Кака Лара отново чака момиче

Лазара Златарева, по-известна като Кака Лара, обяви, че очаква момиченце.

Обратно в новината

Коментари - Кака Лара отново чака момиче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кака ни Лара е крайно време да си затвори устата!Такива ,,мамички"опорочават цялата святост на майчинството.

Еееееееее, много критика бе..., че какво и е на кака Лара? Да не би да е народила 6-7 деца и да не си ги гледа? Да има много късмет малката и много да ги радва.

И аз съм против някои ''звезди''които непрекъснато ни навират личния си живот в носовете 'по достойно и готино е обратното 'браво на тези които не си продават децата по 1 стр. на списания още от раждането за някой лев' но иначе всеки има право на личен живот 'да си изживее тръпката' ако в брака вече нищо не е останало' стига да не става много досадно

Горкото дете! Кара бременността на откачената си майка((,вместо като всички тийнейджърки да си купува червила и лакове, тя купува тестове за бременност. За Драго чая работата стои по друг начин, тоест съвсем нормално, то си му е в кръвта:)))) току-виж и той успял да забременее някой ден, нека е готов теоритически хаха:))))

Що за морал- появява се на екрана сълзливо-сополива,бременна в незнам кой си месец от по млад от нея любовник и се оплаква,че брака и не върви защото мъжът и бил доста по стар от нея.Кога го разбра това ма Ларо?Животът ще ти го върне тъпкано и за това няма да чакаш дълго...

Значи да се омъжиш за 20г по-възрастен от теб,който е бил с майката на моя приятелка,с една моя преподавателка....сигурно списъкът е дълъг(той си знае)... е нормално и не е разлика....Но две години е разлика и не може...да изживееш щастливо живота си?Защо така бе,лелинки такива мърморещи?Ами като сте недоволни и ви е скучно в семейството с демагогство няма да промените нищо!!Браво на Лара,поправила е грешката!!!

Аман от боклуци!

Няма да кажа, повтарям, НЯМА да кажа "пача" или "кифла". Само ще кажа: голяма селения си сътворила, ма.

Откога вулгарният език на известните чалгарки минава за "своеобразно чувство за хумор"? Прилича на кон и е вулгарна - това е, нищо лично.

Сега пък кака ти Лара.В това dir.bg нещо по-интересно няма ли да напишете. Само с глупости пълните главита хората!!!!!!!!!!

За някои може да е още кака (особено ако са 50+) за мен си е една леля. А това зряла жена да си вземе за любовник по-млад от нея мъж е възможно само ако си богата такава. Иначе Ларчето я виждам не особено щастлива и самотна майка след отрицателно време, може би до една петилетка и нещо (не ми е на мен лично неприятна и антипатична за разлика от такива "водещи" като гала и нела пухлата примерно.

Харесвах я доскоро. Дори и съчувствах, когато проля сълзи в ефир. И след това се отвратих от нея. Никой не е безгрешен и всеки има право да търси щастието си и аз съм последния човек, който ще я съди. Отврати ме единствено сълзливото и интервю - грозно и пошло е да правиш намеци за съпруга си, докато ти самата си бременна от любовника си!

имала порно снимка от видеозон що за нелепо изказване нямам думи едва ли майка може да възприеме такава канстатация а и мъж не мисля че би възприел в стремежа си да е оригинална се излага много

Извинявам се, че ще го напиша по адрес на бременна жена, но няма такава идиотка. Аз не я обиждам, тя сама се обижда, като говори така за детето си. А и доста други неща от публичното й поведение напоследък го доказват. Представям си вкъщи да ти е какво е, като гледам как се държи в публичното пространство.

Би трябвало да има елементарна почтенност така наречената "кака Лара". Да не забравя факта, че обществото бе залято със нейните сълзи, а беше вече в 4-ти месец бременна. Хубав пример даваш, Ларо !! Какво очакваш от такава пошлост ??

"Нищо чудно да я кръстим Сирена, защото непрекъснато ми се яде сирене", сподели още Лара. Какви глупости реди кака Лара!!!

Бременните не трябва да ядат сирене!!!

Тази жена започва да става все по-натрапчива и все по-неприятна. Да си ляга с когото си ще, да си носи теста където си иска - това са си нейни лични работи,. Те не интересуват никого. И на Гала предаването тази сутрин си беше една вътрешно-семейна телевизионна идилия, супер досада! Ама какво си мисли тази Лара? Тя заряза Владо - един улегнал и стабилен мъж, щото вече бил стар за нея... А не се ли замисля, че най-много след 3-4 години въпросният Веско ще реши абсолютно същото за нея... И тогава има пак да обикаля телевизиите и да реве, ама щото този път тя ще е зарязаната...

Дали тя е понаучила от Гала някои хватки за това,как се хваща младо гадже ,или обратното,но и двете са вече доволно противни и нямат никакъв срам и свян за това,което вършат,че отгоре на всичко го излагат в публичното пространство.Хвани едната,удари в другата.Що за пошлост наистина и какъв пример ще дадат на обществото и на дъщерите си с подобно поведение.Тия трябва немедленно да ги изхвърлят от екрана.Разтури-къщи и разтури-семейства.

Кога бе кака кога заряза Владо кога пак бремена

добре,че не и се яде маракуя

"Имам "порно" снимка от видеозон, която доказва, че бебето е от женски пол и е с дълъг нос"-странно чувство за хумор...И за какво разправя по всички медии подробности?Сякаш се интересува някой.

Аман от тези дето си мислят че трябва да занимават цяла Бъпгария с кого си лягат и какви са последствията Изчакахме Коцето да направи сватба да роди неговата починахме малко и хоп КАКА ТИ ЛАРА Ами да си ражда къде не се е появила вече да демонстрира Ама бащата нещо не му се иска Къде държи теста къде не знам си какав АМАН