стана първа. Теди беше уникално красиво момиче. Най-красивата ни Мис България. Много й се възхищавах. Днес за съжаление виждам една жена с доста пластични корекции и интервенции, ботокс, много грим и фотошоп. Просто една от многото пластмасови "красавици". Тя нямаше нужда от никакви корекции, беше прекрасна и естествена. Сега се е обезличила и е загубила най-важното - своята индивидуалност. Както се казва само красота не стига, трябва и ум.

"тъй като редовно практикува упражнения със собствено тегло"....ало автора, имам нужда от превод на този израз ....

Друг начин да се каже "шадраван сикиш"

Ха-ха, сигурно някоя миска е писала дописката.

Като гледам носа на Теди, на Тамара май е по-хубав

Важна е газата.

А дечица когаа, мм?? Бих й напълнил терлика с кеф!!

Пълниш и бегаш. Както правят бизнесмените.

...предпочита да залага на естествените мазила. Харесвам тези жени.

Много, много ще ми е трудно да объркам Тедибур Гъзлиева с холивудска знаменитост.

Доста е тъмна, а миските ни през 60-те до 80-те бяха с бяла кожа.

Бяла си е Теди и синеока. Това е от безумната мода всички да са с тен. Теди беше умикално красива като стана Мис България, с много нежно, почти детско излъчване. Сега е пораснала, но пак е красива. По различен начин.

Че пуснете и една снимка да я видим тази красавица де? Че само отварачки написледък ни показвате!

Че пуснете и една снимка да я видим тази красавица де? Че само отварачки написледък ни показвате!

БЪЛГАРКИТЕ ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ, А НЕ В ЛОС АНЖЕЛИС!!!!! БЪЛГАРКА - ТОВА ОЗНАЧАВА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ВЪНШНА КРАСОТА. ТОВА Е МОРАЛ, ДУХОВНОСТ ... И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ЛЮБОВ И ОТДАДЕНОСТ НА РОД И РОДИНА.

Значи хем медиите яростно са против представянето на жените като сексуални обекти и дрънкат как "Те били нещо повече", хем де що има новина за жена в детеродна възраст (ако НЕ Е политик, важи и след тая възраст), то е само за "сексапилната, очарователната, красивата" и т.н. едикоя си ?

10 пластични операции?!

Лелеее, такова нещо в природата няма, тази колко е коригирана и рязана и лепена . . . Пръснала е много хиляди по хирурзи.

Тя, кво работи туй моме??

Нищо сериозно, работи въртизадник ако това е работа. И гледа да гепи някой с кинти.

Копае с мотика 16, цял ден пред огледалцето, забравиха от къде идва хляба на село с цървулите

Как какво - иве съ като за световно.

изкуствени зъби, изкуствен нос, изкуствена уста, със сигурност и изкуствена коса, изкуствени скули... голяма тайна.... да ти е... и красотата

Тайната е явна - в обратната захапка. Когато Господ създал жената, приседнал и три дни бил умислен, само се тюхкал...Изведнъж лицето му засияло и си рекъл: "Е, нищо, какво пък, така и така един ден за тях ще има "Ори Флейм" и Ейвън"....."

а да, зaбките са залепени.

И изкуствени предни горни 6 зъбки, много бели назад жълти.....не, че има лошо

какво дири бургазлийката там,работи ли нещо ?

Фотошопът е излишен и даже вреден, създава изключително грешни представи и модели на "красота". Тук даже е прекалено - на снимка 7, например, все е едно е извънземно. Може да е хубава или била хубава, но с пластовете грим и шпакловка и обработка на снимките, всичко се обезценява. Онова с 3-те литра вода, също е малоумно и вредно. За съжаление овцете фенове са безкритични и също толкова безумни. Красавицата - това, красавицата - онова, и хоп - цяло стадо безполезен материал. Няма да кажа нищо за редакторката, тъй като няма капацитета да разбере.

Редакторката е грозна пъпчива путка дето не пие бадемово мляко и кожата и мяза на кокоша трътка. А пък аз неземен хубавец.

cwetence

Онова с 3те литра вода на ден въобще не е малоумно и вредно, просто си е подходящо за нейния организъм. Нали знаете, че значение имат пол, възраст, килограми, физическа активност, хранене, както и физиологични особености + болести - т.е. индивидуално е. Едно е човек, който яде солено, мазно, пържено; не спортува. Друго е човек, който яде варено, задушено, печено, без много сол и спортува. Отделно заболяванията, например на бъбреци, кръвоносни съдове и тн, свързани с приема на течности. За фотошопa няма да спорим :D

СамърОф69

Съгласен съм, но съвсем малко, сигурно има организъм, за който е подходящо, и дори не подходящо, а няма как без големи количества вода. Примерно при много потене, спортисти и т. н. Само че едновременно с това такива приемат и минерални комбинации. А за каката едва ли е подходящо, тя спортува пред огледалото и камерата. Чула жабата, че Ел Макферсън пиела 3 литра на ден и тя дигнала крак. Само че Ел взема и добавки. За нормални хора при нормални обстоятелства е вредно да се пие толкова вода - разреждат се минералите, ще получиш отоци и следват неприятни недоимъчни реакции, разреждат се стомашните сокове - нарушава се храносмилането. Натоварването на бъбреци, сърце - това е бял кахър за здрави хора, бива един ден, ама да заявиш че тайната е всеки ден да прекаляваш, е това е особено вредно за малоумни тийнейждъри и поотраснали патици. С тия 3 литра вода каката по-добре да си измие лицето от шпакловката.

Предложение за виц на 2017 година . Един мъж стои на 10 метра от банкомат и го гледа с бинокъл . - Какво виждаш ? - го питат зевзеци. - Виждам Бахамите, Бали, Хаити , Ню Йорк, много красиви жени .

Чудна! Освен нея имахме и друга красива Мис България - Росица Иванова.

Не е имало по-красива МИС!

Браво Теди ще пробвам и аз.А мъжът на Теди е симпатяга не е някоя мутрееща свиня като на повечето манекеки и певици.

Няма ли да смените темите. Видяхме я вече, че не е чак такава красавица и не си направил операциите на правилните места

Преди операциите беше уникална красавица, сега е пластмасова кукличка.

Еми, много й е малък носа.

Много прилича на клоуна от "То".

Еи това е хубава жена отвсякъде,а не като онова магаре Мис Бг!

Щом казвате красива на тази кобила

Прав си за кобилата...но не казваш породата, а именно: "Кон на Пржевалски" Хи-хи.

Начииии, като видя такова некадърно мазане с фотошопа по снимките, ми идва да му счупя с тесла ръчичките на тоя!

Много е погрозняла горката. Чак й се е изкривило лицето от корекциите.

че се е барнала малко с пластика и тя-така е. но генетично е хубава. наистина,няма как да не се забележи тунингът,но винаги е била хубава. а и слабa и спортува. какво повече? лесно е да плюем само. малко е изкувствена,да. но пак и живее на такова място,на което маи всички са малко или много пластик :)

Щука

За восъчна фигура става - може да я наречем сполучлива. Ама чак пък красива... Какво се е лъснала, братче.. :D

теди има бг произход,за разлика от тамарката .

Професионален фотограф, гримьор, обработка на снимките и подбиране само на най-добрите фотоси. Това е тайната на всичките супермегахипер красавици. Дето като ги видят на папарашки фотоси без грим, осветление, стойка и т.н. и най-големите им фенове се правят, че ги харесват, докато се чудят как е възможно да не изглеждат като на фотосесиите.

Хора, не знам за коя ще кажете, че е красива, имате космически критерии...щом дори и Теди не може да похвалите, че е красива...коя да му се не види заслужава вашето одобрение?

Някоя естествена мадама?? Наистина прилича на пластмасова.

ама тя красива ли е????? щото ми прилича на евтина пластмасова кукла от магазин JUMBO :-)))))

По-скоро на пластмасова сeкс-кукла !

Тайната за красота на Теди Бургазлиева: Photoshop, Beautifier и други софтуери.