Вижте как може да изглежда булката Меган Маркъл

Израелската дизайнерка Инбал Дрор потвърди, че е получила поръчка от двореца Кенсингтън за булчинската рокля на Меган Маркъл.

Обратно в новината

Коментари - Вижте как може да изглежда булката Меган Маркъл | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

започвате с тази "високо постанвена",както беше казала една американка за бивша президентша -цитирам:"маймуна на токчета"Престанете да ни "прехласвате" с грозни,несмислени,нищо не значещи за нас някакви си.

Не съм хейтър по принцип, ама тая жена много тъпа ми изглежда. Просто има излъчване на нискоинтелигентно същество.

нищо особено не е като визия, но изобщо не е чак такава глупачка, т.к. си оплете кошницата много добре. но в тая история все пак има глупак и това е рижия безделник и инфантил, който им доведе точно тая булка.

прилича на робинята изаура

хахаааа, абсолютно точно наблюдение! като започнаха да ни досаждат с нейни снимки и все се питах-абе, тая ми мяза на някой. но не можех да се сетя. да, робинята изаура, като сестри са!

Инбар Дрор!!! Даже прасе да напъхате в нейна рокля ще заслепява с красота!!!! Ех, а после щастие не се купувало с пари...

Дизайнерката еврейка, булката еврейка, Даяна еврейка по баща, и кейтката евреин по макя. Шастието на британската кралица от еврейския род Кохари е пълно.

Най ми ареше рокла нумеро 4, почти 1:1 копие на първата ми сватбена рокла, с допълнението, че моята беше целата в изборидрани 3Д цветчета с перли. Толко беше тежка, че тръдно се згъваше и едва й се закопча ципа на гърбъ, от апликациите и перлите и бродериите. После съм я мерила, беше малко над 5 кила тъкан, бродерии и перли. Втората, беше ефирна от тюл и коприна, къса над коленете, с малки резани бродерии, едва-едва, просто за стил. Бех почти гола. Не знам как ше ми изглежда третата, мислим си да прелича на ....бижу. Перли, със сигурност, това е накита на една сватба. Меган ми е противна, но сватба и рокли ми аресва да балнувам. Има нещо ноо чисто, свето и мило в идеата за сватба, сватбени клетви и обричане.

Ше требе да носи кафева рокла за да изглежда по-светла от роклата. Иле целата й кожа да бъде избелена както на Джако. Я разгледайте колажите, роклите не са бели. Ако роклата е бела, меган ке изглежда като лайно вътре.

Точно попадение!

Съвременните принцове силно променят цвета на синята кралска кръв и тя постепенно става...виолетова. Стана мода да се женят за девойки от народа, даже разведени с деца. Светът се променя, династиите - също. Все ми е едно как ще изглежда някаква Меган. Нейният живот ще се промени, моят ще си остане същият.

Само на тен не я е докарала...

наи ми хареса парвата рокля

бих и обърнал хастара

циганка !

АМА ЗАЩО СА Я ИЗБЕЛИЛИ ?!

Това са колажи. Нейното лице е наложено върху чужди тела с компютърни филтри и обработка. За жалост на Хари ще му се наложи да вземе истинската.

На новината, че са гаджета? Местя. На новината, че са се сгодили? Местя. На новината, как ЩЯЛА да изглежда? Местя. На новината как изглежда? Ще местя. Наздраве.