Радина обясни защо изглежда толкова слаба

Актрисата Радина Кърджилова (31) реши да отговори на критиките за слабата си фигура и да успокои феновете, че здравословното й състояние е добро.

Обратно в новината

Коментари - Радина обясни защо изглежда толкова слаба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радинче хапвай смело пържоли, не става само със салата :)

Luna0102

Спряла да кърми и останала слаба. Жена която кърми има месце върху кокалите, иначе няма мляко. Като видях този дедо дето го е прегърнала, разбирам защо не и се яде, ами то само да го погледнеш и ти изчезва апетита.

Прочетох, че отскоро е веган и венага ми светна лампичката. Моят съвет е да поспре с това веганство, явно не й се отразява добре.

Според СЗО веганството е психично заболяване. Трябва да потърси специализирана помощ.

ами сложете НАИСТИНА снимки от СЕГА

E няма нужда да обясняваш, ние знаем много добре. Жалко за теб, беше страхотна мацка в "Стъклен дом!"

Няма нищо по отвратително от слаба жена!

Много харесвам Радина,но в момента тя изглежда като бледа сянка на предишното прекрасно момиче.На тормоз ли е подложена или на нещо друго,но е потресаващо слаба и болна.

къде остана косата й тя изчезва с килограмите при болни и депресирани жени гледах я последно в Танцът Делхи....играе,но....батално грозна гледка мъчно ми е за природните й дадености жалко на нищо не е заприличала за мен е болна очите й са все плачещи а това ,че се обяснява е още по-тревожно....обяснителен режим имат виновните

Преди... беше хубаво, жизнено момиче или по-скоро жена! Сега... изглежда като анорексична сянка на предишната Радина, с угаснал поглед и бездушно изражение! Трябва сама да си направи извод и равносметка какво, кой или защо я е докарало да изглежда по този начин и дали е добре за нея!

Перфектно е момичето.Къде ги пък видяха тия сенки.

Не е ли ясно - попаднала е под влияние на емоционален вампир. Прилича на болен човек. Момиче, бягай докато е време. Спаси детето си!

Не ме вълнуват килограмите й, но искам да изкажа задоволството си от факта, че нито тя, нито Луиза Григорова участват в новия як сериал "Скъпи наследници".

Цигари, алкохол и кока..... същата диета като на чалгарката Преслава

жена така ще изглежда ако до нея стои такова нищожество

А бело има ли...

Да хапва повечко и всичко ще е шест, Деян да й прави пържолки, стига с това веганство :/

Празноглавите близначки си падат по дърти боклуци. Каква да й е фигурата?

Тя не изглежда слаба, тя Е болезнено слаба. Жалко! Виждала съм я на улицата - преди алкохолизирания смехотворко - много фино и приятно момиче беше, след - изтерзана домакиня, облечена в окъсани дрехи second hand. Ако съм на мястото на баща й - този да е удавен в най-близкия външен клозет.

когато е готвила майка й е изглеждала добре, а сега, когато тя е домакинята не се знае какво може.

Няма щастливо изражение, килограмите не са проблемът. Но защо е нужно това обясняване пред другите ? Истинският артист се чувства вътрешно свободен и не дължи никому обяснения, особено на народа.

на някой жени обвързването или брака не им понася определено

Много е красива! Да, доста е слаба, ама тя е актриса. По-важното е, че е актриса, а не колко килограма е. Не е някакво рекламно лице на здравословната форма. Тя си знае кво да прави

Проблемът е елементарен - повярвала си е твърде много. Първо, че е актриса. Второ, че е звезда. И трето, че е заградила бъларския Брад Пит (в нейните представи) и е длъжна да се държи и да изглежда като българската Анджелина Джоли, да я копира в анорексичните и диети и да и подражава в излъчване и поведение. Нелепо и елементарно е, наистина.

Това до нея не е Д. Донков, а самият....Ринго Стар от "Бийтълс"!!!! Истина ви казвам, вервайте ми!А се отслабва само от сех и бох - всеки перничанин го знае.

Тая кого лъже...преди няколко месеца каза,че била станала веган и за това.... по-добре да си признае за проблема и да мотивира други девойки, а не да показва пример с това да се крие..... Много подло и до някъде долно е да се постъпва така като си публична личност!

Тази вярно ли е само на 31? Изглежда поне 40-годишна.

Сенките под очите са нормално нещо при наличието на малко дете. Но и цигарите играят своята огромна роля и при положение, че по принцип е слаба, със сигурност я чака бързо и сериозно сбръчкване ала Камелия Тодорова, ако не ги откаже.

бате, уинстън чирчъл е пушил много и е починал на 91 години без никакви сенки и сбръчквания, бузките му са опънати и червенички до дълбока старост, така, че всичко е ген, брато!!;)

Да, батенка, и е бил един такъв слабичък, слабичък, изпит, досущ като Радина..

Радина, здравето е най-важно, няма нужда да си докарваш организма до безпомощност заради достоверност на ролите си. Прекрасна актриса си, който те е гледал в театъра знае за какво става въпрос. Хапвай си на воля ;)

Прекрасна актриса???? - вие очевидно не сте я гледала в театвра!!!

Прилича на шейна. Много грозна и суха. Ако напълнее ще прилича на тенджера, тоест няма да има особена разлика..

Явно самите вие се оприличавате с тези сравнения, нямам друго обяснение за тази злоба :D

просто хората съжаляват и нея и Донков

И аз нямам друго обяснение за вашата "злоба".Щом я наричате злоба, значи сте злобна, което доказва че най-вероятно приличате на трактор.

След раждането хормоните побъркват жените! То е една кошмарна депресия, а при някои се свалят много килограми, чак погрозняват. Браво, че е успяла да кърми!

Имам 2 деца и от тази позиция ще ви кажа, че пишете глупости.

Уау. Адски тъпо изказване на изкукалата кукла. Не че някога е блестяла..

Проблемът е, че не виждаш какво й имало на тази форма!!! Кокали и изпито, състарено лице. Ето това има. И е крайно време да си признаеш пред себе си какъв точно е проблемът!

"Белото им показа тъмната страна..." Апропо, супер си е.

Разкарай го това жалко недоразумение до теб и ще се оправиш.

Това недлразумение до нея е самата тя. Няма друго..

какво пък изобщо се обяснява...

Прекрасна сте !

А кога ще обясни защо изглежда и толкова стара?

Не знам къде я видя стара, но много слаба да. Просто се е изпила от толкова свалени килограми, ако си ги върне ще има положителна промяна.

Красиво момиче, но много емоционално и чувствително, няма нужда да е толкова критична към себе си. Един или два килограма са малко, качвай смело и да не ти пука!

права си яна, а пък и... "мъжът не е куче, да му хвърляш само кокали", Hали??;))

Изглеждат ужасно, като баща и дъщеря. Не са подходящи един за друг, нещо й е бръмнало мозъчето, за да се събере с него.

за кой ли път чуваме това,да спре да се облизва като говори че е противна

10 килограма отгоре ще й се отразят идеално, да не се притеснява да качва

Вярно ли е, че е правила секс със Бахаров малкия?

Бъркаш я с другата актриса от Стъклен дом

Да бе, ама вярно ли е?

Не e, Луиза се казва актрисата, която е имала връзка с него

С него не,ама с мен да

Щото момичето се храни само с днк-то на приятеля си, ако ме разбирате

Гледах я в Танца Делхи , ужасна грозна слабост от която единственото което се вижда са ЗЪБИ. Като се има предвид сюжета на пиесата и покъртителната и слабост спектакъла е ДЕПРЕСИРАЩ. Момиче , минимум 5 кила

Щото е наркоманка?