Цигуларят Васко Василев иска семейство и деца

С голям концерт и премиера на книга-албум, озаглавена "40" Васко Василев ще отбележи своя рожден ден!

Обратно в новината

Коментари - Цигуларят Васко Василев иска семейство и деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОРДА СЪМ, ЧЕ ВАСКО Е БЪЛГАРИН И БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО МНОГО ХОРА В СВЕТА ЗНАЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ

Радват ме позитивните коментари.Васко ги заслужава.Той винаги ще бъде необикновен и дано това продължи во веки веков.

Да е жив и здрав!

ЧРД, Васко! Позволявам си да се обърна към теб на "ти", защото те чувствам много близък. Много голям фен съм ти. Ами аз не обичах толкова цигулката като инструмент, но ти си великолепен и свириш вълшебно! Жив и здрав да си, много щастие ти желая! Успех във всичко!Горда съм , че си българин, но от най-висока класа!

тази сутрин отново си препрочетох написаното от мен и всички останали други готини писания за Васко и ми стана много готино и мило,усешам че се усмихвам и ми е готино,много се радвам за Васко,за всичко. УСПЕХ ВАСКО.

Честит рожден ден Васко! Много го харесвам!Има невероятна харизма и е страхотен музикант.Пожелавам му късмет, много красиви моменти и да запази слънчевата си усмивка.

Да си жив и здрав Васко! Ти си един от малкото българи, с които се гордея!

Страхотен музикант! Възхищавам му се искрено!!!!

да си жив и здрав,васко! блясък и интелигентност струи от погледа ти1 ДУШАТА ТИ Е БЛАГОРОДНА! МАЛЦИНА СА КАТО ТЕБЕ И ЗАТОВА ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНЯ КЪМ ВЕЧЕ НАПИСАНОТО- ОТ МНОГО ВРЕМЕ НАСАМ ЗА ПРЪВ ПЪТ СЕ ГОРДЕЯ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА!

Страхотен музикант и много лъчезарен човек!Да е жив и здрав и да си намери достойна партньорка в живота!

Усмихнат човек! Добър човек! Талантлив човек! Красив мъж! Богат мъж! Чист човек! Пич! Всяка е съгласна да му роди, стига той да иска!

ЧРД Васко! С най-искрени пожелания за още по-високи професионални и житейски успехи. Невероятна и усмивка на невероятен талант!

Сигурен съм, че благодарение на В. Василев много българи са усетили красотата и са започнали да се интересуват и от класическа музика. Васко може само да се гордее с това.

страхотен музикант,гордостта на страната ни.честит рожден ден васко бади все такав усмихнат и добар човек. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЧРД Васко! Страхотен музикант и голям талант.Да си жив и здрав и все така усмихнат и позитивен.

За пръв път само позитивни неща за един талант. Браво на Васко!!!

страхотен е,не мога да намеря подходящи думи за него,такава чиста душа,но прекомерно се е отдал на изкуството,благородно завиждам на ж!ената,с която ще сподели живота си *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

усмихнат,талантлив,готин,много го харесвам доставя ми голямо удоволствие да го гледам и му се радвам много. ЧРД Васко,гордея се с теб.

Когато духът на човек се извиси, тогава той засиява още по-силно. От очите и душата му струи живот и любов. За това и музиката която прави е неповторима. За мен той е в друго измерение.....моят любим цигулар. Чакам го на Русенска сцена и няма да спра да се надявам!

И АЗ СЪМ МУ АБСОЛЮТЕН ФЕН ! МНОГО КЪСМЕТ И УСПЕХИ !

До тук прочетох 27 поздравления,написани от нормални и добри хора.И нещо,написано от една простачка-визирам Фея.Какво да се прави-всяко стадо си има мърша. А на Васко поклон до земята,пожелания за много здраве и щастие1

Страхотен е!!!

Изключителен талант, много позитивна личност, която ме зарежда с много положителни емоции и прави деня по-красив! Пожелавам много здраве и дълги години още да ни радва с виртуозните си изпълнения!

Пожелавам му да е жив и здрав и да ни радва с таланта си

Много рядко се скрещат толкова лъчезарни хора, какъвто е Васко Василев. Пожелавам му от сърце много здраве, другото вече го е постигнал.

Браво, Васко! Честит РД, да си жив и здрав и още много, много успехи!

Един от малкото пъти от които се радвам много,4е съм българин!!! П.С.Има толкова много позитивни мнения. Не е случайно!!!

Страхотен изпълнител.Бъди добър!

Бъди благословен. Много здраве и живот. Гордеем се с теб!

Хора като Васко Василев ме карат да се гордея,че съм българка!

такава детска усмивка, толкова доброта лъха от него, че е не само удоволствие да го слушаш, но и да му се радваш, велик музикант, да е жив и здрав ида радва поколения напред.

Да е здрав, все така усмихнат и позитивен, страхотен талант!!!

Да му родя дете .щом толкова иска....

И КОЯ СТЕ ВИЕ-ЗАМИСЛЕТЕ СЕ

Да е жив и здрав и дано му се сбъдне мечтата за семейство и деца. Би бил добър съпруг и баща, вярвам в това.

много ми харесват неговите изпълненияи мн. добро излъчване да е жив и здрав и дълги години да свири

Винаги съм се възхищавала от изпълненята на този виртооз на цигулката!Но най много ме е впечатлявало скромността и невероятното добро излъчване!Васко ЧРД !Пожелавам ти много здраве и да осъществиш мечтите си да създадеш страхотно семейство.Ти го заслужаваш и това зависи само от теб!

Концертът е тази вечер-20,10,2010 от 20,10ч.

Да е жив и здрав Васко и дано да случи със семейство

наскоро беше казал за себе си- "Аз съм една грешка". Дай Боже, повече такива "грешки"

А защо във Великолепната шесторка казаха, че идва специално за предаването, пък то било за рождения му ден. Нищо лошо, но не бива така да ни баламосват от телевизията.

Васко Василев е изключително благородна и светла душа, едновременно детска и мъдра. Толкова е цветен и изразителен, че самото му съществуване радва.

напълно споделям мнението ти!

НАШЕТО СЕМЕЙСТВО ГО ОБИКНАХМЕ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ КОГАТО ГО ПОКАЗАХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ И ВИНАГИ КОГАТО ЧУЕМ ИМЕТО МУ СПИРАМЕ ВСЯКАКВИ ЗАНИМАНИЯ И ГО СЛУШАМЕ - ПРЕКРАСЕН Е - ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА РАДВА МНОГО ХОРА ДЪЛГИ ГОДИНИ

Жив и здрав да е този целунат от Господ българин! Обичаме те, Васко!

НЕВЕРОЯТЕН ЦИГУЛАР ЖЕЛАЯ МУ МНОГО ЗДРАВЕ И ДА РАДВА ХОРАТА МУЗИКАТА МУ Е МЕХЛЕМ ЗА ДУШАТА НА ЧОВЕК

Много се гордея, че съм от човешката раса, когато гледам този ЧОВЕК! Талантливи хора има много по света, ама скромни и земни и толкова приятелски настроени са рядкост /поне в моето ежедневие/.

Честито,"завиждам" на тези,които ще са на концерта /малко не става ясно кога?/Да е жив и здрав и още мнооооого да ни радва с виртуозни и различни изпълнения!

жив и здрав да е той е голям музикант и готин като човек

Жив и здрав да е! Един безспорен талант!