Едноцветни рокли и безвкусица на червения килим

Звезди се събраха в началото на годината на галата на филмовия фестивал в Палм спрингс. Тоалетите обаче не се отличаваха с нищо особено.

Обратно в новината

Коментари - Едноцветни рокли и безвкусица на червения килим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия курволяци винаги са били пример за безвкусица!!! И мъжеподобията до тях - също!!! Стремя се подобни същества да нямат никакъв допир и видимост пред семейството ми! Засега успявам! Дано винаги е такаи бдещите родове да се пазят от тия мастии! Пазете се и вие! Не може "елитна" проститутка да бъде давана за пример! Нейното място е в Хамстера ;-)

Ако бяха поканили "редакторките" от дир-а, щяха да видят те стил, ама нейсе...

хубави са дрехите. едно младо момиче с фигура и чувал да надене пак ще и седи като рокля. но на плоска дъска или безформена стара чанта каквато и рокля да облече, седи като чувал.

Аре стига с това подмазване на Галчето Гадот бре. Не стига, че едвам си казва репликите, ами и не можеш да я критикуваш, щото е еврейка и ще те съдят за антисемитизъм. И филма и не можеш да критикуваш, щото ще те обвинят, че се женомразец (нали режисьора е жена).

Преди години на дрехи които са много шарени, им казвахме че е циганско, грозно... А и виж животните... Едно е когато е едноцветно, а съвсем друго е когато шарено, грозни мелези.

Салма Хайек е със солей, а не с плисе. Много сте смотани.

Eх, къде е Деси-то, да им покаже какво е шик, мухли с мухли такива!

да. и ония професор с розовото сако, дето и хвали визията.

Да бяха пратили Генералшата с роклята на нашенската дизайнерка (от Лондон).