Лилана снима клип с Flo Rida на два континента

До дни в музикалния ефир ще се завърти новото парче на ЛиЛана с обявения за най-сексапилен мъж в Америка, според списание People, рап изпълнител Flo Rida.

Обратно в новината

Коментари - Лилана снима клип с Flo Rida на два континента | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да... не клипове, а лекарства й трябват... и то спешно

Ама това момиче вие ужасно - още първата и песен беше плачевна от липса на гласови данни. Тая да не е близначка на Андреа? Ако ще и с папата да пее като не може да се слуша? Кво правим?

Кой й е спонсора на тази пача бе?Щото само с певчески качества никой няма да се навие да се излага с нея по този начин!И колко му е акъла на този рапър, зарад малко кеш да стане за резил.Ейййййй, комерсиална работа.То не бе ПР, не бе чудо!

лилана може да е лоша певица както и аз мисля, но браво щом е намерила начин да си пробие путя до US. тук е трудно и само това че е успяла я прави доста по умна от колкото си мислехме.

Men pak me kefi mnogo i Lilana i pesenta. li4i si,4e ne e bg rabota. uspeh LiL

Това е най-якото нещо, което съм гледал на БГ изпълнител. Лилана е уникална във всеки аспект! Браво!

Песента вече я промотират във Vbox-a , но за нищо не става.

"Режисьор на видеоклипа е Валери Милев." за това видето изглежда много 'българско" демек УЖАСНО! повече прилича на чалга клип,и по-точно на краден чалга клип! и песента е ужасна! жалко само за Flo Rida

Визуални данни има Лили, но музикални и артистични не. В САЩ пуснах първия й клип със Снууп Дог на приятели американци (те са около 23-25 годишни) и в края коментара им беше, че Снууп Дог сигурно е взел добри пари, за да участва в това. Както се сещате - не им хареса...

браво,лилана.само така, да прославяш българия.в теб ми е надеждата, а не в тъпите чалгаджийки.

Хей не мога да разбера тези наши "звезди" защо винаги копират някоя световно известна звезда.Много са ограничени щом залагат на готов продукт.ЛиЛана ако си мисли че ще стигне славата на Лейди ГаГа много се заблуждава.

снимките изглеждат умопомрачително.Честно каано ми е все тая как се добират до известните,ако така ще се отворят очите на чуждоземците и за нашите възможности.Не мисля,че Лилана я бива в пеенето,но явно я бива в нещо щом друг до сега не е успял да заснеме клип с подобни величия.

Браво, Лилана! Успех и не се вслушвай в злобните коментарии.

Бравоо бе ! Много е готина ... стига с тоя български манталитет,, бее хора.. стига - злобари !!! (фингърр)

Чичо Череп кат плаща сметката може и на луната да снима

Момичето може да не е каква да е певица, но се радвам, че ще чуят малко повече и за България покрай изяви като тази :) Вместо да завиждате и плюете, хейтъри пъпчасали, вземете си намерете доходна работа, защтото сте повече от жалки!

Тоя май не е виждал Андреа!!!!

Еми как го прави с извесни рапари-то за рапа не са нужни кой знае какви музикални качества-той-рапа е като нашта чалга-не се слуша,а се гледа-та и нашто момиче поразкрило е някоя друга прелест,а и както вървят слуховете е предоставило тези прелести за консумация и се е е получило-не може да и се отрече амбицията,като не подбира средствата да я осъществи-еми евала на момичето

На Лилана и' липсват музикални качества. Как ги прави тези песни с известни рапари?

приятелят и е богат продуцент

Стига с тая псевдопевица.Омръзна на хората.Кой ли се интересува от т.н. и песни?

Как ги прави тези клипове с тези рапъри - интересен въпрос. По същото време, когато Лиланчето изгря с клипчето със снупи и биг ша (хаха тоя варненски мърдухъл), клипове със снуп доги имаха и още сума ти изпълнители- аз гледах двама руснаци, които по едно и също време бяха в руския МТВ топ 10. Принципа - всеки снима своята част на клипа, после- монтаж.така и Антибиотика бяха снимали "клип" с DJ BOBO по времето когато все още някой се интересуваше и от двете имена.Или както се правят реклами като тия на Морени - вафла трепач със симпатичното негро, която може да бъде гледана в нета като реклама на много други вафли- Jaxx например. Доказателство - в клипа "Dime Piece" единствените сцени където не са снимани отделно са в колата, където всеки който не е идиот може да различи едно негро от друго такова- най-малкото на тоя в колата прическата му е на разни фигурки а дрогата снуп е без тях.Но този път поне монтажа им беше горе долу на ниво - пиян залян два пъти го гледах докато хвана кое е един негър и кое друг негър.Вероятно ни Лилана , ни БИГ фъШкиА са напускали чалгалъ булгаристан за да запишат тоя трепещ хит.

и аз от много дълго време се питам същото тя има нужда от лекарсва,не от клипове за мен е манячка на тема слава и никак не я интересува това,че няма кой да я слуша.стига и да се гледа по списанията и телевизията