Разследващ журналист партнира на Лора Крумова вместо Милен

Догадките относно новият водещ на „Здравей, България“ се оказаха верни.

Обратно в новината

Коментари - Разследващ журналист партнира на Лора Крумова вместо Милен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ООО,не само Анчето!Първо него да го махнат,че много лигаво това момиче,бе!!!

Ако имаш предвид Даниела Тренчева дето се кокори, много си прав ...Отдавна исках да споделя това, но ето че се отвори тема :) А е класирана за нах-красива жена в БД, представяш ли си?! Дето чете новините и за радост и за катастрофи и трагедии все с една и съща насмешлива ехидна противна усмивка, явно позира или е недискиф да се кокори в айтокюто, но тя не е виновна, все има стилисти и имиджмейкъри, режисьори и оператори, та някой да и обърне внимание на нелепицата..

Искам да сложат Рачков. Много е скучен този човек нагледал се на кръв и гадости. Весело начало на деня при мен е много задължително. Ако не може да ме разсмее, превключвам канала на друга програма.

vsi4ki sa sku4ni

vsi4ki sa sku4ni

да си отива и Лора

Да кажем нещо и за водещата на новините от 19:00. Лоша дикция - имаш чувството, че ще се задуши всеки момент. Ококорена срещу камерата, почти сатанинско излъчване. Няма ли кой да й каже, че като се кокори очите й не стават по-големи?! Ники спасява донякъде положението, но ... То човек или го може или не. Освен природни дадености, раздавани на ляво и дясно е нужно и да можеш да си водещ. Добре седеше на тъмния екран в На чисто. Дали пък сега да не загасят прожекторите?

Този формат на предаването ми харесваше, екипът също, с изключение на Вучков и Колезич. Надявам се новото предаване да е още по-добро.

Лора е много зле, както е казал народа ,, яко я пере сачмата,, Седне ли мъж наоколо, който не е гнусен започва да прави едни муцки, да кокетничи на ниво 3-ти клас! Иначе не сме виждали по-тъп водещ-прекъсвар прави неуместни коментари, заяжда се неоснователно с гостите. Защо я даржат още? Спи ли с някого?

Нова телевизия трябва да махне целия екип,на сутрешния блок -Лора Мондьо,момчето,което все още в детските си години с рошавата коса/не му знам името/,Кулезич ,Вучков, Дано дойдат нови хора,защото сутрешното предаване е една говорилня,кафене,вси друго ,но не и ИНСТИТУЦИЯ

Тая Анчето е супер лигава и противна.И маймуна ще стои по-добре от нея на екран.Супер лигава и противна е.Лора Крумова изобщо не ми харесва за водеща.Да сложат журналисти , а не измислени лигави девойки.Люба кулезич си мисли че е много възвишена като цитира мислите на някой автор , но на мене ми е превзето-смешна.Изоб сутрешния блок на Нова стана пълна пародия.Новия продуцент да се замисли - има толкова добри журналисти в тази медия - да сложи някой от тях за да си върне зрителите.

Аз съм на мнение,че и Лора Крумова е за смяна,тя е много простовата и не добър професионалист както се вижда.И тогава рейтинга ще скочи главоломно.Онзи лигльо Милен Цветков беше обаче върха.Добре ,че го няма вече.

Разкарайте Кулезич !!! Товае Анка картечарката :))) Изкукала,злобна,гроз и простовата жена !!!!

ASEN GRIGOROV

Е те това Анче е толкова тъпо и нахално че не се гледа. Милен се опита да се бъзика и тя реши че е красавицата на предаването. Нито е красива а още по-малко умна. Адебелогъзото Лорче няма ли да го махнат. Толкова е належащо. С милен беше пълна нула а и сега не е по-разлиична

А ТАЗИ ПАТКА ОТ ВРЕМЕТО ЩО НЕ Я МАХНАХА. ЗДРАВИ КОЛЕНЕ ИМА ЯВНО!!! ЛОРА И ТЯ ЗА БАНИЦА НЕ СТАВА -КАТО АКУЛА Е ГОРКАТА АМА НЯКОЙ БЛИЗЪК И НАПРАВИ 2-3 ПЪТИ КОМПЛИМЕНТИ В ЕФИР И ТЯ ВЕЧЕ Е КРАСАВИЦА!!!!УЖАС ОСОБЕНО КАТО СИ КРИВИ УСТАТА Е НАЙ-УБАВА !! ЕГАТИ ТЕЛЕВИЗИЯТА

надявам се през следвашиге 2-3 г Анчето да почне да казва правилно трудните градуси

Анче, Анче, Щом теб те оставиха връзката ти е яка. Е Павката е готин.

Тази психарка Люба Кулезич няма ли да я махнете?!!!!!?Не виждате ли че не е в ред с мозъка жената-съжалете я и я махнете.

Много си е харна Люба Кулезич и си тежи там, където е. Така че, коментарът ви е наивен. По-скоро е нагъл. Навярно нямате уши, за да чуете какво говори тя. Една друга гледна точка за нещата няма да ви навреди, напротив - ще ви обогати. Уверявам ви в това.

Е ХУБАВА РАБОТА АМА - БЪЛГАРСКА ТА АНЧЕТО,ЛОРЧЕТО И ОСОБЕНО ТЪПАТА КУЛЗЕТИЧ - МАХНЕТЕ И ТЕЗИ СУТРЕШНИ МОМЧЕНЦА И НАПРАВЕТЕ НЕЩО СЕРИОЗНО И ИСТИНСКО - СУТРИН И ЛОРЧЕТО Е ПРИХВАНАЛА ОТ ПРОСТОТИЯТА НА ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЗРИТЕЛИТЕ ОТ ЦВЕТКОВ И КОРИТАРОВ И СЕ ДЪРЖИ ОТВРАТИТЕЛНО

Най много ре радвам, че махнаха оня Милен Цветков. Заради него спрях да гледам предаването.

Жалко за хубавия екип, успяха да го разтурят. Всички от екипа са толкова интелигентни, остроумни, ведри и макар юе съм доста по-възрастна от тях, не пропусках ден да ги гледам и слушам. Сега какво ? Ани Цолова ли да си качвам на екрана.... Ще мина май на радио пак!!!

Анчето е доста глуповата .Интересно какъв ли е онзи, който я е назначил!?

dokato Kulezi4 e tam 6te si gledam TAZI SUTRIN

iskam si milen4o

Гледам Кулезич редовно. Не разбирам защо я плюят постоянно. Вероятно некадърниците, които си заслужават да им се каже истината очите- а именно, че не стават, постоянно плюят по нея.

Лорчето и Кулезич хахаха това предаване - за стари моми ли ще става.

щом остава това не говори добре за предаването.

vankata e gotin, bravo za izbora, hubav, umen, gotin - noviqt sexsimvol!!! ubedena sym ;)

Нямам нищо против Анчето,но давайте и по-рано хапчетата ,та като излезе в ефир вече да е адекватна!Да ,хората с проблеми трябва да се толерират ,но сутрин преди работа неадекватното и хилене ни идва в повече....

АНЧЕТО Е АБСОЛЮТНО ТЪПО ПАРЧЕ , НЕДОДЯЛАНА , ЕДРА И НЕСИМПАТИЧНА . ЯВНО Е ГОЛЯМА ВРЪЗКАРКА. ЗА БАБА ЛЮБА ДА НЕ ГОВОРИМ. АМА НА КОЙ МУ ПУКА , ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ГЛЕДА НОВА.

Браво на Нова.Това Анче,явно има голям гръб след като само тя остава в Здравей България.За толкова време не можа да запамети 30 думи .С това четене може да се справи и по успешно новинарката.

Хахаха, тя и Лорчето е за махане от екрана, милата най-я бива в мълчането.

Добре че остават най-противните хора в това предаване...

Кой ли е тоз нов продуцент ;)

само да не и набутате някой гаден пръч на хубавото Лорче, ей! И хубаво, че ги разкарват тия сичките уроди, дето досега и мирипеха там, ега ти сволочите.

Този боклук Курволезич до кога ще годържите на екрана.Нека да бъде при опосумите.Тях и без това никой не ги гледа. Когато пуснеш водата от казанчето в тоалетната-изтичат те.

Най - накрая разкараха тоя малумник Вучков. Може и да почна да го гледам вечe :)

Дреме ми на ра.