Мелания в бляскаво розово в новогодишната нощ

Семейство Тръмп посрещна 2018 г. с очакван блясък. Дамите от клана отново бяха в шеметна конкуренция на модния фронт.

Обратно в новината

Коментари - Мелания в бляскаво розово в новогодишната нощ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Emilia

ееех, тия технологии.. друго си беше навремето, насядали бабите пред портите, я на дървена пейчица, я на столче, па като минеше някоя я одумваха та пушек се вдигаше. А после някой пък да докладва на одумания, какво са го одумали и с кого са го сравнявали.. Сега вече не е нужно да сме баби и да сме пред портите, сега си седим в къщи или на работното място и от скука да поодумаме някоя картинка . Нищо ново под слънцето, само начина .. еех, чак ми стана мило. Хайде да си я поодумаме таз Мелания още, мегдан за това има :) пък и трябва да догони Десито по брой коментари. Абе хубави жени, ама що ги обличат смешно не знам, горките..

Мелания е супер красавица,несравнима и неотразима. Генерал Деси може да и лъска обувките.Лъха на провинция каквото и да облече.Селяния .....

И сега сравнете мелания с тая ламена шарена рокличка и тая на генерал Деси - и двете са еднакво нелепи, но кой знае защо "Мелания е стилна" - дрънки. Пак чуждото да похвалиме, а да оплюеме своето. И двете са циганьорски облечени.

Но не е ходила на симфоничен концерт с тази рокля, нали....?

Жената за тази възраст си изглежда много добре, не е като нашта президентша.....

Тази пък, да не види нещо... :)

циганите и балканджиите се радват на шарено и лъскаво! Цял бонбон!

Четем коментарите и се смеем. На мени ми прелича на китайси кюанси, а скоро е и китайската Нова година, и както Китай нещо се запецна в политиката на тръмп, може дасе окаже, че роклите на Мелания имът китайско влияние. Кату не знаете какво ставяа задкулисно, не плуйте. Тея дракони по роклата, тея китайски розаФки цветчета.....

Ако "Генерал" Деси се беше облякла с този пеньоар що плюене щеше да има..... Ама това в случая е висша мода и трябва да се прехласваме

защо да "трябва" да се прехласваме. Роклята не е хубава, но Мелания Е хубава и женствена. А розовата деси - йок. Каквото и да облече изглежда като гвардеец в рокля /или жилетка, все тая/.

президеншите на бг-то и на щатите се обличат в розово, на гала дъщеря и се "разсъбличала"...??? нещо не вдявам?? съвсем ме обърка лайфъT на дир-а!!;)

Съсипаха от критики нашата Деси заради розовата рокля, но Мелания е много по-зле. Роклята й нито е елегантна, нито й стои добре. Прилича на зла циганка в нея. Този път Десито води по точки.

От някакво перде ли са ушили роклята на тази ?

Красавица от всякъде - на нея и съдран чувал да нахлузиш пак ще е привлекателна и ще и отива.

Хубавото си е хубаво. Хубава, красива жена. Една моя леля Бог да я прости така казваше - хубавото време и хубавата жена си приличат по това че никога не могат да ти омръзнат.

На Деси и Мелания много им е розово.Този път и двете се издокараха ужасно.А тази лигла на Тръмп ,кой знае колко пари е дала за този тоалет, за да заприлича на Айше от Столипиново.

Ти явно си от глупавите наивници, които все още вярват, че големите имена си плащат, за да носят тоалети на известни дизайнери... и се плюнчиш все едно от твоя джоб са извадени тези пари! Напротив. Дизайнерските къщи им плащат големи суми, само за да се покажат в техен тоалет, който после се изкупува като топъл хляб. Колкото по рейтингова звездата, толкова по-скъпо струва да се облече в даден тоалет. Това е и причината на Оскарите да има и много грозно облечени жени, на които реално не им пука, защото са ги обезщетили за това

Изобщо не се плюнча и не ми пука за парите на тази лигла.Факт е че за да са облечени с някоя известна марка парцалче са способни да заприличат на клоуни. Но непрекъснато да пишат за тях ,че са неземни красавици в тези тоалети и да ни убеждават колко сме прости ние,е това вече е досадно и е за плюнчене.

Тази не само че е грозна като наща Куна ами и е по-голям кич от нея.

Без майтап, този път, новогодишно, нашата първа дама е по-елегантната. Мелания е изключително красива и елегантна, но този път не са й намерили подходящ тоалет. Много е правилен коментарът, че е като от димитровградския пазар.

абсолютно ..на парите им немам думи

Роклята е много грозна

Ми най-накрая и ний да зададем стайл. Горе-долу като Деса.

На Мелания тази рокля ѝ е малка, набира и се гърчи на няколко места, а на други е прекалено опъната, за бюста да не говорим - така го е сплескала, че имплантите може да се пръснат! Що така дори иначе умни жени откачат, като стане дума да се облекат за празник?! Една тясна рокля, която ти се гърчи навсякъде, не те прави "по-слаба", напротив! Ако тая симфония в розови колори и китки беше по мярка, щеше да е сто пъти по-добре, и нямаше да изглежда толкова нелепо, а самата Мелания можеше и да се усмихне веднъж, не само да гледа сурово и напрегнато, като че ли тя е прокурор, а не съпругът ѝ - президент на една от най-големите страни в света! Или върховните им модни дизайнери шият дрехи само един манекенски размер, а кой не влезе в него - да пази диета на пълен глад?! Ненормалници!

не съм съгласен, че се гърчи навсякъде...нееее... навсякъде подчертава прекрасна женска фигура...свят да ти се завие... е, наистина глуповата рокля на китки, обаче моделировката, моделировкатаааа...над всичко, та после - грацията и накрая - елегантността /да ме прощава мосю Роден, ама разбирал, дяволът/.

мелания е хубава жена и обикновено е облечена много елегантно. но конкретно тая рокля все едно я е купила от димитровградския битак и дори на нейната чудесна фигура тая розова чалга стои зле.

на Мелания - най-хубав