Разкриха сюжета на ”Соло: История от Междузвездни войни”

Компанията "Лукасфилм" най-накрая официално обяви какво да очакваме от сюжета на самостоятелния филм за Хан Соло "Соло: История от Междузвездни войни".

Обратно в новината

Коментари - Разкриха сюжета на ”Соло: История от Междузвездни войни” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-голяма глупост от последният епизод не бях гледал, каквото и да излезе няма да гледам. То не бяха истерии и еуфории за една вкисната боза.

Али реза ще го има ли?

FuckTheEU

Интересно кой ще играе младие Соло? Според мен по-добре да е CGI отколкото актьор, вече може да бъде направено без да усетим разликата.

Kalin

колкото повече правят по сагата толкова повече я осират

Харисън Форд ще играе ли, вече е много възрастен и скован не става за такива филми.

както се казва "Стар Уорс" постепенно... се превръща в "Санта Барбара"...

Star Wars universe съдържа над 300 книги обхващащи периода от 10 хиляди години преди битката за Явин до 1000 години след нея. Тези истории за Соло са си там, Дисни просто са събрали десетина от тях в един филм. В книгите например, Соло кандидатства и става Имперски офицер, но понеже е отгледан от малък от ууки (така научава да разбира и езикът им), което се жертва за да може Соло да се откопчи от бандата която го държи на практика като роб, не издържа на начина по който се отнася Империята към Чубака и го спасява с което и напуска Академията. Отначало Чубака го следва заради традицията на уукитата за "life debt", но постепенно стават най-добрите приятели.

това не е ли сюжета на "Играта на Ендър"?

Паисий

подобно имаше и в един от филмите "Стар Трек"

Не starwars . wikia . com / wiki/ Listofbooks

FuckTheEU

Нищо общо с Играта на Ендър.

Също така е интересно да се уточни, че всъщност и джедаите са точно толкова лоши колкото и ситите. Едните използват Силата чрез чувствата си за собствена изгода, докато другите налагат "демократично" своя догматичен мироглед за какво е добро и лошо. В книгите е описан този идеологически двубой чудесно. За това и всъщност Силата в края на краищата унищожава и Джедаите, Ситите и натрупаните до този момент умения за владеенето й и се достига баланс, при който всичко започва от начало :)

така е дедо попе, ама Дисни още в деня на закупуването на Лукас филм казаха "всичко изписано до момента вече не е канон. Канонът го определяме ние." Не разчитай това дето е по книгите да стане на филм.

Малката Булка -истории от Лукас филм...

Гледах " Последните джедаи" - голям боклук. Това обещава да е също голям боклук. Дано греша.

Превърнаха нещо толкова хубаво в сапунка. Ще гледаме "Дързост и красота", пърдон, "Междузвездни войни" 6253 серия....

...сапунка ...

Дрисни...пардон...Дисни платиха сумати пари за франчайзинга и сега го доят като млечна крава. Последните Джедаи беше пълна боза.

Това не го вярвам - не може да е боза. Боза в няколко серии - повече от 3 - не може да бъде истина.

докато има кой да дава ще доят.. после ще направят кравата на бургери. Прочее от 8-те произведени до момента епизода няма нито един със смислен сюжет. Всичко е малко ала Робин Худ в космоса.

защо разваляте МАГИЯТА на първите 3 епизода от сагата бе идиоти

Е, как за какво? За пари, много ясно!

да им го тура у парите,защо винаги краварите развалят магията на хората кефещи се на свещените им дивотии