Миодраг Иванов напусна Dancing stars след скандал

След скандалното си поведение миналата седмица на първите елиминации в Dancing Stars 2 шоуменът Миодраг Иванов показа по-добър танц, но това не бе достатъчно, за да се запази в шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Миодраг Иванов напусна Dancing stars след скандал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може един нормален мъж да засегне по такъв начин една красива и талантлива жена! Това може да го направи само един пълен комплексар, неудачник, мухльо. Чудя се кой умник го изтръска от нафталина тоя, толкова неприятен за гледане и слушане, а за танци да не говорим!

На кого въобще му хрумна да покани тоя олигофрен в Dancing Stars? Не стига че трябва да е благодарен, че изобщо го показват на екран, ами има наглостта и скандали да прави.. И тези шеги от времето на пра-баба ми, които пуска са абсурдни! Дядо Мио (puke) (puke) (puke)

Преди години го гледах във скрита камера,направи ми ужасно лошо впечатление тогава.Държа се арогантно и надменно с човека,който беше примамката.Още тогава го разбрах що за човек е.Нищожна душица,самочувствие до небесата без никакво покритие,заучени старомодни фрази и изречения с които става жалък,Абе подла душичка.Радвам се,че го изгонихме.Ако бях на мястото на съпруга на Павлина,бих отишла веднага да му забия един в гадната,мустаката,сб мутра.Изобщо нямаше да се церемоня с тая мазна персона.

Преди години го гледах във скрита камера,направи ми ужасно лошо впечатление тогава.Държа се арогантно и надменно с човека,който беше примамката.Още тогава го разбрах що за човек е.Нищожна душица,самочувствие до небесата без никакво покритие,заучени старомодни фрази и изречения с които става жалък,Абе подла душичка.Радвам се,че го изгонихме.Ако бях на мястото на съпруга на Павлина,бих отишла веднага да му забия един в гадната,мустаката,сб мутра.Изобщо нямаше да се церемоня с тая мазна персона.

Днес в Тази сутрин господинът недоволстваше, че:1. Павлина още в началото му казала, че е подписала договор, според който трябва да го научи да танцува, така че ще трябва да я слуша. 2. Нямала никакво чувство за хумор. 3.Няколко пъти каза следното :Не можеш да кажеш на един Миодраг Иванов мирно и да очакваш той да изпълнява.... Брей! Че кой си ти,бе,уважаеми? Естествено,че ще го слушаш момичето, след като в случая ти се явява учителка! Да се чуди човек откъде пък това самочувствие в измисления шоумен!

Колко си жалък Миодраг!!! И днес в предаването Тази сутрин по БТВ толкова беше безпомощен, злобен и комплексиран, че не спираше да бълваш простотии. И не е важно кой колко е дебел, а какво носи в душата си! А ти си мнооооооого далече от шоубизнеса - решил си, че си шоумен и си вярваш. Ми да, това ти остава!

Но този човек какво прави в този формат изобщо? Кой го покани? Той за какъв се мисли? Ейййй Миодрог времето минава и младите се развиват, ти какво си мислиш, че си нещо? Даже и това, че беше около Бригита не те направи нещо голямо! Ти си просто с едно измислено самочуствие и важното е, че си вярваш, но хората те виждат! СМЕШЕН И ЖАЛЪК СИ!!! Никога повече не си показвай на екран! И визията ти е неприятна! Време е да се скриеш!!!

Мио, Миооо...Мио, отново Мелодия на годината ли искаш да се върне и да си пак водещ с Инна Сиемонова? Съвсем си изкукал ама поне не се излагай по публични изяви (още по-малко ефирни). И тая танцьорката нямаше никакъв фейс, ама и ти яко си го закъсал като те гледам! 70-те и 80-те отдавна минаха, дядка, събуди се и опитай да го проумееш най-сетне.

Миодраг или както му казват Мио е много прост бе, хора!!! За какво Ви беше да го каните..ами то 3то разрядни квартални кабеларки не го имат за присъствие, та Вие ли...браво на девойчето от Хасково - Павлина..Много готина..тя танцува прекрасно!!! А тази миришеща на пръст МУМИЯ - Мио...да си ходи..Моля, да не му се дава хонорар...нали е голяма звезда...ще преживее....сигурно се е молил за участие...ххахаха

Аз харесвам Нед. Каква хубава сланина, хмммммм....

хахаха Миодраг - този е абсолютен шут, пародия на човек. Веднъж го видях на живо по уличката зад Съд. Палата - беше с тесни избелени дънки стил ЦНСМ 80-те год., мокасинки и светло кафяво кожено яке, което видимо му беше малко и тясно като от тези, които се продават на кило в магазините за втора употреба Внос от Дания. И ест. мазния коцкарски мустак, по-отвратителен и от онзи на дядо Стефчо (светла му памет), който довършва цялостното впечатление за физическа и душевна нечистоплътност. Дядката явно е в напреднала фаза на старческо оглупяване, не прави връзка с реалността, живее в илюзии, че все още някой трябва да го помни, и едва ли не да се съобразява с него. Ако не беше толкова жалък, щеше да е смешен.

Павлина, желая ти много късмет с Годжи, ти го заслужаваш! Гордея се с теб и Ники!

kipureca e nai dobria...pampos Agapiou..

Вече ми втръсна от надути тъпи пуяци като Миодраг Иванов. Добре, че си тръгна. Поли е чудесна и се справи блестящо.

Каква звезда е тоя НЕЩАСТНИК ?

Миодраг винаги е бил ЛЕКЕ!

Защо побликувате само негативни материали ! Къде е моето мнение за пправото на избор ? Там няма ли психолози с един елементарен тест ще се види кой с кого ще си допадне !

Този не заслужава коментар!Поли-още една красива ,талантлива БЪЛГАРКА!

Павлина, господ има горе главата-ти показа това,което си-продължавай в същия дух ние сме с теб.Обичаме те!!!!!!!!!!!

Заслужава ли си да го коментирате?Поли е невороятна!По добре коментирайте нея.Още една красива ,талантлива БЪЛГАРКА!

Слава ,Богу,че никой не се обърка този път. Толкова очевидно грозно и нарцистично поведение ,че и един човек не намери в него нищо за подкрепа и разбиране

Ако танцьорката му прилича на бурсук, как ще го вдъхновява да танцува? Много труд хвърлиха участниците и ме кефеха. Гардеробиерката също се беше постарала да изглеждат добре- половината от доброто впечатление за двойката. Най- гадното нещо беше саплъка, лайното или каквото е там върху главата на Елена.

Miodrag: otvratitelno povedenie, vizia i vaobshte izla4vane. Gnusnik absoluten! Ne gledam show-to, no varteiki kanalite popadnah to4no na tazi grozna stsena. Toi beshe neadekvaten dori v mimikite si!

ТОЗИ Е КАТО МЪЖКА БАБА ЯГА. ТОЙ СЕ ИМА ЗА ГОЛЯМА ,,ЗВЕЗДА''. БЕШЕ ГОСТ НА АНИ ,ПРОСТО ДА ГО НАПЛЮЕШ С КЕФ ,ТЯ КАК ГО СЛУША НЕ ЗНАМ.ТОЛКОВА ЗЪЛ ЧОВЕК НЕ БЯХ ВИЖДАЛА. РАДВАМ СЕ ЗА МОМИЧЕТО,ЧЕ ИМА 2РИ ШАНС,ТОЗИ ИЗПРАЩЯЛ ДЯТКА Я НАРАНИ ДОСТА.

Господи оттърви ни от тази тъпотия която се шири по двете телевизии, които се състезават за приза, кой е по-по най-тъп и прост!

Предиишният път е бил доста пиян и са се опитали да замажат гафа.

koi mu e kazal na toq izkofql dartak, 4e e zvezda, UJAS!!!! da si sedi u doma i da si pie raiqta s tru6iqta ha ha ha prili4a mi na dart gay s taq boqdisana oredqla kosica..:))))

Миодраг никога не е бил стока. Открай време е въздух под налягане, при това турбо простак!!! Но за жалост, такива наглеци, винаги пробиват и успяват донякъде, защото са изключително нахални и безпордонни...Мазен, грозен и на вид и по характер, направо отврат!!!

Наистина, стана много добре, че отпадна, но защо изобщо бе допуснат до сцената? Ако са разчитали на скандала, ала Сашка Васева, много сбъркаха. Именно позитивното в едно предаване задържа зрителите, а не грубияни от сорта на Миодраг.

Това полезно изкопаемо на 98 години Миодраг за кой се мисли - хората не са и цували за него,да не говорим,че прилича на сбръчкана костенурка. Живее все още в 20-те години на миналия век.

Не трябваше изобщо да бъде канен този склерозирал простак.

Този надменен дъртофел трябваше да го дисквалифицират за поведението му!Много му беше да играе на елиминации!Никакви такива вън вън и пак вън!

naistina tozi gamen niama miasto v tova elitno 6oy

Преди години,през деветдесетте,Миодраг имаше връзка с моя позната,също балерина и се държеше с нея по същия груб и арогантен начин.Той просто си е гадняр.

тоя Миодраг е ебаси тъпия, злобен и надут пуяк....никога не съм го харесвала......

NQMA TOLKOVA OZLOBEN,NEVUZPITAN I PROST 4OVEK! EDIN MUJ NE BIVA DA SE DARJI TAKA S EDNA JENA!!!

skandla ne me interesuva, sno6ti damata igra strahotno!

Миодраг е уникално грозен и отвръщава!

Дементен дърт кухар! Най-добре е да не се показва пред хората!

Дърт, изкуфял нарцис!

Хора като Миодраг са БОКЛУЦИ. Вечно ухилени, но злобни и нагли до забрава. Тази добра танцьорка не заслужаваше този дърт пръч. Танца им накрая беше превъзходен. Но тя ще си продължи кариерата, а той - дъртия грозник - вече е залязъл.

Дърт, изкуфял нарцис!

Голям простак излезе тоя Миодраг!Как само я обиди!!!

Това,че си тръгна е добре за него ,защото годинките му са много и можеше да има здравословен проблем.Както вече видяхме пенсионерите не са за реалита шоу.

Dobre 4e go izgoniha nezaslujava da tancuva v tozi format toi ne e 4ovek koito se zabavlqva ve4e se obedih v tova.Prekaleno golqmo mnenie ima za sebe si a nqma pokritie

tozi gei izob6to ne mu e tam mqstoto.na kriva raketa kosmosa mu e vinoven.

Дърт пръч!

пълен лигльо! Няма огледало да се види отстрани!

Съгласна съм с първият коментар гледах го във сутрешният блок на БТВ той се мисли за звезда от световна величина и на него никой нищо не може да каже