Глория: Името ми пречи на връзките с мъжете

Глория сподели пред сп. Story, че се е разделила с по-младия си приятел, с който имаше връзка 8 месеца.

Обратно в новината

Коментари - Глория: Името ми пречи на връзките с мъжете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ти пречи името бейби. Просто си възприела едно погрешно амплоа - на "изискана дама" . Тази лъжа трудно се поддържа дълго и пичът скоро разбира че е изигран...защото ти не можеш да различиш картина от палачинка и се затрудняваш да кажеш коя е столицата на Аляска, с две думи нямаш съответната ценностна система за да привлечеш мъж на ниво...

И коя е столицата на Аляска? Кого го интересува това. Ти да не си Ники Кънчев?

кой ли пък се е засилил , да остави на дъщеря си тези занимания

нищо не става от чалгата! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Изпращяла вувузела :-Р

Да ви кажа честно, не съм любителка на чалга музиката, едно време мразех сръбската и се ужасявах ако отида някъде, където само това се слуша, е, те така е и с тази музика. Нямам идея дали е добра певица, всъщност знам една нейна песен "По навик", много ми харесва, но като гледах турските сериали, много от мелодиите се пасваха с нея, незнам кой е крал музиката, Карач или този който е написал тази песен. Но Глория на мен не ми харесва, има нещо надменно в нея, като ледена висулка е, да не казвам кралица, че ще и дигна акциите, дай боже да бъркам и да си е свестно девойчето, ако бъркам - мойте извинения, но не знам дали е талантлива.

Абе Вие какво разбирате от музика? Чалгаджийка може да казвате на някоя друга, но не и на Глория!Жената си е супер и е нормално да се държи на положение и не разбирам защо плюете по човек, който е роден да бъде на сцена и да пее!Просто като не ви харесва не я слушайте...

и аз след толкова пластики ще изглеждам така-да живее силикона

Въпросната госпожа в доста интервюта сама си говори в 3то лице. Защо се сърди когато идругите го правят

за по-млади вече ще плащаш повече

пречи ти ЕГН-то бабо

НИКИ И ТИ ЩЕ ОСТАРЕЕШ МОЕТО МОМЧЕ, НО ЕДВА ЛИ ЩЕ ПОСТИГНЕШ ТОВА КОЕТО "БАБО"-ГЛОРИЯ Е ПОСТИГНАЛА.КАТО ПИШЕШ НЕЩО МИСЛИ.ВСЯКА ВЪЗРАСТ СИ ИМА СВОЯТА КРАСОТА,А И ТЯ Е БИЛА МЛАДА И Е

smeni rezbata

а как и беше името,беше маи друго не Глория

Ох-тази селянка от Две могили -пак е решила да ни занимава със себе си

изглежда като глътнала футболна топка хахаха

Надувана, преструвана - кой ли ще те търпи?! Ми ти не виждаш по-далеч от носа си, бе Глоре!

Вината не е нито на името, нито на мъжа до нея, а на мъжа В НЕЯ!!! Кой ще седи до нея, докато друг е в нея?

За да не се впечатлява от името, трябва и мъжът да има име и да не се гордее с него.

На кривата ракета - и космосът и пречи! Общо взето е като братя Юзеирови - ако не бяха замислили партия ОТОМАН - никой нямаше да ги знае. Та така и въпросната Глория.

Жена с класа и стил е Глория,а на всичко отгоре е и умна - еми на такива като нея им е по-трудно с мъжете за разлика от повечето празноглави нейни колежки.

Да бе,да!Все сръбските звезди копира(като другите колежки).Това ако е стил и класа...

не името й пречи, а начина на живот...но това естествено е трудно да се признае.кой нормален мъж ще се примири с "ангажиментите" , свързани с богати и властни мъже и желанието им да бъдат с нея за някой час или цяла нощ ........и на нея не й лесно.........така че вината не е в мъжа до нея, а в нейния личен избор

не само имрето ти пречи скъпа....ами и това че не виждаш по-далече от носа си...

да си го смени

Е нема пълно щастие, кака! А че си превземка си личи от космоса.

Ами като името ти пречи им казвай, че се казваш ГЛОРИЯ.

Тая псевдопевица не трябва да бъде допускана до ефир заради чалгата,която разпространява.

оллии,,ма гроръ-беъбии,ни са онияваъ ма миллооо....аку и ти ни си убичана и пофсиместну жилана од мажети-то коя ши е по-жилана ,маааа,,милинкооо-дарлинкккк---сугар-беиби,долл,глориика,ас саму пузнавам пуне идно за и по теп......ми,драш са на пуложение-по-тешкарската гу даваи....мадона,чи е мадона ама ти завижда,еиии... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като ти излезе име на .... пречи.

силна жена е, затова муж не се задуря при нея. те винаги искат да са доминиращи вав врузката. аз лично я уваявам много, макар че е чалга певица.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Запазена марка Глория"????Егати самочувствието в тая чалгаджийка....

"При мен с мъжете името ми пречи най-много. То върви на светлинни години пред мен" - разказва тя...:-) таа е толку самовлюбена и самодоволна, че отблъсква. искала да бъде обичана заради самата нея...ми, хубуу, ама, холивудски звезди с по няколко брака са разбрали, че това е невъзможно и мъжете им изневеряват с други, които са неизвестни, а нашенката още храни илюзии, че тя е по - достоина за кристално чистата любов...ако я има в такава форма то е за кратко и после отново - самота... не може всичко да имаш в този живот, бре, глориике. бъди смирена...!