Деян Донков се разделил с Радина, връща се при бивша

Макар и Деян Донков да не пропуска случай да се разцелува с чаровницата Радина Кърджилова, когато около тях има фотографи, истината е, че страстта между двамата вече е история, твърдят хора от екипа на „Стъклен дом” пред Монитор.

Обратно в новината

Коментари - Деян Донков се разделил с Радина, връща се при бивша | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе аз ли съм сляпа ама този мъж честно не виждам нищо превликателно,нито е хубав,нито нищо,дори за мен е грозен!

Този мъж се приема доста сериозно....ама нали все пак е някакъв артист

в дира като хванат някоя(анелия, радина, алисия) и през 2 дена пускат някаква уж новина за нея. и тази радина с нейните изказвания за луди глави, купони и откачалки си мисли, че е различна. вятър и вее в главата.

Този Донков да ме извини ама не става за Радина . Доста е по възрастен.

Колкото повече чета за този Дон Жуан,толкова повече ми се извисява Анастасия Ингилизова,дето му роди син.Мисля си,че тя/Анастасия/нищо не е загубила,дано сина й все пак да има баща до себе си,а Анастасия заслужава много повече от този комплексиран мъж,но добър актьор.

Този Деян Дянков се взема много насериозно, но нали може да завърти главиците на разни млади и амбициозни момиченца. Иначе става смешен с манията си, че бил секси, а той си е един оплешивяващ чичка.

добре че не живея в булгаря като му гледам прастенчетата на кутрета и нещастната нафукана физиономия дето си мисли че е брад пит ме догнусява да ви имам измисления елит и големите артисти ама то има ли нещо нормално в тая дарява голяма простотия и тапотия или по добре казано всички сме от село но не на всички им личи

Госпожо/господине, защо влизате в български сайтове, за да изливате помия ли??? Моля Ви, харесвайте си живота и ни оставете на мира!

Този си пада като че ли все по дооста по-младички от него. Ако се допитате до google за въпросната бивша - Снежана Макавеева, спомената в статията, ще разберете, че тя е едва на 19... и между др. участва в "Под прикритие" - дъщерята на Попов... ха-ха.

Аман от помияри!

ТОЗИ ЧИЧКО НЕ Е ЗА РАДИНА!!! ТЯ ИЗОБЩО ДА НЕ СЪЖАЛЯВА.

много важна новина за републиката, чакай да го преместя....

бахти цървула!

Кой е този?

Абсолютен смешник е този! Наистина се мисли за Ален Делон, но си палячо отвсякъде.

Тоя пък се взе за Ален Делон. Боже опази ни от такива хубавци.

този мунчо деанчо ако се види от страни колко е смешен и доста грозноват и противен ще се грамне.от каде го вади това самочувствие обаче незнам незнам какво му се вразват жените толкова или просто има амбициосни PR.пак може и скрити качества да си има човека кои знае o)) ма на мен ми е противен много а и смешен

Ей, ти български правопис в Африка ли си учил? Срамота!

не идиотко малоумна ползвам транслитераця защото нямам кирилица и познаи защо нямам кирилица защото сам от африка хахаха овца........и тя иска да блесне с интелект надка пиратка