Фенове се дразнят на Боряна и Камен от ”Стъклен дом”

Феновете на хитовия сериал „Стъклен дом“ по bTV искат персонажите на Елена Петрова (Боряна Касабова) и Калин Врачански (Камен Касабов) или да бъдат убити в някоя от следващите серии, или да заминат за чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Фенове се дразнят на Боряна и Камен от ”Стъклен дом” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всички ни се искаше ,,Стъклен дом" да е качествен сериал.Не се получи. Нашите кинаджии си изгубиха рефлекса за стойностно, атрактивно, интересно кино.Но опитите трябва да продължат, няма друг начин.Да приключват ,,Дома" и да се заемат с нещо ново.То и без това всичко вече се изчерпа докрай, няма смисъл да се напъват с нов сезон.

С приятелка гледаме сериала за развлечение- персонажите на Чарли и Сиана са чудесни, актьорите- също! Елена Петрова е ужасно скована и неестествена. Явор Бахаров и Бойко Кръстев са чудесни млади актьори. Също и Георги Кадурин. Всички останали преиграват ужасно, едни фалшиви интонации, едно прекалено гримасничене и жестикулиране...

Сигурно тука пишат роднините на актьорите или самите актьори щом толкова се дразнят на обективните критики за постния сериял "Стъклен дом" и още по-постната игра в сериала!

Toni

Елена Петрова си е дразнеща от самото начало на телевизионната и кариера. Винаги е бутана в предавания, реклама, театър, мода, сериал... Някак си има отиграно излъчване, сякаш с излизането от вкъщи си слага подходящата физиономия.

Да ви имам проблемите ...

Хората обичат интригите и пикантериите! Понеже интригата около Камен и Боряна поспадна, те се насочиха към новата "интригантска точка" - Чарли и Сиана. Едната интрига не изключва другата, дори може да се формира обща интрига, така че нека нещата да си вървят в един смислен сценарии, вместо сценарият да бъде скалъпен така, че да включва самоцелни интриги за задоволяване на зрителски "апетити"!

Този е от малкото сериали, който следя с интерес. Изобщо не гледам турските сапунки, защото са прекалено изкувствени, всичко мирише на километри на нагласено и показно без грам реалност. "Стъклен дом" ми харесва и като сюжет и като игра на актьорите. Нека, който си иска да плюе, пак им правите реклама.

като не ви харесва, не го гледаите.има достатачно турски а и сега кореиски сладникави сералчета,гледаите тях.пак и напомпаните балгарски поп-фолк певички по планета.голям избор имаме все пак.така,че на които не му харесва да не го гледа.иначе, това може би е наи-добрия сериал, които балгария е правила от години насам.

Така, имаше преди години един сериал- "Дом за нашите деца".Бих казала, че това беше може би най- стойностното като сериал, което е произведено в по- ново време.Какво, като не ни харесва- да не гледаме.Ок, обаче и да не ни го навират постоянно във всички новини и пр. тоя филмец.Кой обяви Калин Врачански за секс- символ?! Боже мой!!!!!!

Точно така ! На мен ми харесват .

Какъв е този герой на Асен Блатечки при това основен, които освен да се усмихва, пушейки цигара не прави нищо друго ?! А пък какво прави тинейджърската компания, освен да хрупа пуканки и да седи в бара слушайки една и съща песен? Другото е някакви истерии и мрак, типични за повечето БГ филми. Слаб сценарий и дървена актьорска игра това е сериала!

Елена Петрова беше страхотна в последния епизод. Стъклен Дом е един прекрасен български сериал. Ако не обичате този тип филми просто не гледайте. Всички се изакаха върху този филм, защото е единствен. Айде като тръгнат и другите сериали пак говорете. И аз не харесвам кърлинг, но това не значи, че тябва да го плюя. Стъклен Дом има ужасно много фенове и затова сигурно си има причина. Това Българина е ориенталец, консервативен примат, неможещ да види по-далече от носа си. Няма добри и лоши, всеки човек има и от двете качества и точно затова Стъклен Дом е добър филм, сто пъти по-реалистичен от всички турски бози с еднакъв вкус, мелодраматични цигулки и фалшиви сълзи. Айде вече да влезнем в нормалния цивилизован свят, да станем част от Европа и модерното развито общество, където хората не са само добри и лоши. Където изневярата не е просто изневярата, лъжата не е просто лъжа, има хиляди видове сексуалности, страхове, мечти, желания. Харесвам Стъклен Дом защото е много по-дълбок от първичните и примитивни турски сериали. Аз съм млад човек и се гордея, че съм Българин и че имам такъв съвременен сериал, който не ми натрапва битовизми, варене на компоти, елементарни селски отношения между хората. УСПЕХ НА ЦЕЛИЯ ЕКИП НА СЕРИАЛА

Много си писал, но да знаеш пише се: българин - с малка буква "б".

Много малко са стойностните филми прожектирани в България , повечето прожектирани у нас са агресивни , психарски , сексуални извращения , насаждащи чувство на страх , безволевост , подчинение и лесна манипулируемост.

А не си ли се замислял/а, че това е така, защото живота ни е такъв........скапан и несигурен отвсякъде.Какво да правят- комедии и романтика, или смислени екшън или фантастика?!?!То ще е смешно на фона на живота в България, да се пръкне филм като АВАТАР например.Трябва ти подходящ живот, ако мога да се изразя така, за да твориш смислени и стойностни неща, а не пропити само с мизерия, гадория и снобария.

От ясно по-ясно защо се върна при мъжа си. Защото не знае, че той е в центъра на играта с предишния й насилник. А за Камен разбра, че е бил шофьора на камиона, с който беше отвлечена сестра й. Ма то само с мрънкане не става. Иска се и гледане. Прост народ - хубави турски сериали.

От ясно по- ясно е, че сама не може да се оправя, по замисъл на сценаристите и затова трябва да се прикачва постоянно като шланг на някого- я за пари я за друго.В този сериал ми прави впечатление, че изневярата е култ.Браво, похвално и отвращаващо

Сладникаво- сантиментален, елементарен образ, създаден от сценаристите.Елена Петрова го превъплъщава добре, явно й иде от вътре.

111 - Бих ти препоръчала да гледаш европейско кино в захлас а не турски сериали с едно и също развитие и отмъстителни персонажи

Не знам за турските, но българските са отражение на обществото....и олицетворение.Аз пак питам, едно нормално семейство има ли? Любов има ли? Даже сексуалните сцени са дървени.Защо ли? Защото прозират зад тях пари и простотия. А бездарността на българските актьори е факт.Един да е пробил някъде?

С право се дразнят зрителите! Не гледам сериала и пак се дразня. Госпожица ли е, госпожа ли е все още Петрова, не ме вълнува - само да не ми я навират всекидневно пред очите. Да си пие млякото някъде на закрито и да си ачка на воля! Много неприятна личност!

отлично казано. още повече че новата ЙеМека е с допълнителен 3-ти слой за повече здравина и така няма риск от оцапване на пръстите

Много ясно защо някои от турските сериали се харесват много, много повече от изкуствените наши , защото пресъздават сюжетите реалистично , емоционално , морално и без много секс изяви те карат да ги гледаш в захлас.

Дари

Явно имаш доста добра представа за турската действителност, за разлика от нашата. Аз не съм гледала нито една серия от турски сериал и нямам право да коментирам доколко отразява действителността им, но мисля, че точно този български сериал представя една българска реалност, която много ни се иска да отречем, но за съжаление е факт.

С много малки изключения всички така наречени актьори са без капка дарба, грозни гласове и дразнещи. Набедената артистка Петрова е много жалка.Няма нужда от такива сериалчета

Няма нужда от такива като тебе!!!

Защо? Не ме познаваш. Застреля ме веднага, защото имам мнение различно от твоето

Много си е точно мнението на sisi евала!

Елена Петрова особено в последната серия беше много дразнеща, играе някакси сковано, а уж голяма актриса

Аз искам да попитам, защо в този сериал няма нито едно нормално семейство?! Да не се чудим после защо сме затънали до шия в простотия.Кажете, кой от персонажите е нормален човек или кога се проявяват нормални отношения.Дават едни тъпи тинейджъри, които харчат готовите пари на родителите си и всяка серия въртят по пет лафа- ей това е речника...Отврат, изобщо по- добре да не се харчат пари за български сериали!!!

Като не ти харесва не го гледай сериала. Защо изобщо коментираш, и явно доста добре го следиш всъщност. Аман от такива като тебе. Гледай си турските сериали и готово. Все ще се намери някой да говори простотии.

Простотии говориш точно ти

Еми гледай си там турските и венецуелските сериалчета и не се обаждай. А и като не ти харесва, има ДИСТАНЦИОННО НА ТЕЛЕВИЗОРА....нали знаеш за какво се ползва то: За смяна на тв канал, по който дават предаване, което не харесваш!!!!

Малее, колко оригинално си го казала, сигурно се гордееш със себе си :)

Ми Ставреви, те са си супер нормално :) Мухахахаха, а ти в реалния живот нормални хора срещаш ли?

Дари

Вероятно защото доста добре отразява реалността. Ако се огледаш около себе си колко нормални семейства виждаш? Според мен са не повече от 10%. Добре ще е да греша, но за съжаление доста от семействата, които изглеждат много хармонични и в прекрасни отношения се оказват фалшиви... А в сериала едно доста нормално семейство според мен е това на Ставреви - вярно е, че приятелите им са богати, но те самите работят, а учат и сина си да си изкарва парите с труд.