Лео излиза с доведената дъщеря на Ал Пачино

20-годишната Камила, която притежава уникална красота и понякога напомня на младата София Вергара, е новата тръпка на актьор Лео ди Каприо.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лео мога да го сравня само с Нео от Матрицата :) Той е ИЗБРАНИЯТ! Този и 50 живота да изживееш не можеш му стигна гаджетата, особено по красотата им.

Тя не е доведена дъщеря на пачинката, защото майка й не се е женила за него.

Завиждай му, има защо! Лео си има абонамент към гаджетата от "Виктория сикретс", а малайзийският бизнесмен Джо Лоу е абониран за дето на Лео, че и какви подаръци му прави, трябва да е много специален този Лео наистина!

Много паравани, много нещо! А нали уж е модерно да си призаеш?

A ми 20 годишно! Свежо, нежно, тясно! Мечта за всеки мъж, но това е само за отличници! А Ди Каприо е точно такъв!

Ами и аз искам да правя секс с някоя такава, но нямам пари. Истината е, че жените са специализирани да надушват кой има пари и кой не.

ако си секси и привлекателен и без пари ще ти връзват за чукане. дори тогава го правят с естествен кеф, щото е по привличане, а не по портфейл.

Лео, ако тя ти омръзне, дай насам брато :)

Мечтай си! Може и някой мъж да му върви, но готините мадами си знаят цената и не се лъжат. Или ако се влюбват, то ще е в някой боклук.

Аз нямам проблем, щото не си падам по пр*ки, някакси не ме кефят! И едно да знаеш от батко си - това, че една жена се мисли за хубава, не значи че е и обратно!

Не мож му стигна ролите , брато, че на тази възраст няма лоша роля:) А па и външен вид перфектен....

Добре, мерси за инфото.

пара има, жени има... просто и ясно !!! не сме ние , които ще открием топлата вода !!! я да беше без пукната пара,даже и с този ваншен вид , максимално някоя закраглена мексиканка от лос анжелис да заварти...

Естет, какво друго да кажа.

Мацката е прекрасно съчетание между сексапил и невинност, малко ми прилича на младата Бриджит Бардо. Лео все повече заприличва на чиче, а какво красиво момче беше.

аз имам пари но съм ексцентричен и не чукам красиви , а те много ми се лепят..естествено защо, но откачат като не им се връзвам, пускат всякакви гадни слухове за мен че съм гей защото не спя с тях, красивата жена е злобна, антиморална златотърсачка, може и да има рядки екземпляри но за съжаление никога няма да я забележа защото няма да и повярвам, само с некрасиви ходя нарочно

журналчетата не изясняват в заглавието кой лео? на стринка гана или хамериканес

То тогава можеше и да е истински щастлив, очите му щяха да са полузатворени, а сърцето му отворено и без много пари да срещне безценното :-) истинското и вечното.

И..

Тези актьори, политици и т.н. все повече доказват, че живота им не е реален, а виртуален. Похабена е душата им.

Ох, първото изречение, което прочетох когато отворих статията беше: "Вижте снимки на красивата Камила!" Викам: Моля? :)))))))))))))) Че трябваше да се връщам отново отначало :))))))

За първи път ми се прищя с камила - сигурно ухае страхотно, а и съм чувал , че камилското мляко е много полезно! То още малко това камилче , ама ... ше почазачекам

С тази разлика, че Нео не е курвар като Лео. Тя му каза "обичам те" и той получи свръхестествени сили.

Русо гладно нема, бате ви Лео ги разбира тия работи. Браво.

И каквп е не красива за теб?

В тези коментари има толкова много неточности. Въобще не си мислитете, че на Лео му трябват пари за да е с тези жени. Един от най-добрите актьори в последните 30 години, супер талант, чаровен е, въобще не е грозен, да вече е малко застаряващ ама не е болка за умиране. Та парите при него са екстра, а не основен мотив. И да знаете, въобще не е нужно да имате пари за да бъдете харесвани, единственото което получават момчетата с пари е че им се лепят някаква златотърачки, което не съм сигурен до колко е за завиждане. Гарантирам ви, че ако сте чист, спретнат, забавен образ и се научите да говорите със самочувствие с момичетата ще можете да бъдете с много красиви дами, дори и да нямате пари и да не сте най-красивото момче в квартала.

Аз пък ви гарантирам, че колкото и да сте спретнат и забавен, ако се забелязва да ходите от момиче на момиче, то неминуемо започват да се интересуват от портфейла ви.

Всичко е за пред хората!

естествено че всичко е относително, но си има стандарт за красота, ние хората имаме разбиране за естетика виждаме правилните форми, правилните пропорции в чертите на лицето, и наричаме това красота и естетика,там се съчетава "златното сечение" както го наричат художниците, ето това аз заобикалям

Тая е скъпо поддържана само. Иначе нищо особено. Нашите са естествено готини

Понякога излиза , ама някога и влиза!

Да не потъне пак Титаникът. Няма лошо, стига да не тръгне и с баща й - може само на снимачната площадка. Има доста какво да научи.

Добре де, ама з Той е по-голям от майка и с 2-3 години, така де тя му е като дъщеря, вярно, че е накакъв престиж дъщерята да тръгне с Лео ди Каприо, ма до момичето е одъртял направо, да кажем, че са без връзки, а то баща и е име в киното-самия Ал Пачино, не можеш ги разбереш младите

Хората с кръгли глави изглеждат прости. Това е единственият недостатък на Лео.

Не излиза, а влиза по-точно.

Не, по-точно - влиза и излиза

всичко съм съгласна..освен с това,че е симпатичен и чаровен. Като млад - да. Но последните 3 - 4 години изглежда ужасно....особено на папарашки снимки. С едно голямо шкембе, зализана фризура...абе леко е гнусничък...поне за мен. Въпреки, че го харесвам като актьор!

На 44 и 21 бе

Статиите ви са доста глуповати