Ново видео с Николета, Ванко 1, Божинов и Мартин Карбовски

Дебютният музикален клип на Miss Playmate 2006 Николета Лозанова е факт. Видеото е към песента "Истински обичана", чиято оригинална версия - "Запази вечерта", скандалният рапър Ванко 1 записа с Ирина Флорин.

Обратно в новината

Коментари - Ново видео с Николета, Ванко 1, Божинов и Мартин Карбовски | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ne e zle da se probva za peviza,no razbiraiki ,tche ne stava da se ottegli........

Клипчето е като по време на мор и чума да поставиш лъскави вещи на витрина. Това е обаче е по-малкия проблем. Големият е, че това насажда модели на поведение, живот, които възпитават. Между впрочем, представете си друго клипче, но тогава, когато тия двамата помпозно и по цигански се разделят(виждали сме го вече с Алисия).

леле колко е тъпа тази песен (ако мойе да се нарече така).

Николетка ако иска да ни впечатли, да пусне клипче като на Адреналинката Яна. Това, за разлика от пеенето, вероятно го може. В гласа й няма нито мелодия, нито секс!

Не съм фенка нито на Николета, нито на Ванко 1, но песента е много по-хубава от тъпите и плоски, порнографски чалги. До колкото разбирам от музика, гласът на Николета не е никак лош и самата тя няма онова пошло излъчване, на което "се радват" останалите ни "певици". Честно казано Николета ме изненадва доста приятно в последно време, защото не прилича на типичната българска проститутка (въпреки, че към този вид се стремят всички родни звезди). По-скоро е добила вид на миловидно и хубаво момиченце, със секси излъчване. С две думи: песента не е дразнеща и като се има предвид, че в последно време не се залага на певчески данни, а на съвсем различни неща, ок си е песничката и е много лека и нежна. Може пък Николета да се окаже успешна певица, но дано не стане поредната разгонена и неприятна фолкаджийка. Засега върви в правилната посока - различна е!

Не става !!!

голяма селижниж,с ирина флорин си е истината *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не подценяваите карбовски. човека просто е решил да прибере некои лев от тя кухи леики а не да става известен :) лошо нема.. а ванку идно е наи-гулемя рапар на планетата след мишката ша! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

TRAGEDIQ!!!!

Тук новина там новина и си викам я да взема да я чуя тая песен. Ми то голям боклук ве :-))))). И има хора дето това им харесва. Горките.

Тук новина там новина и си викам я да взема да я чуя тая песен. Ми то голям боклук ве :-))))). И има хора дето това им харесва. Горките.

Валерката щял да и предложи брак щото я обичал...тва момче му е изпила акъла, не схваща че Н. е с него заради кинтите..ама нека си троши главата :)) Те такива като нея не са за 1 мъж ако ще да е Рокфелер пак не може да я спре!

Хахаха няма такава пародия като тоя клип. Събрали са се няколко тарикати от които само един има талант за нещо (Валери) макар и той да е под съмнениеи демоснстрират финансово благополучие и щастливи семейства. Мафиота АКА Ванко се е освинил леко и се е назобил прилично. Мъжете се носят с офизиалните анцузи, а мацките леко интелектуално с Учела и силикони :)) Действието е на фона на средностатистическа американска колиба със пластмасов сайдинг (а не както са баровските с декоративни тухли) и неизменните тарикатски марки ферари, порше, бентли май няма ама има един пенционерски ролс.. Ако гледате още 2 такива клипа с мизерни вокали и смешна режисура и ще предпочетете Азис..

Карбовскиииии, жал ми е за теб, като те гледам- колко ниско можеш да паднеш за пари, а ти беше точно този, който се опитваше да проповядва морал и да се покаже по - различен и човечен.Уви, не успя да заблудиш никой,ясен си на всички.Ще е добре, ако спреш да губиш медийно време с жалкото си присъствие.

Тази песен е пълна простотия! Преди години песничката звучеше добре, дори в нея се пееше, за разлика от сега... Някои хора дори не си дават сметка колко смешни стават...

Абе Николетка не беше ли от служителките на Ванко?И нещо не разбрах каква беше лирическата роля на Божинчов?Определено клипът е отвратителен!Николетка се мръдка на капака неуравновесено - все едно е седнала на нещо и се самозадоволява.Интересно ми е как е запомнила и текста на песента!Браво Лети!И ми е чудно как един вулгарна физиономия ,може да бъде наречена красива.Взе мъжа на Алисия , а сега мечтае и за кариерата Й!Жено, явно ставаш само за леглото - стой си там !ГНУС МЕ Е.

Клипчето е доста "лъскаво" .. типично по негърски .. потници, Ролс Ройс и забрадки. Кой обаче олигофрен си даде децата ?

боза:):):)

Много са гнусни и тримата.....отврат.

Оригиналната песен е страхотна, жалко за бледото копие.

кич и боза..

Добре, че има готини цици за гледане...това е единственото интересно в клипа :) :) :)

ни ло много си зле с пеенето, остави го на тези които могат деиствително! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

това само в балканците го има, с извинение да копират хамериканските представители на гетото. ехо, да ви светна, тия дето го слушат този стил музика тук, са наи-изпадналите. това не е стил които се слуша от европеици или техни потомци. нашите "звиезди" изпаднаха напълно. а този разговор на полу-италиянски само разбужда истеричен смях. забележете дори не коментирам вокалните данни..

Готини са Валери и Ники, ама що им трябва да пеят, не'ам си идея:(

Е, води мелодията, но...Горката! Съжалявам я искрено, не само за певческите напъни, а въобще!

Това е най-скъпият подарък, който футболист е правил на гаджето си, или се лъжа?!? Да и купи рапър, който да прави песни по поръчка за "кукличката" му... Къде отиде bg hip-hop, да му се невиди?!?!?!? И това го пускат по НОВА TV, поне там го видях за първи път????? Ама за всичко се плаща, ако не с малко, то с много пари, а Божинов ги има, нали така? да са живи и здрави, но, моля ви, не натрапвайте любовта си на целия български народ, ние си имаме достатъчно простотии и цигании да гледаме, това е последната капка (бляк)!!!!!!!

Вие сте пълни завистници не ви харесва не го гледайте тия двамата били простаци защо тогава се занимавате с тях направете вие кавър или песен и покажете колко сте добри станете вие Николета или Валери пък тогава плюйте

тримата глупаци в клип:))))

Много слабо. Това момиче се излага все повече с всеки изминал ден. От всяка пръчка не става свирка- хората са го казали не случайно. За фотосесии става само с външност, но за музика ти трябва и талант,и гласови данни, и въображение. Мечтая си за деня, когато в България ще започнат да се ценят истинските неща, истинските хора, а не някакви псевдозвезди, които реално нищо не са постигнали в живота си.

тук вече всичко трайно безвъзвратно и окончателно е изгубено!битката я спечели чалгата,така че,тези който не успяха да се преборят,да не се кахарят,а да се оправят другаде!!! щото поправителен няма да има

Ужас! Пълна порнография! Николета да вземе да се скрие някъде, че взе да ни писва от нейната натрапваща се посредственост!

Туй не е кавър ве :) просто са махнали пеенето на едната и са турили пеенето на другата. Пълна простотия

Не знам, но освен Ванко 1 тия двамата нямат никакъв талант нито да пеят нито да са артисти. И каква е тая аналогия все едно гледам как нигърс се оплюват в някой гангстерски филм. А Николета с количката охх горката иска й се ама то толкова лошо може ли да роди нещо.

ужасно...

НАДЯВАМ СЕ ТАЗИ ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕ ИЗЯВЯВА КАТО ПЕВИЦА УУЖАССС, добре, че е Ванко да замаже малко положението. И този псевдо футболист Божинов .....

хахахаха няма такава пародия, майко мила, тия луди ли са?

по-лошо пеене не сам слушала! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма текст, няма музика , а изпълнителите са некадърници

Божинов може би е полуидиот, но за другите двама съм сигурен, че са на 100 процента.

жива да не бях....:)) баси песента...

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ДА СПРАТ ИЗЛЪЧВАНЕТО НА ТАЗИ ДОЛНА ПРОДУКЦИЯ!ХОРА, СЛЕПИ ЛИ СТЕ - ИМА САМО ОТРИЦАТЕЛНИ КОМЕНТАРИ,НО НЕ ЗАЩОТО НЯКОЙ ВИ ЗАВИЖДА, А ЗАЩОТО СТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ПОСРЕДСТВЕНИ!

Културният елит на нацията...

O-o-o sancta simplicitas!

Харесвах Карбовски ..но вече ми стана ясен и той.За пари братче,за пари и л....йно ще рекламира.

Пуснете си клипа без звук - много са смешни :)

хаха и аз така го гледах, толкова са кръшни, че дори познатите ми, на които съм се присмивал, че танцуват като тополи, са професионални танцьори в сравнение с тези кекс символи хахха

Николетке,ти си номер 2 не Алисия. Алисия е номер 1,защото има и талант и визия

Стана ми наистина много смешно като чух тази песничка...Бих искала да чуя Николетчето да пее на живо, сигурна съм, че ще ми стане още по-смешно от сега...Хубаво е че разполагаме с такава техника, че да и оправят малко пеенето, но и така си личи колко е зле.

много ви моля, не пускаите тази песен в ефира!! не искам нашите деца да гледат такава пошлост и да се учат от нея! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не ме впечатли, момичето е хубаво, но нещо повече....

Да ти се догади чак - текстът е връх на литературната мисъл, а музиката - "гениална". Абе тези наистина ли си вярват, че са добри? Мили боже, толкова са нелепи!

повръща ми се......