Мъжете обичат да притежават разни забавни джаджи, които са напълно безполезни от гледна точка на жените.

1. Телескопично фенерче с магнит


Може би ще попитате с какво телескопичното фенерче е по-различно от другото. Е, ако ви се случи да изпуснете нещо зад шкафа или на друго тясно място, ще разберете. Особено полезно е ако има и магнитче на върха, с което да може да улавяте разни метални неща, например ключове.

2. Ръкавици, с които може да се пипа тъчскрийн

Кожените ръкавици са класика и са страшно елегантни, но далеч не е задължително да купите такива. В момента се предлагат много видове ръкавици, с които да може да се пипа и по тъчскрийна на телефона. Не можете да отречете, че е далеч по-удобно, отколкото да сваляте ръкавиците или да се потърквате ръце заради премръзнали пръсти.

3. Мултифункционално джобно ножче или инструмент

Мъжете обичат да се притекат на помощ във всяка ситуация. Един такъв инструмент може да бъде полезен, ако дамата до него си счупи нокът или пък ако племенникът му внезапно го помоли да му смени батерията на колата с дистанционното.

4. Шапка с вграден челник

В студените и тъмни зимни вечери с тази невероятна шапка всеки кавалер може да освети пътя на дамата до себе си, да си почисти колата от снега, без да се чуди как да хване едновременно фенерчето и четката или пък ако е изведнъж спре токът по стълбите на блока, да реагира адекватно.

5. Чук с гравирано лично послание


Изобщо не е задължително да забиваш пирони с личен чук, но пък удовлетворението всеки път ще е много голямо. Може да вземете обикновен чук от магазина и да поръчате да му издълбаят инициали или нещо лично, което смятате, че ще затрогне конкретния човек.

6. Дигитална ролетка

Сигурно смятате, че точността до милиметър е достатъчна, често е така, но не за всички. За някои перфекционисти ще е чудесно да видят резултата от измерването на дигиталния дисплей, вместо да се взират дали са 150 или 160 см.

7. Комплект за производство на алкохол

У нас е популярно мъжете да си произвеждат домашен алкохол - някои варят ракия, други слагат вино, трети са запалени по домашната бира. Но ако сте градски хора, които нямат възможност да се отдават на тези страсти, в някои магазини се предлагат комплекти за "забъркване" на любимите напитки. Е, със сигурност е много по-различно да пиеш нещо, което сам си направил.