Дъщеричката на Анелия я разплака на летището

Фолк певицата не успя да скрие вълнението си при кацането си у нас, след едномесечното й турне в Щатите и Канада.

Обратно в новината

Коментари - Дъщеричката на Анелия я разплака на летището | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя Емилия сама си признава,че са се крили и са ходили по хотелите тайно колко трудно и било ...как да не ги е разделила

"Welcome to Bulgaria Anelia." И феновете прости като певицата. Айде открийте правописната грешка. И то в изречение с три думи.

след феновете земи сложи тиренце, де, ееее бива ли толкуз малку грешки да си дупуснъл?!? а ся откриите моите грешки !:-)

Благодаря ти, че доказа мисълта ми! Вместо да висиш по форумите и да пускаш малоумни коментари, започни да четеш редовно уроците си по български език! Явно имаш нужда. Успех с ученето!

много ефтин PR.

Поредната позьорска изцепка на Анелия. Като й е толкова мъчно за детето, къде е тръгнала по разни задокеански турнета

големи, големи, колко да са големи концертите, че не разбирам !?

"Феновете на Анелия също я изненадоха като я посрещнаха с огромен букет в цветовете на трикольора и плакат с надпис Welcome to Bulgaria Anelia." ...сигурно щото е забравила българския за този месец...или пък просто феновете й са изцяло англичани и американци.. ;)

E те това ли са супер звездите в българия, буквално ме е срам че съм от тази страна със меко казано странно изкривено разбиране за съвременни ценности, музика и култура!

Анелия ие изключителен човек и има прекрасна дъщеричка. Но тази непочтенна Емилия успя да и развали семейството и сега се надува без покритие.но господ си знае работата и същото ще и се върне и на Емилия.

права си, миме! изключителен човек е. забременя от шопар, кумува й георги илиев, кръстница на детето е сестрата на маргините. само един изключителен човек го може това.

Ами от нюза са предположили, че сме супер зайнтересовани от всяка секунда от живота на чалга певицата и копнеем със затаен дъх за поредната пореция "пикантерия" На това му се вика "запълване на рубриката"

И сега това ня'ква много важна новина ли е?

"трикольора и плакат с надпис Welcome to Bulgaria Anelia" и защо да не е "Добре дошла".....

Божеееееее!Каква идилия!Седя си аз и вия!АУУУУУУУУУУ!

ПРЕКРАСНА ЖЕНА. ЕСТЕСТВЕНА ,ЧАРОВНА И ТАЛАНТЛИВА. УСПЕХ НА АНЕЛИЯ!