Джулия Робъртс: Пол Нюман беше моят герой

Пол Нюман, един от най-големите актьори на 20-ти век и легенда на американското кино, почина на 83-годишна възраст.

Обратно в новината

Коментари - Джулия Робъртс: Пол Нюман беше моят герой | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да забравя присъствието му в Той се казваше Омбре и Непокорния Люк. Наскоро гледах първия, времето не е повлияло върху качествата му. А както казаха много тук, той беше човек с огромен морал и достойнство. Синът му почина от свръхдоза хероин - Пол доказа с всичко, което направи, че страданието облагородява човек. Не са един и два ценровете, където се лекуват наркозависими в САЩ, със средства на неговата фондация и средствата от рекламите за сосове, които изцяло отиваха за благотворителност. му памет!

Mnogo, mnogo, mnogo mi e machno za velikia POL! Dalbok poklon za choveka i aktyora!

Обожавам го в Котка върху горещ ламаринен покрив!

не ми пука за лицето Пол Нюман

Великият Пол Нюман беше не само красив и суперталантлив актьор, но и човек с огромно сърце. Неговата фондация, която работеше със собствените му пари от бизнес с любими на цяла Америка кулинарни сосове, е спасила и помогнала на хиляди бедни хора и деца в страната. Този страхотен актьор не се забърка никога в евтини клюки и скандали и прекара живота си с една единствена любима съпруга. Не че не обичаше жените и бързите коли, напротив боготвореше ги и беше идол за тях. Но остана до края на дните си човек с огромно аристократично достоинство и морал. Затова е любимец на Америка и на много хора по цял свят! Затова филмите му ще се помнят и гледат още много дълго след като него вече го няма...Дълбок поклон пред големия творец и човек, дълбок поклон и слава!

Ами млъкни!!!

Бог да те прости,Нюман.Спи спокойно вечния си сън.

toi be6e moiat liubim aktior-mnogo jalko-niama ve4e takiva gotini -bog da go prosti.

Много жалко, наистина, за него! Действително, както пишат преди мен - изключителен чаровник, мъжествен, сдържан, талантлив театрален и филмов актьор. Но имаше и накъв комичен заряд в него, какъвто нямат повечето. Спомнете си само Ужилването. А малката му роля в Писмо в бутилка - появи се за 20-тина минути, а те спечелва веднага.

Велик артист с невероятно излъчване и талант. Най-го харесвах в Омбре. Като го сравнявам със сегашните звезди ме хваща срам.

Любимият ми актьор!Непокорният Люк-незабравим ! Поклон !

Марлон Брандо,Пол Нюман, отидоха си великите класици на световното кино!!!

Красив, талантлив, чаровен. Целия свят обеднява, когато си отива такъв човек. Дано си на по-спокойно място.

Poklon pred nego!

Пол Нюман бе добър актьор, красив мъж и грижовен съпруг. Всички американски документални филми за живота в Холивуд го посочват за пример за як мъж запазил семейството си- не се женил 10- на пъти, достойнството си- не се забърквал сгадни фльорци и чара си- да очарова жените от всички поколения. Няма да има такъв мъж

Беше много готин пич !!

Страхотен актьор,красавец,чаро в мир!

Ами не пиши по форумите, като няма какво да кажеш. А иначе Пол Нюман безспорно беше велик и е тъжно, когато такива хора си отиват.

най красивият мъж на всички времена

R.I.P. poklon pred golemia aktior!

защо красивите и добре хора умират в големи мъки. това е несправедливо. поклон пред паметта му.

Истината е , че независимо дали си богат или беден-най накрая умираш.Така че пичове,яжте и пийте,носете си новите дрехи(ако имате) и ръгайте до сливиците.Е те тава е те....Иначе Нюман беше пич-наше момче..

Безпорно той беше най-красивият актьор, а и един от най-добрите ХОРА!Понесе с достойнство и най-голямото нещастие - погреба сина си.Коварната болест не прескочи и него... Почивай в мир Пол... Светът и голямото кино щв те помнят винаги!

е какво да направим сега като е умрял

Пол Нюман, страхотен чар, майсторска актьорска игра, пример за много американски актьори!!! Поклон!!! Винаги ,когато си отива един голям човек е тъжно. Той имаше харизма!!!