Светлана: Не постъпих правилно с Джино

Светлана Василева сподели, че не е поздравила Джино за победата във Big Brother: Most Wanted, защото Християн ѝ казал да се прибира веднага.

Обратно в новината

Коментари - Светлана: Не постъпих правилно с Джино | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната плейметка-играчка изхвърлена от портфейлно красив "джентълмен".Това е и предназначението на такива с тази "титла".

Светлето си остана с толкова акъл,колкото си имаше и преди.Само си е навирила носа и не вижда как ще падне или ще я изрита Новата,която ще я смени....Не е умна,никак не е прозорлива,и ще я зарежат най неочаквано.А тя ще мига на парцали,безкрайно изненадана ,,Ама,защо нали всичко точно изпълнявах!?

Малко ми е жал за нея-защо вярва,че Гущеров "ще я вземе",по скоро е временно- някак си си връща на Мара джуката,Тя милата е много малодушна и в предишния сезон ,където участваше се водеше по акъла на другите,сега също се опитваше да бъде в "групата на популярните"-визирам Коцето и Фънки-които се оказаха невъзпитани простаци,по скоро Фънки Светлана-постъпва с Джино,както в предишния формат с Преслава,която я беше водила на екскурзия в Дубай и се пишеше нейна приятелка ,а впоследствие Светланка се обърна срещу Преслава , поне да беше миличко същество,но но няколко пъти показа агресия,което ме отврати от нея

Много сладка двойка. Ще имат много красиви деца. Пък ако е рекъл Господ, до няколко години Динко президент.

То само на това леке дето си търси мангизлии за да съществува не бяхте дали място ама вече явно има кой да ви плаща за да я споменавате.. Едно безлично изкуфяло от липса на интелигентност ама меркантилно до последната си костица. 'Пеперудка' дето каца от мъж на мъж с мангизи

Да, миличко, веднага тръгвам, миличко... Не ни ги пробутвайте тия, ако обичате. По-добре мислете как и с какво да смените изтърканите си формати, които почти никой вече не гледа. Мерси и успех.

Toni

Бивш наркоман и к..ва няма, Светле. Не се залъгвай. 'Много внимавах.' Да не си решавала задача, та специялно да внимаваш. Или си такава или не.

Тази жена изглежда по-изкуствено от представените наскоро секс-роботи. Лицето и въпреки намесите, а може би и благодарение на тях е грубо, безизразно и със странни пропорции ... като на травестит. Мислене при нея няма ... които, каквото и нареди, и тя действа. Нееднократно е демонстрирала, че при нея интелект не съществува. Не знам, как може да се определи това нещо, освен като грешка на природата! Жалко, че медиите непрекъснато ни навират в очите и се опитват да ни вменят, че подобни същества са VIP-ве и много значими персони в България!!!

Грозна картинка. Това непрекъснато стоене с отворена уста е белег на простащина и вродена глупащина. Объркана и жалка работа е това. Ако мозъчната хирургия беше напреднала колкото пластичната, сигурно резултатите за някои хора щяха да са по-добри. И наистина трябва да си бил грозен като Светлана, за да прибегнеш още на 20 години до толкова операции за корекции. Но какво се случва на 50 след толкова операции? Покойният Майкъл Джексън е добър пример.

това моме да вземе да се скрие. и онази лозарева - да вземат да си уеднаквят версиите - аборт или спонтанен аборт са правили. аборт по собствено желание не е същото като спонтанен аборт. какво ронят крокодилски сълзи.., и после хахо-хихи, ма то били компоти....

Това нещо предизвиква жал у мен, дори да знам, че всеки сам гради съдбата си.

съвременна държанка - казал и да се прибира и тя се прибрала. нямала време да поздрави. и моля ви кажете на тази кухарка, че абортът не е контрацепция. щото и такива ги плещеше в бб.

Човека имал спешна нужда от услугите и за които и заплаща достатъчно:))))))а тя пък от мангизите му та за това си е плюла на суратя от всякъде

Подло, кривогледо същество....Видях с каква злоба удряше шашавата Луна. Пфу...

Силно кривогледа е това не се ли оправя с пластични операции? Грозничка е ще я сменят с хубава скоро.

Кой го интересува надуваемата кукла дали е кривогледа. Важни са подплънките в бюста и екстеншъните. За друго не се спонсорира. Дали девойката вижда добре, не е проблем на спонсора. Целта е друга.

това 'момиче' дори не осъзнава, че представя себе си като стока за продан. Това е извън възножностите ѝ - да осъзнае какво прави от себе си. Защо хора - мъже и жени - сами правят от себе си стока?

Ама тази жена, обезобразена от пластични операции, наистина ли си мисли, че е "обвързана" с него и той ще се ожени за нея?

Сега можеш да постъпиш правилно и повече да не се мяркаш в публичното пространство и из медиите . И ти и оня гиню ! Никой не иска и да чува за тия неугледни анонимници ..

ами, ако утре дебелият татков дембел, на който се е продала тоя път, ако й каже веднага да се наметне с бурка (язък тогава за стоте пластични операции, с които откровена грозотия се е префасонирала в пластмасово шир-потреба барби!). или ако й каже-веднага скачай от десетия етаж? абе, отврат мутрафонска, че и ориенталска отврат...

Няма нищо по-еротично от черна бурка и скъпо бельо. Нищо не разбираш!

cwetence

... особено ако силуетът, загатнат под бурката, е с формите и размерите на трикрилен гардероб, бельото е изключително важно :P Еротика за напреднали :P

Майкоооо, Някой се притеснисал да не загуби сексуалното спонсорство, като 'Мара Отварачката' . . . . . .

Ти смятай колко е зле тоя народ, че да избере Гино Ташев, човек, дето не е прочел и една книга през живота си. И каква мижитурка трябва да си, че да вземеш фамилията на жена си... Простотия.

Напълно подкрепям коментара ти, но освен всичко написано аз се чудя как е възможно хората да подкрепят един откровен лъжец и простак, като Сливенския циганин... Георги или Гино или пък, както се представя Джино...

На фона на останалите културтрегери като Фънки, Захажаева, Динко - Господинко и Коцето, това се случва.

ми то имаше ли някой да е прочел нещо....

Мижитурка? Космат балканец си, нали? Това е нормално в доста страни, разбира се - извън Балканите. Дава ти се избор - защо пък да не вземеш фамилията на жена си?? Сигурна съм, че и ти не си прочел една книга.

не му и трябва да чете "литературa". ти си купуваiгрантов боклук и си го чети. на него не му трябва, има си живот за разлика от теб.

целофан. красива обвивка на кутия в която няма нищо!

Абе и кутията не е хубава...

Толкова е зле милата, че чак ми е жал за нея. Хубаво момиче е, как може след няколко месечна връзка да тича по команда при гаджето си? И това с прекъсването на връзката с всички мъже направо ми прилича на арабския свят, сега да вземе и едно фередже да й сложи и да я заключи за всеки случай в къщи ще е най добре!

Това не е връзка, а робство. Само че доброволно наложено срещу определени облаги.

Фереджето е необходимо защото и след толкова пластики Светлана не ставала гледане. Не знам дали ще и излезе сметката да му роди дете. Той едва ли е толкова задръстена фа не е видял нейни снимки преди намесата и да си мисли, че детето ще е красиво. Пък знае ли човек..

Точно подобен коментар, който написах по време на излизането на това светле беше изтрит от дир- ниците. Не знам с какво е обиден, но има реален случай на милионер,осъдил жена си, след като децата им се родили грозновати, оказало се,че женицата била основно ремонтирана. Но, " очите виждат различно" ,за гуси тя е мисСвят.

Куха Уейка