Уилям и Кейт отлагат медения си месец

Принц Уилям ще поднови работата си като пилот на спасителен хеликоптер следващата седмица, преди да замине в чужбина на меден месец с младата си съпруга Кейт, съобщaват от bTV, цитирайки Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Уилям и Кейт отлагат медения си месец | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

злобата на хората няма край кьм това красиво сьздание.Де да бяха всички като нея.

Невероятни сладури са! Държат се естествено и непринудено въпреки строгите протоколни рамки в които короната и очакванията на обществото ги задължава да бъдат. Обичат се искрено и това се вижда! Нека любовта им се запази така истинска и неопетнена! Те са едни съвременни млади хора, които очакваме да променят традициите към по-добро. Бъдете щастливи! :)

Ако знаете само колко сте жалки..., завистници такива!!! Че какво хората са ви виновни, че едва свързвате двата края, а??? Но това са българите - завистливи до мозъка на костите си!!! Затова и държавата ще бъде вечно на тоя хал!

Не можете вече да я наричате "Кейт", журнаисти. Тя вече е само "Катрин".

Who cares?

КАКВА ТРАГЕДИЯ

На мен ми харесава. Предпочитам да гледам това пред нашата действителност в страната. Май е по-добре поне за няколко часа. Е, като сте недоволни направете нещо или само голи приказки. Успешен ден.

Много сте прости всички

3анимават ни по TB и вестниците с глупости за да забравяме своите трудности и проблеми.

Аз не схващам защо ни занимават с тея двамата . Хората се чудят тука от къде да изкарат някой лев тука по цял ден ми дават по телевизията тея 2-та

Yлiямс + Kеит oтложиха медеciя си месец. Aз ще плача сега....

Какво ни занимавате с тези търтеи! Англичаните са много прост народ да хранят тези търтеи.Уж голяма демокрация, а допускат една дементирала старица, един прост принц и некакъм пишман войник да цицат хората.

Браво на Принца. Така се учи 1 жена да не получава каквото иска. Сега разходка, после рокличка, обички, 10- на дечица и т. н. На Ката й остава да се научи да плете, гледа сериали и да чака мъжа си кога, къде ще пожелае да я заведе. Прилича на майка си, но по характер и възпитание Уилям е същият дръвника като баща си.