Световноизвестна дизайнерка разкритикува стила на Катрин

Световноизвестната дизайнерка Вивиан Уестууд отправи критики към съпругата на принц Уилям - Катрин.

Обратно в новината

Коментари - Световноизвестна дизайнерка разкритикува стила на Катрин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази дасрта крава е като гроздето е високо и е кисело роклята и беше страхотна за свадбата а тази играе обидената лисица но кои ли харесва неиния ненормален стил и сега не сам чула някои да я пита нещо за катрин тя иска да е чута от някои стои си на мястото и си кутаи прави си грозните тоалети и не се занимаваи с катрин тя е светлинни години напред от теб

Като чета коментарите имам чувството, че повечето изобщо не знаят коя е Вивиан Уестууд. :))))

Вие май нещо се объркахте, хич не й е кисело гроздето на Вивиан. Тя просто винаги е била бунтарка и винаги ще е опозиция на монархията. Да не мислите, че си прави илюзии как кралското семейство се носи в нейния стил? И само не ми казвайте, че тия шапета, с които всички бяха на сватбата са ви готини и искате да ги носите. Пълна скука.

Хм, мн.добре казано!!!

Абе, има нещо вярно в товя, което казва Уестууд за начина на гримиране на Кейт. Чудех се какво ме дразни в лицето на принцесата и сега се светнах. Тя има хубави очи и дълги мигли. Наистина по-добре би било да ги подчертава с походящи сенки и хубав туш на миглите.

Стилът на Катрин пасва перфектно на консерватизма на монархията.Тоалетите са в синхрон и с нейното излъчване.Посланието не е, че е обикновена жена, а че разбира обикновените хора и я е грижа за тях.Какво, да се направи на чучело като братовчедките на Уилям със смешните шапки от сватбата ли?

солидарна сум с дизаинерката! аз още в началото, когато изгря звездата на Kатрин си помислих, че очната линия мацната по този начин стои кофти на очите и...:-) очевадно е! хората естети веднага забелязват това, а останалото са празни приказки...:-)

Тая ще й каже....., че няма кой друг :))))))))

V.Westwood се пука от яд, че Kate не и купува и носи дрехите, защото тези дни каквото Katе облече се разпродаве за часове.

коку

Модата е временна и постоянно се променя. Тази бабка какво иска - да дава наклон на всеки в света с нейните извратени "дизайни". Да си крои парцалите и да не се меси където не и е работа. Хората дават доста по-реална оценка на това как изглежда Кейт...

Интересно, че хора които не са чували за нея изказват особено компетентни мнения. Бабишкера била - да, но световно известна! И вижте как изглежда - родена е 1941 г. Много е лесно да си критикар!

Аз съм родена през1939 година и изглеждам по-добре като визия и прилично за възрастта си. Кой си бил като млад, колко си бил авангарден не ти дава право на стари годоно да станеш за резил като баба Лили Иванова. Би могла да не злобее срещу младата дама, която не желае услугите и.

гроздето е киселооооооо

дизайнерката да се погледне какъв вампир е. като е толкова наясно какво трябва и какво не трябва да си обърне малко внимание първо на себе си

Това все пак е Вивиан Уестууд - една наистина СВЕТОВНА дизайнерка. Какво не бих дала за някоя от нейните шотландски поли. И тя е човек, който може да се изкаже по въпроса, защото е независима, страхотна, неординерна и авангардна. А Кейт просто си изглежда като една обикновена англичанка, която ако не беше съпруга на престолонаследник, не бихте я и погледнали на улицата. Ще се блъснете в нея, може дори да и се извините и да я подминете, нищо особено.

Единственият адекватен коментар под този текст. Но все пак е ясно, че хората харесват тези, които се приближават до тяхната обикновеност. За Вивиан Уестууд може да се каже всичко друго, но не и че е обикновена. Виж Мидълтън не е нещо особено

тзи смешна дизайнерка само може да духне под опашката на Катрин. Стара вещица търси известност а не се види тя на какво прилича тръгнала да критикува една принцеса...

Ама вярно стара вещица... По-скоро се3 тресе от яд, че не е била потърсена да създаде сватбената и рокля. Нормално е за Катрин да търси класиката, та тя се е стремила да стане и стана принцеса. На всеки случай аз харесвам Катрин, не тази демодирано червенокоса вещица.

Ти сериозно ли се чуваш какво казваш? Тази "смешна" дизайнерка е една от личностите, променили лицето на модата през 20ти век, моето момиче. Странно е ти от позицията на каква се изказваш така по адрес на Уестууд? Щото виж, тя има право и възможност да си каже мнението за Мидълтън

А ние имаме правото да не го споделяме. Кейт е елегантна, Вивиан смущаващо авангардна, ако Кейт беше рок звезда - ясно, но тя е принцеса.

Което не я прави по-малка вещица. Катрин има възможност и право да има свой стил, независимо дали се харесва на бабата или не.

Аз пък нямаше да искам тази кукувица да ми прави сватбената рокля, защото е толкова изчанчена дизайнерка, че ще рискувам да стана за посмешище с ненормалните и дрехи!!!

Кой я пита пък тая бабугерка, че се обажда от коневръза! Ще дава акъл на принцеса! Ако иска, Кейт ще си слага грим и на дупето - не е нейна работа!

Струва ми се, че "Световноизвестната дизайнерка" има доста повече проблеми от Кейт ...

добре и го каза жената,всички останали плужеци се превъзнасят по "страхотните" и тоалети,рокли и т.н.може би протоколът изисква да носи такива дрехи,но не мисля че е модната икона,каквато я изкараха.

Може да е световноизвестна, но всеки си има вкус. Катрин спечели милиони фенове по света точно със този си стил, неповлиян от световноизвестни дизайнери! Пък и цвета на косата й ми се вижда крайно неподходящ за възрастта й и за цвета на роклята й, а за обиците - по-добре да не говорим... Ето - всеки си има мнение. Но - не, за всяко нещо - плюнки... Ако беше добронамерена, нямаше да направи забележките си на всеослушание!

абе, тази не се види на какво прилича - седнала да критикува и да съветва.... много добре си изглежда жената - като всяка една нормална, млада и здрава жена.

баба Уестуд се дразни, че Катрин не си купува от нея дрехи

добре си го казала:)