Стефан на Гала се готви за празниците с дъщерите

Партньорът на Гала в живота и на екрана - Стефан Николов, публикува забавен кадър с двете си дъщери.

Обратно в новината

Коментари - Стефан на Гала се готви за празниците с дъщерите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвратително натрапчив е този хапльо на Гала.И тя също.

България е място в което пуснеш един глупав клип ако си жена ,че си си сложила силикон и искаш мъж богаташ и става популярна за без нищо или ако си арменец като Халваджян и смешните му музикални предавания или бабичка като гала и родата и от 20 години и повече не спират да се натрапват заради такива хора не гледаме телевизия дано скоро да закрия тия предавания .В другите държави популярни са само добри музиканти и спортисти а не разни плеймейтки и водещи и тнт

Стефан и дъщеричката му от брака му с бившата му половинка Росица - Никол, често се забавляват в компанията на Мари, която е дете на Гала. Не схващам, сигурно съм тъп.

Тъп си

С тия уши - готови са за Плейбой. :)

Жалки,жалки напъни да жадържат вниманието ни!!! Но конкоренцията ги отвя!

Абе, тия луди ли са? На кого му пука за Гала, па и за Стефан на същата! Да са живи и здрави Халваджиянови, че по приятелски им осигуряват работа!

Пак сценки....

И откога заекът е актуален по Великден по нашите земи? Или както става прес последните 30-тина години, приемаме чужди традиции и обичаи, а забравяме нашите.

Чудни български традиции.Тричане на кучета. Месопустна задушница. Амкане на я' йца връзани с ко'нци. Глад, мизеря и миризми на болни грипове , калища локви. Тури и мартениците, езически обичай, дето се бутат по сергиите, като за банани по байтошово. Набъбнали погачи, от които хващаш диабет- гаранция. Ае нема нужда. Малко да се обърнем и към цивилизованио свет, е?

Тимай от село не си излизал, щом правиш тякива коментари. То по запада едни кръшни и стройни, и без диабет, защото храните са им супер.. Ама няма смисъл да ти се обяснява.

отврат

Гала била тая.. Ама тя не е ли Гана като.. "изкарай Гано говедата.". За които я пожелаха..Ебаси просташките сюжети и персонажи, джанъм!

Благодаря ви . Вчера ни уведомихте за брата на Гала. Попитах за рода на Стефан. Чухте ме и днес вече съм напълно спокойна. А, ами бившата му жена? Какво става с нея? Може и тя да има друго дете. Пишете.Не се притеснявайте. Народа няма други грижи. Непрекъснато се тормози за Гала,Стефан, Черната Златка, Русата Златка,ами с децата на Божинов? Чествахме рождения ден на Никол, ами Валерко? Уведомявайте ни редовно,че току някой получел стрес, депресия или разстройство - пък може и запек.

Ми осведомяват ви. Това ви интересува все пак в Лайв секцията. Не се сърдете на журналистите. Те могат да си драскат какво ли не, но ако няма аудитория да цъка, коментира и да вдига реитинга, остават на улицата. Идете да четете културния афиш примерно ама надали....

Никол на 12 години,Гала каза ,че вече 12 години са заедно? Значи е права първата му съпруга,че Гала се е намесила брутално в семейството й,Стефан я напуснал с бебе на ръце? Второ семейство е разбила?

Ганка е номер едно.

Да, докато съпругата му е гледала няколко месечно бебе, е ходил при Гала...Отвратителна история..

Стефан на Гала е всъщност най- великия начин да назовете някой, който всъщност е никой, но е известен с жена си, а не със самият себе си.... Браво, ДИР- а....Точно в десятката !

Еееххх ДИР, пак сте ровили в социалните мрежи.... Вчера "брата на Гала", днес "Стефан на Гала", утре чакам да ми кажете за съседката на Гала.

УНИКАЛНИ СТЕ !!!! ЦУНКИ !!!!

Цунка, ти си навсякъде, с клин без клин, с фафли и без.