Марк Антъни умолява Дженифър да не се развеждат

Певецът Марк Антъни искал да спаси брака си с Дженифър Лопес, а не да се развежда.

Обратно в новината

Коментари - Марк Антъни умолява Дженифър да не се развеждат | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля те Дженифър, върни се при Антъни, че не мога да спя....:-0)))))

след такива обвинения и аз ще го напусна, да се оправя...

Че кой ще й харчи милионите иначе, вие и аз ли?!!!! А и къде ще намери такъв закръглен и оформен......заден двор в имението? Любовта е велико нещо, брей!

Горкичкия той "каква издръжка ще плаща"-типично мъжка мисъл!Децата ми са големи,но все още учат. 70% от общите ни доходи със съпруга ми отиват за тях.Който има студент и голям ученик той знае какво е .Не знам,ако бях разведена,с издръжка как щяхме да преживяваме!!!!Дано се съберат Дженито и Марк-аз ги харесвам като двойка!

Suzi, Suzi, ако ти беше бивша съпруга на Марк Антъни и издръжката за близначета е определена на 40 000 дол/месец, изобщо нямаше да му мислиш. Между другото, аз също ги харесвам като двойка с ДжейЛо, но не в това е въпроса. И няма нищо сексистко в мисълта ми, ако не възразяваш!

Стига кифли - ако ще ги таковате - таковайте ги, иначе не плямпайте, че по цял ден ги гледаме.

Тяхната май и мечкадар не може я изпя!

"При развода Лопес настоява да вземе пълно попечителство над децата им, което допълнително съсипвало Марк" - ама разбира се, че го съсипва, като се има предвид каква издръжка ще му лепнат да плаща ;)))

ама в днешно време жените много озлобени бе :) що па да не го съсипва като човек че ще живее без децата си ами банковата му сметка щяло да съсипе пфуй че кухи кратуни :)))