7 забавни и полезни мъжки подаръка

Ако се колебаете между крем за бръснене, чорапи и четка за зъби, може би е време да обърнете внимание на тези идеи за мъжки подаръци.

Обратно в новината

Коментари - 7 забавни и полезни мъжки подаръка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идеята да се подарева не е да даваш парични подараци и не е в цената на подарака, а в уважението което се демонстрира. Сичко друго е проституция, и в Лондон тека се третира, кату проституция. Има си закон, в който е ясно описано проститутското поведение. Едно хартиено цвете да ти подарът, не моеш дума да каеш насреща - защото не е важна цената на подарака, а уважението демонстрирано. саму една проститутка би искала и търсила да кашира подарака и би търсила скъпи подараци. На публично место, ако те фанът да се пазариш за цената на подарака си, то ке бидеш озаптена от полиция и подведена под съдебна отговорност. По закон, стойността на подараците е ограничена, има анти-корупционен закон, и на публично место като месторабота, не можеш да приемаш подараци над обявена стойност (масово се приема за граница 10 паунда на човек и то а подарък, а не пари иле ваучер), еле па парични. Приемеш ли пари в брой, то приеми, че вероятно ке лежиш в затворо до живот. Има си ограничения, принципи, закон, и никой не би му даже хрумнало да поиска по-скъп подарак. ПОДАРАК НЕ Е ЗАРАДИ ЦЕНАТА МУ, А ЗАРАДИ УВАЖЕНИЕТО ДЕМОНСТРИРАНО! И СЕ ПРИЕМА, ЧЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ОДГОВОРИ СО СЪЩИЯ ИЛЕ ЕКВИВАТЕНТЕН ПОДАРАК! примерно, ас приемам подарак от колегата на Коледа, една флашка чисто нова, струва 10 паунда. Той, ке ми подари - очеква се - на същата иле приблизително същата стойност - да кажем, една кутия бамбони. Никой нема дума да каже, ако подарака е по-ефтин. Но обикновено се връща подарък над приетата стойност - ВРЪЩЪШ И СЕ УСМИХВЪШ ЩОТО ИНАЧЕ ТЕ ЧЕКА ЗАТВОР! НИКОГА НЕ МОЖЕ ПОДАРАКА ДА Е ЕДНОСТРАНЕН, ЗАЩОТО ТОВА Е НА ПРАКТИКА ИСКАНЕ ЗА ПЛАТЕНА УСЛУГА! ИЗКАЗВА СЕ ОЧЕКВАНЕ ЗА УСЛУГА ПО ТОЯ НАЧИН! ПРИНЦИПА Е - ПОДАРАКА Е ДВУСТРАНЕН, ЗАЩОТО ИНАЧЕ Е ПРОДАЖБА НА УСЛУГА! Ела ми в Лондон, както си алчна и сметаш с пари, ке те лизнем по закона и ке те подредим до живот у на пакитата НА ЕБАТЕЛНИТЕ мераци! пакита как ебът у затворо, еша си ке начешеш! ПОДАРАЦИТЕФГЗА!

Дори сервитьорите немат право да приемат директно бакшиши. Ако им е дадено в ръцете, са длъжни ВЕДНАГА да го предоставят на мениджъра си. Събраните бакшиши в края на деня се разделят между сервитьорите. Но там е малко лабаво, заради дребни бакшиши не се толко главоболът. За 1-2-3 до 5 паунда бакшиш, но се спазва. Големи бакшиши, примерно от цела корпорация наела билдинг иле ресторант, иле да кажем, цел комплекс с услуги, също се дават бакшиши, но те се разпределят по други принципи. Кату цело, потъват в небитието и некой висок мениджер лапва бакшиша, щото се случва на високо ниво. Затова има поговорка, че корупцията в Британия е масово на високо ниво. Трудно ке намериш корупция на ниско ниво, но на високо, да. Но там, и правилата са други. Е, още не съм претежавала корпорация, що е живот, преТмени е, ке видим. Закона оубаче се спазва. Фанът ли те на камера, сметай се осъден, щото камера се смета за доказателство без обжалване. А камери има и в кенефите даже, никога не знаеш къде ке те снимът. И тека е цела Европа. Не казвъм, че нема корупция, казвъм саму, че има закон, и закона се спазва насекаде дето може да огрее. А тия кату вас, са лесна плячка с мисленето си на махленска клукарка и оПщата мара на квартала. Кату се тегли чертата, не ставайте за смех и затвор, щото ви се е досвидело да платите 10 паунда за билет, подарак иле сметка. Никога не знаете в широкия свет, на какъФ майстор ке попаднете. Един ден секи си намира майстроа, и тогава се плаче тъжно. И не си струва просто, за малка сума пари, да се подредите и да си съсипете живота. Тоя урок е първия, който секи източноевропеец научава, влизайки в Западния свет.

Че парите не купуват чест и достойнство, а да направиш ситуацията глусна, рано иле късно се връщъ обратно към теби и ставаш зза резил и си разсипвъш соПствения живот. А другите те сочът с пръЗд и ти се смеат. Кото повикало, теково се обадило - ти въртиш мръсни номера, защот тогава очеквъш некой да е почтен с теби? Базов вселенски закон, дръШ се добре и уважавай другите хора, за да ти се върне същото.

Чукчите обичат да драсщят, а не да четат. ЧНГ чукчи и дано ви подарят повечко перодръжки за тъчскрийнове, че работата зле.

Алеле мале, сигурни ли сте, че това не е комплект за професионален обирджия или психо манияк?: телескопично фенерче, ръкавици, ножче, шапка с челник, чук! БОНУС: Комплект за производство на алкохол :)

Научила една девойка азбуката, уредила се с връзки да и публикуват драсканиците и сега дръжте се: 1. Как ще си вземеш гумения чук под кревата, който те е ударил по главата, след като по него няма метални части, а и не ти се налага да си светнеш? 2. По цял ден само тъчскрийна ли ще пипаш, че с ръкавици ще ми ходиш? Или на втория ден ЩЕ са вече омазани ръкавици, "с които може да се пипа тъчскрийн"?! 3. Избирам за "... или инструмент" - трифазен шмиргел! За твоите нокти ще бъде удачно. (патка) 4. Ти май на челник си взела диплома. Денем поне не си ли чела, Делчева? А за реакцията на кавалера "В студените и тъмни зимни вечери..." не се кахъри. Гарантирам ти, че ще бъде адекватна, дори при условие, че е "с тази невероятна шапка ", но е пропуснал да и сложи батериите... 5. Прочети пак точка 1. 6. Що ти е ма? Дървеният метър излезе по-точен (според твоето описание). На него наистина има милиметри. А при теб нещата са на през 10 сантиметра! Да, така си го написала! 7. Тук по-добре извикай бърза помощ, защото ако твоят подарък генерира метилов спирт, ти гарантирам едно голямо "забъркване" и тогава наистина "...със сигурност е много по-различно да пиеш нещо, което сам си направил". А... след втората глътка ще му бъде за последно, на твоят любим мъж. Друг вариант - научила една леля азбуката... Трети вариант - няма!

Няколко въпроса за драскач Делчева: 1. Жените не използват фенерчета, когато изпуснат нещо в тъмното?! 2. Жените не използват ръкавици и мобилен телефон, съответно не им трябват такива ръкавици? 3. Жените, които живеят сами не се нуждаят от нож или инструмент? Или пък жените, които обичат да поправят разни неща" 4. Жените нямат нужда да си светят в тъмното? 5. Жените не използват чук?! Никога!? 6. Жените не използват ролетка?! Сериозно ли?! 7. Жените не пият алкохол, и съответно не биха се интересували от производството му?! 8. Какво точно прави тези подаръци "мъжки"!? Честита Нова година на драскач Делчева.

Специално тези са ги отделили като нежелани от жените подаръци и ги пробутват на мъже. Като изключим ръкавиците това са подаръци, които са нелепи за жена - не, защото не ги ползва. То, и тенджера и точилка са нелепи, когато става дума за подарък. Конкретно тези ще озадачат и натъжат всяка една жена.

Бе молим ти се, ас па тека обичем тенжери и тигани да ми се подареват! Обожавам готвенето, и сека нова тенджера прави шоу Фкъщи и нови манджи до пропадак. Недей тека, знаеш ли какво удопство е една хубава класна тенджера фкъщи? полвинката е дигнал ръце от мойте тенджери , ама прдалжава да ми подарева, щото после обиче да яде!

Идеоти, схванете, че може да ви озаптът у затворо, ако тръгнете да си прилагате източните корумпирани номера и Европата! схванете, че е ва ваше добро, че ви образовам! запомнете историята на алчния наивник, който не схванал, че никой в Британия не дава хиледарки за тоя дето духа! запомнете, че на запад от калотина, има други правила! прожадни мекеренца сте, и текиви ке си останете - поне гледайте да не ви изнасилът и после да ви пъхнът в затвора за безкрай нови изнасилвания от пакитата! Света не се върти по вашите алчни куманиЗки курумпирани правила - излезнете ли извън граница, не си прилагайте ноемрата - винаги ке има по-голем номерджия от вас самите, долни куманиЗки корумпирани изчадия! кеф ми е, алчността по света се наказва! имайте си едн онаум и не си развевайте проститутските наклонности напрет-назат, ке ви излезне през алчния гЗ!

тая, недоклатената и изоставената пак се развилня!

дЕБИЛ, МИНИ ОТВЪРД КАЛОТИНА И СЕ ПРОБВАЙ АКО ТИ СТИСКА, А ДЕБИЛ!

От мене подаръкът е ваучер за татуиране на моето име.

Против парите и вещите съм, те прикриват същината. С колко уважение ще си щастлив, доволен и отплатен, ако си дал любов...

АКО, е ключовата дума. ВиШ отдоле, сек ииска да зима, но не искъ да дава. Ас имам безброй примери на даване - не съм се оставила без подараци да раздам. Но погледни мизерията тука - секи искъ подараци, но не искъ да дава подараци от себе си. Това е истинската ви мизерия, ама се правите. ПРАВАЧИ, ИСТИНАТА ВИ БИЕ В ОЧИТЕ - ИЗПОЗЛВАЧИ И МИЗЕРНИЦИ СТЕ!

Минало свършено. Което не те прави щастлив, а те манипулира и е ни горещо, ни студено, е явно за друг/а. На света Бог ни е създал достатъчно красота.

Дрън-дрън, да си оправдаеш стиснатостта. АКО-та, и прочие безсмислици, това щото не вадиш пари от джоба да зарадваш който и да е. Абиш ранъта, водъта и въздуха! тия кату теби, са ненужни за никого! То ако имаше некого да обичеш, та немаше да вадиш от джоба си....ама и на любов не си способен, щом нема на кого да правиш подараци! Ни либоФ ми се свиди, ни подараци! за мен, да нема на кого да подариш кото и да е, е бездуховние и потресаваща личностна бедност! Толко па да не се намери един единствен чувек, за който да искъш да си арчиш парите! значи, че си неспособен да обичеш и да се раздаваш за човека, който обичеш! Ас нека обичем, па нека ми се свиди да давам! Ха! Вие сте оскотели, не сте човеци бе! подараци искъте, ама не искъте на никого да подаревате, и живете под финансови условия, ми вие сте скотове бе! То животното даже, си обиче малките и се грижи за тех, и не му се свиди да ги нахрани, да го обгрижи, да им налови храна, да им подаде вода......вие сте по-доле от скотове! Мърши!

Eи, ас на котката си правим подараци еи! На котето ми, копувам специална храна по празници, реша го, масажирам го, пея му! КОТКАТА Е ПО-БЛАГОДАРНА И ГРИЖОВНА ОТ ЧОВЕЦИТЕ КАТУ ТЕБИ! КОТКАТА МЕ СЛЕДВА И МЕ ПАЗИ, НОСИ МИ МИШЛЕТА, МАУЧИ МИ, ГАЛИ МИ СЕ! КОТКАТА ЗНАЕ КАК Я ОБИЧЕМ! И Е БЛАГОДАРНА И МЕ ОБИЧЕ СЪЩО! ЧОВЕЦИТЕ СТЕ ...ГНУСНИ, В СРАВНЕНИЕ С КОТЕТО МИ! ОБИЧЕМ СИ СЕМЕЙСТВОТО И КАК НЕ! ДАВАМСИЧКО ЗА ТЕХ! НЕМА ДА ГО НОСИМ В ГРОБА Я! ЗАСЛУЖАВАТ СИЧКО КОЕТО МОЕМ ДА ИМ ДАМ! ПРЕЯТЕЛИ, ХОРА, АМА НОРМАЛНИ ХОРА! ЗАЩО ДА НЕ РАЗДАВАМ! СТИСНАТИ ХОРА, АС НЕ ОБИЧЕМ! ДА НЕМА НИ ЕДИН ЧУВЕК, НА КОЙТО ДА ПОДАРИШ НЕЩО - ТОВА Е ДА СИ ТЕМЕРУТ, ПСИХИЧНО БОЛЕН ДАЖЕ БИ ЗАВЪДИЛ ПРЕЯТЕЛИ! ЧУВЕК БЕС ПРЕЯТЕЛИ ЗА КОИТО ДА СЕ ГРИЖИ И ДА ПОДАРЕВА - ДА УМИРГА, НЕМА ЗА КФО ДА ЖИВЕЕ!

"Комплект" за производство на алкохол не мога да си представя как изглежда ... мисля, че в случая по-правилно е да се използва думата "цех", щото уредите и пособията са много и обемисти, за да се квалифицират като "комплект" :))

Представляват пакетчета с прах вътре, които се разреждат и се получава някакво подобие на алкохол.

Аре бе, ко подарихте на семействата си бе дебили! оубаче искът хилядарки да висе подареват на вас! Аре похвалете се, как зарадвахте родители, сестра, съпруга! деца! вие не копувате подараци, ама чекате на вас да ви копуват - това какво е ако не проституция! СМИНАЙТЕ СЕ С ГОЛ ГЪЗ И СЕ РЕКЛАМИРАЙТЕ, КОЛКО ВИ Е ЦЕНАТА, КАКВО ЛЪЖЕТЕ СЕБЕ СИ И ДРУГИТЕ, ЧЕ НЕ ПРОСТИТУИРАТЕ!

С Веселина се разбираме добре, но не съм Веселина. Веселина е класен чувек, от мени да го знаети.

Ауееее ейй , к'ва е тая Roxana уеее . Ай наздраве . / хлъц /

Това беше изтрито пред ичас иле нещо. Расказах историята на познат източноевропеец който лично познавах. Чувеко напираше да доде в Лондон, казваше, че търси раута, и прочие. Това добре, нищо лошо. Лично го познавах, и затова знам историята - последния емайл ми го е писал от затворо. Запознал се онлайн с британец. Това добре, ама британеца се оказал гей. нашия обаче, не знае инглиш толко добре, и какво са се разбирале, нашия се наденал поканен у Лондоня на разноски на британеца - това сам си призна, че си е поискал. Дошъл, настанил се в хотела. идва британеца (който знае закона тука и си е опекъл раутата) и го развежда по барове и прочие. Разбийсе гей барове, ама нашия не отцепва проблема, и тоя лош инглиш просто. Връщъ го британеца у хотело, дава му дрога, и нашия алчен, сиромашко невидел. Дрогира се, и му скачет тайфата гейове. Изнасилен, се оплаква на полицията. Полицията престига, и заварва хотелската стая в хаос. Со сичкуто. нашия раплакан, приказва през сълзи, те ме иснасилиха. Полицията снема отпечатаци, гледа касови бонове , тестове за дрога, алкохол, платени сметки, на чие име, кой плаща, с каква карта. И го питат, ти ли плати това. Той нема накъде, казва не. И те, ти доброволно ли дойде тука. И той, ми да. И те бам, го арестуват за проституция. Сумата на вечерта е надхвърлела неколко хиляди паунда, со вечеряв Сохо, барове, таксита, хотел, отделно пътни разходи. И нашия седи и плаче в затворо, и пакитата му расширевът дупката отзад, алчен за пари и пдоараци. Щото не знае закона в британцията. Те тека, щото сте алчни. ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ ГО, ДЕБИЛИ! ОТ АЛЧНОСТ И ДЕБИЛИСАМ!

ХХАХАХАХАХ, това ме уби, страхотно написано, откъде толкова минуси, бе

Само не разбрах откъде познаваш тоя шушумига - да не е проституирал и с тебе също, ааа?

Дрън дрън, забавно, но измислено. Роксанчето си седи на село и си съченява. Ето какво намерих в интернет- "В Англия и Уелс: Когато някой е толкова пиян, че е неспособен да вземе решение, това се причислява за изнасилване. Също когато лицето е заспало, упоено, упражнено е насилие или има недъг, който му пречи да изяви несъгласието си. Изнасилване в Англия и Уелс и Шотландия Инфо за UK"

Очевидно е станало ясно, че лицето доброволно е поело дрога и е направило мазало в хотелската стая. Освен това излиза, че сам е поканил момчетата - един вид момчета на повикване. Може затова да е попаднало в затвора и пак да не е разбрало, заради лошия инглиш.

шапка с челник!!!! надявам се да е шега!!!!!

Не е. Велосипедистите ги обожават. Вие не карате ли колела......сичко ви се вижда чудно и неприложимо. Хобито в британия е силно важно, дава се мило и драго за хоби. А па ако ти е единствения транспорт, тогава ...направо си требва.

Мъжете обичат също и лаптопи, коли, роботи, дронове... драги жени. Не ни слагайте в категорията 'балами' , та ние ще ви подаряваме готини пръстенчета, бижута..., а вие някакви горски пособия.... Я се постарайте малко!

Мда, ама се подарева реципрочно. та кату искъш таблет, ти ко ше и подариш на мадамата, на същата стойност? Как не разбрахте, че идеята за подаръците е сек ида бъде уважен, а не едностранно! Ти кажи сега, ти ко подареваш на мадамите? а на семейството си? Ас последно подарих на съпруга си, ваучер за спа, 3 дни, с диетично хранене и специални процедури на детокс. След 2 седмици, чувеко ке си го ползва, с мени :-) Ваучера е за двама. Поименен. След теглене на чертата, идва към 1500 паунда, за 3 дни. Чекаме да чуем ти ко подареваш на мадамите и на семейството си.

Той ми подари 2 етера, идвът горе-доле на същата стойноЗ. Ас това си поискъх :-)

На сина си подарих ръкавици. И му намерих работа, референции и сега има преличен доход, нека се учи да работи и да пичели. За 2 седмици, сапечели над 1000 паунда. Това не е висок доход, но е добро начало като за човек дори не завършил уни и саму на 19. Ти какво подари на семейството си? Чекаме да чуем вашата щедрост. да видим вие какво давате. Дотук видехме очакванията какво искъте на вас да ви се подарева. А свие какво подарихте на семействата си? Аре бе, никой нищо ли не е подарил по роднини, семейство, деца, родители? АМА ИМАТЕ ПРЕТЕНЦИИ ДА ВИ СЕ ПОДАРЕВА ХИЛЯДАРКИ ААААААА!

Време, за нова любов.

Много по-еффтино ще е комплект за вграждане за производство на кисело зеле с автоматично претакане и машина за варене на шкембе със замозареждаща се чесънопреса. За хола!!! Ще внесе допълнителен коледен и новогодишен уют с ароматните балкански аромати!!!

Комплект за производство на алкохол! Абе, дрогаре, вие виждали ли сте как се произвежда алкохол? Имате ли представа как изглежда такъв "комплект" и с какви размери е? Какви глупости пишете тука?

Аз съм мъж и единствената жена която ще ми подари подарък е майка ми. Нямам приятелка. Нито приятелки просто за приятели. Да обичам да притежавам разни забавни джаджи, но с изключение на точка 3 нито една от останалите точки не ми харесва и не ми допада. Не че джобното ножче ми е притрябвало кой знае колко.... ето няколко идеи за забавни джаджи....1-во) смартфон и то добър клас. 2-ро) таблет. Също не някакъв евтин. 3-то) лаптоп) 4-ядрен поне т.е. над 800 лв. Ето на някой от тия три подаръка ще се зарадвам най-много. В случая говорим за материални скъпи подаръци. Т.е. трябва да си търся богата жена за обвързване.

Ама не искаш ли един "Комплект за производство на алкохол" в хола? Майка ти и тя много ще му се зарадва!

Аз не пия алкохол. Абсолютно никакъв...дори и бира! И не пуша. Никога не съм пушил.

Мога да допълня твоя списък с ЧИП с автоматична връзка с ФБ. Дето да мисли вместо тебе.

"7. Комплект за производство на алкохол" - това ми трябва. За въпросната инсталация ще е необходимо жената да се изнесе от нас, за да имам достатъчно място (и време) за хобито си.

Жена ти каза че много иска да се изнесе.

Къде се продават :-))) много си 'оаднах' по чука с личното послание

На некой му е потребвъл хонорар. ГлупоЗ до глупоЗ. ПС: коланите които съм подаревала са биле винаги на почит - натурална кожа, саму класически модел, изчистен, без каквито и да било джаджи, е най-възторжено посрещания подарък (и доста скъп, защото цените им почвът над 25 паунда единия). Другия подарък популярен, е кожен портфейл. Колкото о-кожен и класически, толко по-аресван. Третия по популярност, кожени спортни обувки, от специализирани магазини. МаЖете умират за ранижи, спортни обувки и туристически пособия. Най-успения ми подарък за който веднъж буквално ме носиха на ръце, беше окомплектована раница с сичко вътре прикрепено - туристически мож, емайлорана чашка и специално канче старомодно за напитки и супа, метални старомодни прибори за хранене, плетени чурапи също вътре, резервни, мда, и споменатото фенерче......и разни други дреболии, и добавката от мени - класна камера за снимки.....тогава ме дигнаха във въздуха от възторг.... Чорапи е винаги популярно - това не помним никой никога да е отказал. Остават технологичните джаджи - там са кото искъте - таблети, телафони, камери, музики, радиа, слушалки.....бех потресена веднъж да купим и платим слушалки за 250 паунда, с шумоизолация......

Това не са подаръци, а вещи за широка употреба. Подаръкът трябва да е нещо лично и ценно. Тия паунди къде и как ги изкарваш? Сигурно много се трудиш за тях, личи, че 25 или 250 паунда са нещо много за теб. Уважавам вижданията ти, но не ги предлагай като еталон или съвет. Далече си от истината.

Казах МИНИМУМ. Сега умножи 10 по минимума, и какво идва саму за най-близките роднини. Добави още поне 10 по толко, за колеги. Добави още 10 по толко, за съседи. Добави още 10 по толко, за далчени роднини, картички и пощенски услуги по подаръците. Дръпни сега чертата, това е саму по Коледа, оделно е Ийстър, оделно е секи личен празник. Добаи цената на празненството, куверти, тоалети, кола, бензин, сички допълнителни непредвидими разходи. Добаи специалните подаръци и техния максимум. Та колко викъш доде, кату теглиш чертата, малионерката оДгоре? Ти кога спичелиш и поарчипш тия пари ,дету ас ги пръскъм на едно саму празненство...сигурно е целата ти годишна заплата, мизерницата меризлива циганска! И това ответно, от другите в семейството, та кату дръпнеш чертата семейно, и умножаваш на чувек. Не се видите, че ядете и санувате лайна...и срам немате ей! гладни ке умрете, но с разкрачен икрака за още ебън......и плуене в празната путка гладна...... В Британия се счита, че чувек е длъжен сам да си осигури нуждите. Подарък е онва извън преките ти нужди, а не необходимост. Обида е да подариш на некой гащи. Ако пълнолетен чувек и гащи не мое да си купи, отеби го! това не е чувек, а буклук - ИЛЕ ПСИХИЧНО БОЛНО НЕАДЕКВАТНО РАСТЕНИЕ БЕЗ ВОЛЯ И СПОСОБНОСТИ ДА СЕ САМОИЗДЪРЖА!

Та триеш, ама не одговареш, какво правите по анти-корупционния закон в балхар? Ела ми в Лондон, каним те, ке ти платим сичкуту :))))))) Мда, прочела си примера с източноеврепеейца изнасилен и вкара нв затвор нале? и за какво е вкаран - фанът на камера, как приема хотел, подараци и пътни разходи..... Ми тека е, некои от вас, щото са алчни, тека свършът - това щото ако не моеш сам да си го платиш, и ке те изчукът и вкарът в затворо./...и ке бидеш осуден за проституция. Толко сте тъпи и неадекватни, и толко члани, и сам иси го праите! АС ДОВОЛЕН, БРЕКЗИТ ИДВА, И НЕМА ПОВЕКЕ БАЛХАР ЦИГАНИ АЛЧНИ ОКОЛУ МЕНИ! МРЕТИ, ЦИГАНИ, АЛЧНИ! ПУТАКА ПЪЛЕН СО СПЕРМА, ТОВА ВИ Е НАЙ-БОГАТИЯ ПОДАРЪК, ЕБЪТ ВИ ПО СВЕТА И ВИЕ СЕ РАДВЪТЕ НА СТОТИНКИ! ПРОСТИТУТКИ, РАДВЪТ СЕ НА ПОДАРАЦИ!

много си смешна. колко "скъпи" подаръзи - цели 25 паунда!!! уауа а чорапките като подарък са трепач. ха-ха-ха

Та триеш, ама не одговареш, какво правите по анти-корупционния закон в балхар? Ела ми в Лондон, каним те, ке ти платим сичкуту :))))))) Мда, прочела си примера с източноеврепеейца изнасилен и вкара нв затвор нале? и за какво е вкаран - фанът на камера, как приема хотел, подараци и пътни разходи..... Ми тека е, некои от вас, щото са алчни, тека свършът - това щото ако не моеш сам да си го платиш, и ке те изчукът и вкарът в затворо./...и ке бидеш осуден за проституция. Толко сте тъпи и неадекватни, и толко члани, и сам иси го праите! АС ДОВОЛЕН, БРЕКЗИТ ИДВА, И НЕМА ПОВЕКЕ БАЛХАР ЦИГАНИ АЛЧНИ ОКОЛУ МЕНИ! МРЕТИ, ЦИГАНИ, АЛЧНИ! ПУТАКА ПЪЛЕН СО СПЕРМА, ТОВА ВИ Е НАЙ-БОГАТИЯ ПОДАРЪК, ЕБЪТ ВИ ПО СВЕТА И ВИЕ СЕ РАДВЪТЕ НА СТОТИНКИ! ПРОСТИТУТКИ, РАДВЪТ СЕ НА ПОДАРАЦИ!

Първо научи граматиката.Ако не можеш по-добре не се обаждай за да не разберат колко си проста!

"7. Комплект за производство на алкохол" Явно репортерката си няма понятие как се произвежда ракия. Не знае колко голям е един казан за ракия. Че му трябва специално място, дето да се хвърлят поще джибрите. И че в града няма как да стане в мазето. Ами женска работа. Редакторката явно е блондинка.