Владинова с най-красивите трика в света за 2017

Поредно признание получиха българските грации, които през изминаващата вече година се радваха на изключителна любов от страна на феновете.

Обратно в новината

Коментари - Владинова с най-красивите трика в света за 2017 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ако започна да им оправят и косите, както и да ги гримират красиво - ще бъдат 6 точки!

успеха на българските балерини върви ръка за ръка със всичо останало , което може само да ни радва , наистена красив спорт спонсориран от държавата и желание на момичетата да се знимават със снего прави пълен комоплект от талант , красота и разбира се маисторски изпълнения браво. може да кажа единствения спорт които е оцелял след приватизацията и остава същите успехи както през комунизма небих казал това за тениса защото е строго индивидуално

Много са красиви.Браво!

Красиви, грациозни, талантливи.Браво. Давам си сметка, че само ние българите и руснаците сме на върха в този спорт в света.

хахаххахахха явно не следиш този спорт

Не знам за трикото, но Невяна Владинова е много естествено, много красиво и грациозно момиче.

Харесвах този спорт, но нейно "величество" Винер и нашто "величество" Раева го превърнаха в некакъв странен цирк - камъчета, ботушки, дантели, патриотични симфонии (абе, български дух разбийшли), та се стигна даже гледам до изрази, като "булерията на Неви"(ох леле!), "бухалките на нам-си-кояси"... Аз съм патриотка, но когато ми тикат нещо смешно под носа ми е гадно! САМО Нешка Робева можеше да прави гимнастика и гимнастички! Престанете да пишете статии, дето възхвалявате "златните" момичета от вечните 5-то до 7-мо место! България НЯМА НУЖДА ОТ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР! Има си КЛУБОВЕ!

Е, Кудрявцева и Мамун не са на Нешка, а бяха прекрасни:). Не е само до треньор.

Съгласна съм, че няма база за сравнение между Нешка и Илияна, но нека не изместваме темата-триката наистина са прекрасни и няма-по елегантни и красиви от тях на световния подиум

Стига с този местен шовинизъм бе.Триката, та триката щото ги шила някаква си варненска гагаузка.Магьосница била.А, че градчето ви е мизерия не виждате.Трика седнали да ми шият.

Освен отегчена , явно сте и неосведомена . Информирайте се , моля , колко точно златни медала спечелиха за България само тази година тия прекрасни Български момичета .

А стига бе. Никой не отрича " НЕШКА", но да не признаваш успехите на сегашните момичета е дебилизъм

Ами красивото си е красиво! Това го казвам най-вече на онези дизайнери, дето ме карат да се чувствам глупава, защото не мога да хвана връзката между самочувствието им и парцалите, които виждат очите ми! Браво и Невена и на прекрасните ни момичета, които качиха триката на най-високите места!

P.S. дизайнер Невена Братанова

Прекрасна е Невяна ! Много успехи от сърце . Такава чаровница определено не се вписва в " лайфа " на дира :))

Няма спор, много хубаво момиче.

Триката са отврат и кич отвсякъде. Този тип рокли и трика - по тялото с телесен цвят и върху тях щамповани някакви орнаменти са непоносимо евтинджос и кич. И големи дизайнери ги правят, не знам защо. Краката на тази обаче са трепач, цялата е красива и талантлива. Заслужава овациите и адмирациите.

Евалла на майка й!! Аферим на баща й!

Поздравления на Български не знаете ли?!

Най-красиви през 2017 бяха четирите комплекта трика на нашите момичета от ансамбъла.

Най - накрая нещо красиво, елегантно и стилно в тая рубрика . Че от разни чалгари , плейотпадък , брадъри , миски-върколаци , островни примати и редови мурволяк направо не се издържаше . Чаровно и талантливо Българско цвете :) Успех и късмет , Невяна !

Великолепно, талантлимо момиче, облечено в красота. Ето това е една успяваща българка и всички, които се трудят с нея , да прояви най-доброто от себе си. Да си пожелаем следващата 2018 година такива новини и снимкови материали да преобладават и дани радват.

Съгласна съм, че няма база за сравнение между Нешка и Илияна, но нека не изместваме темата-триката наистина са прекрасни и няма-по елегантни и красиви от тях на световния подиум

Абсолютна красота ! Даже дойчевелето няма как да си затвори очите. И ще ги видите - един път в годината. Снимките ще стоят в лентата цели 3 часа. През останалото време от годината ще гледате около 300-400 пъти чудовищните джуки и бюстове на Мейзер, плейтмейт, Зиза, Зуки, Некояофф, Гага, Кардашиян и компания. И ще ви убеждават, че "това е българката". Да, ама не е, българката е на снимката. Погледнете и повече няма да ги видите. Забранено е да се показват.

Брилянтна КРАСОТА и подвижност !!!

Красота!!! Истинска грация!

нормално да е така тя ги заслужава красива и талантлива е ... мога да я гледам с часове ....

С най-красивите крака ще спечелят със и без трика.