Елена Йончева запозна Станишев с новото си гадже

Йончева откри заедно с оператора Николай Стойков изложба, включваща 60 фотографии от Сомалия.

Обратно в новината

Коментари - Елена Йончева запозна Станишев с новото си гадже | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво стана с френския оператор Стефан, който и беше гадже до вчера?

АЗ НЕ ВИЖДАМ НИКАДЕ НОВОТО ГАДЖЕ НА ЕЛЕНА,А ИМА ХОРА КОИТО ГО КОМЕНТИРАТ КАК Е ОБЛЕЧЕН.ТАЛНА ПРОСТАЩИНА!!!

Кончилис денги, кончилась любов!

Ако някой ми каже какво общо има между новината и коментарите - бих желал да го поздравя лично

МНОГО ГОЛЯМА НОВИНА!

ей, хорица, ма каква мръсна тениска , какво бръснене - аз си строших предразсъдъка към Елена Йончева, която не познавам за разлика от архитекта - само интелигентна Жена може да оцени неортодоксален и готин пич като него, а и да го спечели

а той я е запознал с новия си любовник

Е тя с Станишев заради властта ли е била с него...? Свърши му мандата и до там с любовта!

Елена и Сергей Станишев се държат като интелигентни, възпитани, културни хора. И не може да бъде по друг начин, това е бившият Премиер и най-добрата българска журналистка. Радвам се да видя, че се пише за такива хора, а не обичайната простотия-чалга, манекенки и футболисти, почти безмозъчни същества, които се изживяват като звезди, ама то какво ли да се очаква от тях.

С ново гадже или не Ленчето е невероятно смела жена и страхотен професионалист за което заслужава уважение ,колкото до гаджетата и всеки е с правото си на личен живот ,няма нужда да ги одумваме.

Голям праз!!!

Имам някакви спомени, че преди няколко седмици писахте, че новото гадже на Елена Йончева бил някакъв французин, а сега изведнъж стана българин. ???

ех, суета, суета. празноглавие и скудоумие. като гледам присвствачтите... и това куче по каква причина трябва да е там?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наистина,на тоя любовник на Елена нямаше ли кой да му каже да се обръсне и да облече нещо по-чисто?

Елена трябва да внимава, когато запознава Серго с гаджетата си :) Говори се, че бил голям палавник :)

Изненада!Станишката е бил също с друго гадже.Малкият Серьожа започна да преследва мадамите.Новата е по-хубава и по-млада от Ленчето,дето се заби с тоя французин.

Всички добре знаем че тя не му е била интимна приятелка а на работа при Станишев , зада може колегите й и колежките й в журналистиката , да не закачат Станишев ! Свърши му мандата, и любовта им ето колко е силна , усмихват се , "сделка или не " и т.н. абе , пластмаса

браво, страхотна изложба

На този някой поне да му беше изпрал фланелката ... То пък бива бива ама от кой second hand са го украсили ... Простете, но по-добре сама отколкото с такъв "талант"

Да, и на мен ми направи впечатление, че е облечен доста неглиже. Явно му трябва повече интелект.

Този "някой"е много талантлив и много нива над всички тези, които присъстват, накипрени и фалшиви. Не си струваше да те репликирам, защото явно и ти си като тях, но искрено ме ядоса.

Елена ме кефи. Искам да съм само малко както нея безстрашна .Да е жива и здрава. Защо се ровите в чаршафите на другите ??? Колко от вас са запазили тази топлина в очите както те двамата,то просто се вижда на снимките,не е нещо което може да се скрие. Серго може да се поосра като политик но в личнен план нека да е жив ,зрави и щастлив!!!!!! Ей много сме лоши.

Сергей е обратен,всички разбраха,че тази връзка беше само параван.....

иване, откъде разбра, че сергеи е обратен? по собствен опит ли?

Съжалявам за Елена и Сергей. Бяха хубава двойка, но явно така им е било писано. Пожелавам им от тук нататък да са много щастливи. Иначе Пламен ми е колега. Страшен пич е.

тая каква го радава - гадже под наем ли :) поредния фалш за комунягите при тях всичко е фасада..... дано хората да го разберат най-после.

Браво на бате Пацо :) Разликата в годините не е малко, но в крайна сметка това не е толкова важно... Пожелавам им само положителни емоции във връзката ..

Eлена, възхищавам ти се на смелоста и високата гражданска позиция! Ти си истинска ЖЕНА!

Мисля , че точно тези изказвания госпожо съсипаха взаимоотношетията им. Пожелавам щастие и на двамата въпреки, че съжалявам за края на връзката им.

Страхотни са и двамата, умни, млади, интелигентни. Желая им големи професионални успехи и лично щастие. На фона на "двойки" като Елена и Иван Костови и Цветилина и Бойко Б. ТЕ СА В ПЪТИ ПО КАЧЕСТВЕНИ С ИНТЕЛЕКТ И МОРАЛ!

Kostadyn

За да има двойка, трябва да има двама. А Кристиян Вигнин се явява трети. На 50 години да се се правиш на влюбена ученичка е смешно и нелепо. А деца кога?????

Интелигентните хора така постъпват.Не говорят глупости един за друг, не си вадят кирливите ризи на показ.

Станишев кога се омъжва?

Ех, Еленке- както си я подкарала: Ники, Сергей, сега Пламен !! Ще има ли и други !! Не афиширай интимния живот !! Не е полезно , а и не ни интересува !!

а т,и Чичо, само една жена ли си имал в живота си?! ако си от "порядачните" семеини и пазиш любовниците си в таина - то е друго... аман от псевдоморалисти! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...чака, чака женицата, че си взе мъж!

A Azer Melikov zashtone e pokanen?!

Лили,що за селска чест те е обсебила :)

В колко страни по света са имали премиер, който е неженен :)

Уважаващите себе си страни, май не са, ама ние, за съжаление, никога не сме влизали в тази категория :(

Само Серж, да не и го вземе !?