Скоро ще правим секс единствено за удоволствие

Двойките ще спрат да правят секс с цел създаване на поколение в рамките на следващото десетилетие, като алтернатива ще използват ин витро процедурите, твърдят австралийски учени.

Обратно в новината

Коментари - Скоро ще правим секс единствено за удоволствие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости австралийски... Ама те са си такива... Онзи ден в един от магазините им една дебела свинска Австралийка казваше на децата си: Хайде мои животни след мен:-)))) Но да не забравяме,че те нямат възпитание и култура никава :-)

Споко, след две деситилетия ще открият и заместител на секса. Правете любов докато е време!

ГЛЕДАЙТЕ АЕОН ФЛУКС със Чарлийз Терон! Това е филма, който говори за точно този проблем! Направо си е страшен, но го гледайте-това ни чака ;((((((

Леле, какво ще правят мъжете, та това е по-важната от двете им функции! Ужас, не искам да си представям правенето на деца с инструменти! Много са шашави тия австралийци, що не правят секс, вместо да се занимават с простотии. Всичко вече си е добре измислено, не стига, че сме тоолкова заети, че не успяваме да се посветим на децата си с цялата си любов, ами вече и механично да ги създаваме.

то пък освен циганите кой друг прави секс с цел зачатие?!

Надявам се никога да не се стигне до такива глупости. Лошото е, че не бих се учудила все пак...

Обичам умни, находчиви, весели хора. Тези учени се опитват да ми обяснят, че това са 3 различни типа хора. По- приятно е да ги умееш 3- те неща. Умен си за да избереш с кого да правиш секс. Находчив си да се добереш до този с когото ти е най- приятно общуването. Весело да прекараш остатъка от живота си с идеалния за тебе човек. Това е живот, а не животинско механично оплождане.

"Весело да прекараш остатъка от живота си с идеалния за тебе човек."?! Ето това бате е сбърканото мислене на пострелигиозния (бял) човек!Докато такива като теб и мен развиват никому ненужни качества за да се доберат до имагинерния "идеален" ...някъде около своята 40 годишнина,хората от третия свят вече имат внуци и на никого от тях не му се налага да ползва "ин витро" или каквито и да било там сурогатни методи.Затова някой ден и за теб и за мен и за австралийците и за останалите глупави бели хора ,ще може да се научи само в музея.

Да, обаче как никой не спомена една дума за сумите, които трябва да се дават за ин-витро оплождане, пък и наистина процедурата е доста сложна.... Всичко е с цел печалбарство просто.... Може би след някое време ше пуснат и статия, че е модерно да се забременява ин-витро, знам ли... абсурди разни

Знам че едно време ергенина само като зърне голия глезен на момата, дето се подава от дългата пола, целия се "накокрежва", както казва Краси Радков. А сега ходят полуголи и не им прави впечатление. Както е тръгнало, след време може и да не се прави секс.

Истината е, че хората стават все по-болни, стресирани и нерепродуктивни. Природата защитава като оставя възможността само на здравите да са репродуктивно способни. Нашето желание да направим от всяко дърво свирка ще доведе до такъв резултат - болни се репродуцират. Цели общности, които са изкуствено поддържани, заради нечие егоистично желание да съществува и да се покаже дори и да не е необходимо на обществото.

Това, което казвате е вярно отчасти. Според мене все повече хора ще са обсебени от това да правят кариера и като се сетят за деца на 40-50 г. просто няма да имат друга алтернатива освен "ин-витро". Природата ни е дала "часовник", който си цъка, а ние все повече не искаме да се съобразяваме с него.

По вашата логика ще трябва да се репродуктират предимно циганите, защото те нямат проблемите на съвременния човек - стрес, нездравословно хранене и т.н.

Не можеш да си представиш колко си прав. И статистиката го показва. Циганките започват да раждат на 14 масово. Рекорда им е на 11 години. Докато българите работим по стълбицата образование, кариера, жилище и накрая деца, циганите вече са с неизвестен брой приплоди напред. Във ведомството в което работя много малка част от под 40 годишните имат деца и почти никой от под 30 годишните. Отнася и за мъжете и за жените.

да! обаче при х.сапиенс и от гледна точка на култура и прогрес, често от слабото дурво стават наи-добри свирки. по твоята логика излиза че само циганите са годни да оцелеят. но при хората няма само естествен отбор. може би това е решението на запазването на добрите гени (или по-скоро отглеждането на деца в добра среда) в човешката популация. аз лично не вярвам че до 10 години това ще е вузможно, говоря като спецялист. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С Манго сме на 100% успеваемост

аз не се сещам досега защо правя секс

страшна глупост! аз пък предпочитам да забременявам по старомодния начин, много по-приятно е! и тази аналогия с животните е направо отвратителна!

И защо да е отвратителна- в това отношение ние сме си животни!! Не разбирате ли, че става дума за пресказание- след като нещо е пробвано и работи при животните, следващата стъпка често е била и при хората. Това е просто логика и "предсказание". Никой никого не КАРА, така че си забременявайте както си искате....

Поредната глупост.Пак искат да вървят срещу природата.Защо хора,които могат да си съзададат дете по нормалния начин трябва да прибягват до ин витро?За такива,за които няма друг начин съм съгласна,но да се изключи напълно естествения начин на забременяване ми се струва изключително безумно.

за пари - защото ин витро процедурите са доста скъпо "удоволствие"

мисля че имаше един филм - гатака .... маи там режисиора е видял в бадещето :( *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Никъде не се казва, че трябва. Това е "пресказване" на бъдещето. Според него функцята на секса след години ще е само за удоволствие. Никой не казва, че трябва, смятат, че от само себе си хората ще тръгнат по този път...