Коментари - Ромина Андонова: Имах друга фаворитка за Мис България | life.dir.bg
назад

Ромина Андонова: Имах друга фаворитка за Мис България

Ромина Андонова предаде короната на Мис България на 23-годишната Ваня Пенева от Казанлък, която пребори 11 финалистки от цялата страна, за да ни представи на “Мис Свят” в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Ромина Андонова: Имах друга фаворитка за Мис България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Или просто г-ца Модева не е била достатъчно..."активна"? Че тя е два пъти по-хубава, не че е върхът, но и дума не може да става за сравнение с избраната за първа.

Румяна ли е румина ли е...много просто същество и адски злобно личи по всички изказвания ,които прави още за световния конкурс за американката сега и за тази мисс..тази Румяна да ходи на дарко тасевски ,защото тя така стана мисс,миличка новата Мис Ваня Пенева хем е красива,умна е за разлика от теб-не е прекуснала следването си и най-вече за разлика от теб не приказва по интервюта само с кой е спала и не се ...за слава и корони...така че скрии се нкяде и не си показваи селската мутра

Изключително неуместно изказване от страна на Ромина Андонова. При положение, че не познава новоизбраната мис, кое точно я кара да мисли, че не е по-ерудирана или по-скромна от Олга? И как така хем не се интересува от интервютата и телевизионните изяви на момичета, хем си прави труда да я коментира пред националните медии?

Да Ромина и аз харесвах повече твоята подгласничка,но спечели ''най-достойната''

новата мис е с излачване на безмозачна, селска делва!

Не харесвам Rомина , но за Олга Модева е права.

Точно така Ромина ,а аз имах друга фаворитка вместо Вас.

Тя ако е много умна и нейния приятел е умен няма да се обиди,защото от всяко правило си има изкл.Колкото до нейното изказване смятам че е крайно неуместно и фаворитката на Антония Петрова не беше ти Роминче,но тя не е била тъпани че подгласничката ти е по-красива от теб според нея най-малко от уважение към теб,т.е колегиалност!!!!

Даааа кифли, не ви харесва момичето щото не си пада по чалга и глазирани манекени- ритнитопковци. Плачете, кучки! България избра умна и красива Мис! :)))))

ха-ха, вярваш ли си? Точно тази има най-чалгарското и просташко излъчване и от километри си личи, че слуша чалга... :S

Олга беше най-красива, отличаваше се от всички и има излъчване адекватно и за световния конкурс. Но типично по български пак избрахме грозновата Мис. Жалко!

да ,ама това е твое мнение,което обаче никого не интересува.

Кой те пита?

Малиии фаворитката по-грозна и от крокодила Антония ;-)

И МОЯТА ФАВОРИТКА БЕШЕ ОЛГА .МНОГО Е ЯКА .СУПЕР МАДАМА.

Многоооо те е подразнило,че не харесва тъпи футболисти -кажи си бе моме.

Никога не съм била фенка на Ромина, обаче в случая тя май има право. Олга Модева е много по-красива и има страхотно излъчване. Така че в случая подкрепям Ромина Андонова. Според мен журито пак се изложи - не ми се вярва да е гласувало съвсем безкористно. Лошото е, че докато журито ни гласува по начин, който, меко казано, поставя под съмнение вота, няма да имаме добро представяне на световните конкурси.

Ми нормално е да е някоя си Олга, напоследък все със странни имена стават Мис България.

Странно изказване:)

о, свещена простота!!!

Роминчето значи се е обидил,че г-н Бареков нарече футболистите "прости момчета".Ами такива са ,Роминче,факт!Твоят едва ли е по-различен.

Присмял се хърбел на щърбел...

Мис България трябва да е перфектна във възможно най-висока степен... Олга е доста красиво момиче, но поне носа на Ваня е доста по-красив... носа на Олга е крив и това е видно с просто око...

Според мен, чарът на Олга е точно в носа. Аз също харесах повече нея от избраната мис.