Неподправена еротика в календара на Ivet Fashion

Собственичката на "Ивет Фешън" Ивета Григорова и дъщеря й Луиза Григорова представиха календара на модната агенция за 2018 г.

Обратно в новината

Коментари - Неподправена еротика в календара на Ivet Fashion | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кич от Уикипедия, свободната енциклопедия Кич (МФА: kɪtʃ) е термин от немски или идиш произход, означаващ боклук, използван, за да означи изкуство, считано за упадъчен вариант на даден стил. В по-широк смисъл думата се употребява по адрес на всяко претенциозно произведение на изкуството, което представлява проява на лош вкус или е масово фабрикуван банален и груб комерсиален продукт, подражаващ на елитарния оригинален стил. В този смисъл кич може да се нарече и всяко поведение, израз и пр., което претендира да има нещо общо с изкуството или дори високата сфера на културния живот, но всъщност е само поза и просто имитира формата и функцията на автентичното, без да има неговото съдържание и качество.

От снимките имаше само 2 симпатични - с момичето отблизо и гривата на коня и седналата русокоска в нивата - другото е отвратително кичозно, а девойките са с груби черти, сплескани коси, че даже на едната не си бяха направили труда да и заличат тена от банските. На кой му хрумна с юрган в гората? Отвратителни снимки!

Каква смешна кичозна златна чантичка, какви зъби, какви нокти, тъмен контур на устните...ужас...

Забелязвате ли каква грозна кожа имат тезидевойки и не само! Ужас!

Баш си е подправена, а дали е еротика изобщо е съмнително. Лош вкус и гняс.

Пернишка трагедия.

Винкели, какво да правиш ;-)

Не знам коя е по гнусна майката, или щерката. А за календара.. е гати неподправената селска салата. Като почнеш от краварките и свършиш на трактористката.

немърливост българска типична. едната с кален гъ... другата с бяла линя от бански... третата с некъв юрган... а за лицата, да не говорим

А, излезе ли новият каталог? За доставка по домовете плаща ли се отделно?

Няма никаква еротика в този глупав календар

Трагедия!

Зле!

Мили и не толкова измили се журналисти, фотографи, модели и прочее материал, това не е еротика, а единственото неподправено, което се вижда са плашила с парцали и миризливи долни гащи в шубраци и локви с некви добитъци. Цветни снимки, черно-бели, ни в клин ни в ръкав с някакъв кон, без кон - никаква връзка, никаква идея, нищо. Отделно, може и да са снимани с телефон, ама едва ли, че там ще излезе по-добре щото би бил по-смарт от фотографа. Но като видях фешъна и съществото дето го е измислило, всичко се изясни и си влезе на мястото.

Абе тая в бялата одежда с експерименталния балкон направо е за бостана да плаши гаргите....

Luna0102

Хора купувайте календара, че каката от снимката да си купи шампоан.

за загорели чички да опъват пишоци...трагедия

цени за на час не виждам под снимките! Сигурно после ще ги добавят.

цени няма , първия път е безплатно ... да се тества качеството. пък после ще се пазарим. :)

Добри снимки ! Браво !

Aleko

Браво на Ивета Григорова - хубав календар!

заради този календар трябва да ги осъдят за престъпление срещу човечеството

Тези двете нарочени "красавици"- Григорови, ако се облекат по-обикновено и влезнат във "факултета' или сливенската "махала", няма разпознаване.....

Бе младото - иди дойди.... Ма дрътио вампир да не го срещаш в тъмното....

подправки?

Вие се шегувате. От снимките струи единствено липса на въображение и професионализъм.

снимките не струват, пошли са повечето

За по-незначителен повод парти може ли да се направи?...а и снимките са скучни, направени без въображение, явно от любител....

То любителите често правят по-хубави снимки. Професионалистите робуват на клишета и на практика снимките на всички фотографи са еднакво скучни.