Стъки на Юлияна: Тя е жената, която съм търсил

Юлияна Дончева и съпругът ѝ Станислав Недков-Стъки разказаха за 9-годишната си любов.

Обратно в новината

Коментари - Стъки на Юлияна: Тя е жената, която съм търсил | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе много сте интересни провинцялистчета...некои живял с маика си ...еми предсвавете си че имам каща в софия на 4 етажа с всички екстри на единят е маика ми на др сам аз...по важта логика трябва да се изнеса в люлин в гарсониера...ма мислете малко бе селянчета...не сте като нас

Хубава историйка, ама защо ни я натрапват? Кой го интересува?

Бебето, не е ли от инвитро?

Тоя челото му е широко един пръст... На 50 години живее с мама... прилича ми на прикрит пераст...

Стига сте злобяли. Какво се случва между тях, само те си знаят. Важното е, че изпитват любов един към друг и го казват пред всички. Сега дали е така или не, няма значение....за широката публика. Дано наистина е така.

Извинете, но както дира са написали в статията си, тези са 9 години заедно, а всяка година се появява статия, в която се броят тези години, напомня ни се за тези люде и Стъки всяка година се обяснява публично, че тя е жената?!? Само да питам, това нормално ли е!? Ми не са интересни, ама никак и ако не е една такава статия, повярвайте никой, ама никой от нас няма да се пита "Стъки какво прави, или пък неговата фльорца? Спрете се бе хора, или пишете за по-смислени персони. Тези са безкрайно отегчителни вече. Едно и също всяка година!

Чудя се какво не разбирате-за детенцето е добре да живее и с баба си,останалото си е техен проблем....

не им личи разликата, има до себе си интелигентна и красива жена, да са живи и здрави

Що за извратеняци са тия!Стъки живее с две мамчета- едната му готви, пере глади и чисти, а другата я опъва.По всичко личи, че двете мамчета, поради сходството в годините, са си доста близки.Елит, боже, елит...

Живи и здрави, но да заведе майка си да живее с тях...Не знам коя жена би изтърпяла да живеее съ свекърва си , а и за самата свекърва си е доста тегаво

Аз не бих я изтърпяла - толкова е самоуверена, поучаваща, всичкознаеща, говори така бавно, поучително и натрапчиво, че ще започна да крещя, ако съм около нея.

Абе, не ви ли светна защо майка му е при тях? Ами, защото тя и булката му са на една възраст, и така лесно се живее. А и той се чувства син на две жени, едната нарича мамо, а другата маце... Еххх, каква идилия!!!

ГРОЗЕН Е,АМА ДЪРТА КРАВА С ТЕЛЕ ДА ВЗЕМЕ,НЕ ГО РАБИРАМ.

Тези двамата за кинти ли са го закъсали, че майката на СтъкитУ живее при тях? Аз съм по-млад от СтъкитУ , но не живея с майка си , нито тя има желание да живее с мен :)

Китайците имат поговорка, че който живее със семейството си, живее по-дълго. И друга поговорка, че ако искаш да съсипеш някого, изпрати го далече от семейството му.

Отдавна не ги бях виждала тези :) По принцип, ги дават около НГ всяка година, да ни осведомят как са и да ни напомнят за съществуването им в случай, че сме решили, да си позволим, да ги позабравим :)

Биячът е учебникарски пример за Едипов комплекс, а бившата моделка - за комплекс от остаряване и утвърждаване. Тоест, намерили са се, допълват се, връзката е терапевтична и има бъдеще.

Това с майка му вече е в повече, загатването му да бъде домашната помощница в къщата. Предполагам, че не е голяма разликата със снахата й! Голяма новина.

Добре де ,оженил си се за леля си ама си трай и не се хвали, че си некадърен и една свястна жена не можеш да намериш . И да знаеш ,че тя не усеща дали си в нея.

Жалката, мизерна радост на Ганчо е да плюе по всичко и всеки, така си избива комплексите. Много добре знае колко струва. Простичък народец, но поне злобен и завистлив да не беше. Пишещите комплексари са изцяло мъже, досещаме се и защо имат комплекси, но плюенето по другите няма да ги направи повече мъже отколкото са. Ако могат изобщо да се нарекат мъже тези клоуни.

Tи, колко си годишна "Mа како"???.... има ли Kой, да ти полива "пресъхналата градинка", или я караш на вибратор "втора употреба"??? Bероятно, за това си толкова злобна, a ???? ;) xaxaxa

Голяма грешка.Помощничката/свекървата/,която е довел Стъки е голяма грешка и това ще се отрази неминуемо на взаимоотношенията на двамата рано или късно.

Kalin

Тоя сам не си вярва.Часовника тиктака но за нея по бързо отколкото за него поне в момента.

За тебе часовник няма ли, пич?!

Kalin

Има ама си знам мястото и не се правя на интересен

Дано не съм прав, но се нагледахме как след такива излияния в пресата често пъти двойките се разделят...

Хубави и по-хубави редове. Накрая за финал четеш: Тя разказа, че преди брака Станислав редовно правел много хубави салати и я чакал на свещи, а това вече не се случва. Но той сподели, че затова е довел помощник, който е майка му, която живее със семейството. ... и балона се спука.

Ох, че сладко... Снаха и свекърва си говорят за плетки, бръчки, антицелулитни програми, нощно изпускане, пенсии и т.н.

хехе верно са симпатяги :))) ама по снимките ми мяза на светски събития тая лисичка да откача от кеф да се показва а тоз дивак да му е адски некомфортно сред лицемерците и етикета ама от лебоф си трае пък и друго си е да те види хай лайфаааа че и с костюм си океййй ;) не е да се маризиш само на ринговете с потни боонаци жовотнии и аз съм казва господин човек :))) а дамата ми е 6 :))) ешааа

Жена му и майка му май са на близка възраст, взима си белята Юлияна.На 54 години да свикваш да живееш със свекърва, ужас! Май Стъки се налага, а Юлиана гък не може да му каже.Голяма любов - да натресеш майка си в дома на жена си

ще му дам обувалката на тоа Стъки - може да му потрябва за тъпчене

до кога ще ни занимавате с мутри и ку.....

Хубава двойка са, личи си че са един за друг, това показва че и възрасста не е от значение..да божа работа..

Юлиана изглежда много добре! Не можеш да й дадеш годините. Не пречат на никого, нека да са щастливи!

Малейй, на стари години със свекърва вкъщи? Че с какво толкова е заета Юлето, че има нужда от помощник? А мъжът й - с две мамички около себе си? Идилия...

Хахахаха, как се прави възстановка на "сватбите на цар Иван Асен"... в смисъл на всичките ли или как????

Имали грешни пари за харчене...

Готини са!

Поздрави от франция на колегата разбирач от жени и либофффф

Свекървата и снахата май са набори,а?

Е,и?

И аз харсвам Мерцедесите от 80-те години,но все пак карам последен модел!

Докато ставаше я резваше Гигов,но бързо му писна!

И годинките растат и бръчките на " младата" ти булка.. Тя май вече е в менопауза, а ??