Грациите в стилен календар за 2018

Ансамбълът по художествена гимнастика се появи в календар за 2018 година.

Обратно в новината

Коментари - Грациите в стилен календар за 2018 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам този фотограф, защо не се е постарал повече. Момичетата са хубави, но снимките, не! Особено втората, докато разбереш, че момичето на преден план, всъщност не държи кракът на това зад него...

Момичета ни са много грациозни и красиви. Виж, изпълнението на календара не отговаря на класата им.

Момичетата са хубави, но защо са ги облекли в тези безлични потници!? Това ли е стил!? Някои от кадрите не са за гледане и не предизвикват възхита, а по-скоро обратното.

Скрита реклама на Моторола, или не?

Яки и мускулести като фитнес инструкторки и освен това снимани по бельо. Това ли е представата на фотографа за изящни снимки и това ли е представата на днешните треньори по художествена гимнастика за грация и изящество? Освен това на повечето снимки израженията на момичетата са направо нагли. Всичко друго, но не и "грации" са тези момичета.

Няма капка професионализъм в снимките, декор и светлини...Обектите показват негативизъм, отегчение , липсва на одухотвореност и усмивка в израженията. Да не говорим за неприяната индивидуална поза на един от фотосите.

Хм, само на мен ли ми се струва, че момиченцата са малко ячки в краката? Много популярните им предшественички, златните момичета на Нешка, бяха доста по-фини, като струговани направо. Тези са си мускулестички.

Даже са и широкоплещи, според мен някои докарват 60 кг. Но мина времето, в което тънките крачета бяха постижими...От едновремешните гимнастички само българките бяха така. На цената на страшни усилия и строга диета.

Позират с гъвкавост - това как? Дира, не спирате да ме изненадвате! Вземете си служители, които владеят български!

Жива отврат са...

Красотата те обижда.

са много обикновени, няма красавици, а на повечето снимки се чувстват големите усилия, които са положили да заемат дадена поза. Цветовете още повече засилват впечатлението за измъченост.

На първата снимка са много сладки всичките. Но на втората - пак ли са те? Не мога да ги позная...

Пълен провал. Чалга.

Голяма грешка - и в избора на модели, и в дизайна на календара! Но явно двете страни си живеят в някаква симбиоза "спонсор-спонсорирани" и така е добре за всички.

правилното име на Лаура е: Лаура Жан-Пиер Траатс