Кристина Милева разказа за раздялата си с Деян Донков

Кристина Милева за разкрива, че с актьора Деян Донков са се разделили още през февруари в новия брой на списание ELLЕ.

Обратно в новината

Коментари - Кристина Милева разказа за раздялата си с Деян Донков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истинска българска хубост, а който познава Кристина знае, че е по-умна от всички Надета в страната на Гоце, взети заедно. Никога няма да проумея как такова момиче е залитнало към такава трагична фигура. В смисъл- макар, да е грозна реклама, но отидете да гледате Сирано Дьо Бержарак ж един театър в София и повеце едва ли ще отдете на театър. Този деян дунков е срам за театъра, без маитап.

Поправете заглавието"за разкрива".Аз не харесвам Д.Донков.Гледала съм го в няколко интервюта.Поведението му е на простак със самочувствие.

super krasiva, super evropeiski vid i izla4vane.

Деян не е за теб мила!Славата му се носи на километри ама не с добро!Направи дете на актриса и за 1 година я заряза,сега и теб и колко още други...ами такива мъже дано си намерят майстора някой ден!

Хората всеки ден се събират и разделят какво ни занимават с техните истории

моите поздравлениа за момичето! триабва да бъде силна и ще надживее този които я е изпуснал...но тои ще си прости ли някога?

Много красива дама.

Хубави жени имаме много, ама повечето от мъжете ни са недоправени или правени в пияно състояние.

Добре се е отървала от тоя селяндур и женкар. Такъв тъпанар и бездарник. Не й трябва. Пожелавам й да си намери подходящ мъж. И по възможност, да не е българин. Не й трябва да живее в кочината България. Малко ми е неудобно за "кочината",защото може би прасетата имат повече морал от нас, българите.

Не знам що за човек сте, но бих искал контакт с вас. Все едно, че аз го казвам. Намерете ме във фейса :) За мене ще е чест да излеза ивън домовете си и оградите и да се опитам да поговоря с жив човек в тази мъртва държава. Благодаря Ви.

ох, чак ми прокапа и долу

криси гледаи смело напред,на тоя свят има много" деяновци "момиче,все някога ще немериш подходящия. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.