Бялото стана новото черно на звездите

Звездите се събраха за поредните отличия. Този път в Санта Моника за "Избора на критиката".

Обратно в новината

Коментари - Бялото стана новото черно на звездите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И анджелина като много други пристана на парфюмерийната индустрия за да припечели парици. С филмите явно вече не става.

Змийската усмивка на Анджелина казва всичко.

Леко почна да ми писва от тия холивудски шаврантии, а последния Златен Глобус беше някакво фиаско на самозабравили се феминистки.

Модно е бялото,но това на снимките определено не ми харесва.

Никол Кидман е невероятна трагедия. Нямаше ли кой да и каже, че това не е нейният цвят!

Бялото стана новото черно на звездите Звезди / Редактор: Нели Делчева /- това заглавие не звучи ли малко странно...или е опит за оригиналност.

може да се каже и че 'тъпото е новото умно'

направо страшни и отблъскващи

Една прехвалена хубавица се вижда колко е хубавица когато стане на 35 - 40 години...а ако е и мършава като анджелина, още повече!

"Големите малки лъжи" за мен беше филм с големи претенции, но малък потенциал. Да, добър актьорски състав, но изтъркан сюжет, който режисьорът се беше опитал да разнообрази, правейки го да изглежда като нискобюджетен европейски филм. Само дето в повечето нискобюджетни европейски филми има истинска дълбочина, а не престорено-холивудска като на този. За мен беше пълна загуба на време - няколко жени, всяка с проблемите си, приятелства, интриги, раздели, ненавист и накрая обединени за общото благо. Изумена съм докъде е опряла творческата немощ, че такава посредственост да бъде обект на възхищение и награди...

Изключително красива жена. Просто сияе. А на пишещите мизерници - гледайте или шкембетата си или пъпчивите си жени с двойни брадички и редки коси. Не коментирайте звездите.

Анджелина Джоли изглежда като жена от развиваща се страна, гладувала поне няколко месеца. Не трябва да се показва в разголени дрехи, вероятно страда от анорексия.

Едни си показват шкембетата, други си показват краката. Който каквото си има.

Защо твърдят че Аз, Тоня е комедия, като няма нищо комично?

" Анджелина Джоли избра асиметрична рокля с бял пух на гърдите."? Тя няма такива атрибути!

бял пух , за да прикрие, че няма...

Пълна безвкусица. И това ми било звезди.

Джоли е станала голяма кощрамба. Можеше да ни спести гледката, като не показва краката си. Ако сте неуверени с цветовете - с бяло, черно, златисто и сребристо за официален тоалет, ще сте винаги шик.

Ужасни крака има, наистина.