Коментари - Раздадоха наградите „Жена на годината 2010” | life.dir.bg
назад

Раздадоха наградите „Жена на годината 2010”

На стилна церемония във Военния клуб екипът на списание „Грация” раздаде наградите „Жена на годината 2010”.

Обратно в новината

Коментари - Раздадоха наградите „Жена на годината 2010” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елена Петрова е най - зле представящата се актриса в сериала "Стъклен дом".Нито ясна дикция,нито мимики с нищо не впечатлява.

супер много се радвам че елена петрова спечелли

супер много се радвам че елена петрова спечелли

супер много се радвам че елена петрова спечелли

Каква Камелия Воче ??? , тая измисленячка дето се прави на нещо ! С корема напред ! Хайде стига бе ! Жалка картинка !

jena na godinata e Bogorodka, ISTINSKI CHOVEK...ne nqkakvi izmisleni silikonki samo zashtoto sa prispali s chichko parichko za da stignat do TV...BRAVO NA KOMENTIRASHTITE!!!NEMA TAKAVA DARJAVA....

Камелия Воче е за мен жена на годината.Тя е тази ,която трябваа следват жените в България-стил и финес, който отдавна липсва , за да изчезне чалга визията .

mnogo po dobri ste,bez vie da znaete.koi znae kakvi shushumigi ste.Elena Petrova zaslujava nagradata,Biva si ia

Кво? Пиши на кирилица, овца такава!

егати класацията каквато държавата такива и класациите й

А приза "Най-пробивна мома от Харманли" дадоха ли го на кой си трябва?

Дадоха и го, ама в друга категория.

е не награда за актриса отива в актрисата, която единственото, което е направила май е некав тв сапунен сериал... велики критерии ...

ало,цензурата защо не публикувахте написаното от мен.какво толкова обидно имаше тя сама си го доказа и ние живеем в европейска свободна правова държава пфу

А пък аз съм учудена,как така не спечели бащата на нацията,нашият пръв и любим ръководител,Бойко Борисов!

Боже годподи, водещите Вихра Христова и Мая Савова не заслужават този призив, а да бъдат махнати от екрана като неприятни и некомпетентни.

На толкова грозна и унизителна стакмистика отдавна не бях присъствала. Така не се гради ниво, колеги

Аз пък бях за Камелия Воче - красота талант и различно амплоа за тази прекрасна жена

Амплоато на тези от Италия, ние мноо добре го знаем. На Мишел Бонев дадоха ли награда, че изпуснах събитието?

И АЗ СЪМ НА СЪЩОТО МНЕНИЕ

Раздавали награди на кило! Що не ги казвате тия неща, отървах гювеча!

Ами и аз съм работеща майка!!! И работя всеки ден по 12-13 часа.....и не съм толкова тъпа и бездарна,къде ми е наградата?

Кажи колко роднини имаш в Нова и ще ти дадем някоя награда. Може и от играта на Кънчев. Знаеш как е. 3 номера, въртиме ги и....ХОП! Ама без роднини не става.

..който не е отишъл, той не е взел награда ;)) Мила родна картинка...

Какво имате против Вихра и Мая.Две млади майки които искат да бъдат себе си.Привествам ги и съм тяхна почитателна.Щастлива Коледа и на двете Вихра и Мая.

То има и други млади майки, не са сано те. Ама тези се натрапват.

вихра и мая трябваше да вземат награда за наи-непрятни и досадни личности

Само така! Усмихнат и позитивно настроен! Ела при нас тука да видиш събратята си - до един усмихнати. Е, някои са по опикани и оакани, но позитивно настроени. Ела си тук....па след време пак ще те пуснем, вервай ми!

Едни и същи хора се въртят из няколко предавания, тупат се е един друг по гърба и си викат "Ти си велик!" Което е далеч от истината. Видя се колко е акъла на Вихра, която не беше чувала за скандала с Уикилийкс. Жената на Крум с дипломата за фармацефт се изживява като журналист. Нана....тази пък каква е? И това със съда сме го гледали преди мноооого години. Пак плагиатстване, кражбички на идеи и шуробаджанащина.

фармацеФт??? Иначе плюем другите!:)))

Аха, грешка. Може и от бързане да е. Ака както и да го напишеш, няма да стане на журналист. Все ще си е ФАРМАЦЕВТ. А как ти звучи "помежду другото"? Това е Вихра.

Срам ! Награда за Елена Петрова . Къде я слагате тази бездарна актриса.На всичкото отгоре била отворена към света . Отворена ама някъде другаде ! Обидно за останалите истински артистки .

тая кокошка не стига че е тежък случай като актриса, но е и безобразно надута и превзета. паднах като прочетох, че тя е взела наградата

по противно нещо от Нана няма, а тя взе и награда за това! "Браво" на организаторите! Ще се спестя коментарите за Вихра, Мая и вечната Добрина Чешмеджиева, просто защото Нана изби рибата!

За Елена Петрова трябва да се казва:т.н."актриса".

а има ли ненаградени,то маи кои не е присaствал,тои е без награда

тия награди са толкова измислени, че незнам кой им се връзва.

Браво за Елена Петрова!Не мога да разбера защо смятате,че не е добра актриса,напротив справя се отлично в Стъклен дом,просто начина и на игра е съобразен с изискванията и вижданията на режисьора!

Страхотна жена! Съвременна, красива, отворена към света. А вие нещастници си стойте в дупките и мизерствайте! Редете се на опашка за банани... там ви е мястото, след като нищо хубаво друго не можете да направите!

Много е отворена....чак течение става. И гърка един красавец.....ммммм. И ти умен, умен... Ама всеки сън свършва. Е, поне пърхот няма. И това е нещо.

Май те тряска силно шизофренийката, а "Годо" ?

по-бездарна от Елена няма!

Веднага да започне проверка за законосъобразността и представените документи и дипломи при назначаване в някои телевизии! Щом стигнаха и до награди, значи синдромът "Р. Илиева" се разраства неконтролируемо като ракова метастаза. Нищо лично, първо - законът! Все пак не сме Максим Пешков - Горки и после ще мислим за човека и душата. Заплата се дава, ей, пари се трошат.

кой набеди Ена Петрова за актриса. Та тя е пълно дърво.

Съгласен съм, примерно Яна Маринова е много по-добра.

А де? Кой?

Май гроздето е кисело...Освен това - който енабедил Елена Петрова, същия е набедил и Яна Маринова и ред други, които наистина не са завършили актоьрство, но играят....

Какво значи "гроздето е кисело"? Да е тръгнал някой да и иска ръката та пробутваш лафчета някакви. А и при нейните дакелски крачета, няма начин "гроздето" да е много на високо. Схващаш ли? И гроздето и шумата отдавна са обрулени.

и стига сте плюли жената. Екстра си е ! Вие по-добри ли сте ?

мн по-добри сме!