Първи концерт на западна банда в Иран от 40 години

Германска електронна банда е първата западна поп група, която ще има концерт в Иран от Иранската революция 1979 г. насам.

Обратно в новината

Коментари - Първи концерт на западна банда в Иран от 40 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Arsames и Confes са тежки ирански групи, издавани от Nuclear Blast. Ние такива групи нямаме. Нищо, че европейци ни водят - чалга и кючек сме си.:( И чат-пат Щурците през 50 години юбилеен концерт.

Така е. Имат групи на световно ниво. Това са перси, макар и мюсулмани по стечение на историята. Древна цивилизация отпреди Гърция.

bai_peshoo

Общо взето и тях исляма ги е дръпнал назад и обезличил. Абе приятна религия, какво да си говорим.

Да, между другото доколкото прочетох, Confess са в затвора заради музиката си. Направете си изводите... А що се отнася до нас- имахме едни Suffer H, бяха доста добри. Но като цяло нямаме кой знае колко добри групи, назад сме.

наборе, Suffer H бяга преди 10-15 години, сега всичко е Джена и Криско, има и свестни рок/метъл банди, но не ги показват, само за търсачи и ценители.

Не е важно дали ще духаш или ще ти духат, важното е да водиш духовен живот.Младите иранците ще минат и без Крис де Бърг, поне засега, но бъдещето е пред тях.

Такаа, униформата черна че и пагони има е може би по време на концерта ще бъде изпъната и дясната ръко под ъгал 45 градуса...така де арийците тръгват от планините на Иран!!!