Катрин диктува модните тенденции при обувките

Най-популярните модни тенденции при обувките това лято са вдъхновени от херцогинята на Кеймбридж Катрин, заявиха модни критици.

Обратно в новината

Коментари - Катрин диктува модните тенденции при обувките | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам кой диктува модата в обувките,но мисля,че Катрин трябва да "култивира" прическата си.Тя е хубава млада жена,но тази развята коса я прави неизискана.С лека промяна във формата може да изглежда пак млада,но много по-стилна..и кралска.

Права си. Тъй като още не е измислила как да се модифицира, на първо време си е сложила сателитна чиния като шапка. Много смешна беше когато трябваше да влезе в колата- хвана я с двете длани и тръгна да сяда на задната седалка. Тя е висока и при висока сателитна чиния отгоре й трябва да лежи в превозното средство с покрив.

модата е за богатите,така че няма защо да се коментира кои диктува модата при обувките! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз не смятам, че това е мода. Това си е до болка позната класика, която съществува от десетилетия. Доброто е, че с подобни обувки жената не рискува да сгреши в избора - просто липсва избор.

Супер тъпа статия, ако изобщо е статия!!! Вече се чудят какво да изсмучат от пръстите си!!!

Тая Катрин сигурно диктува и модните тенденции и по додуците!

така ги диктува,че е изпълнила точно критиките -"без" беяв чоропогащник,"без" да се комбинират с дрехи в същия тон на право моден диктатор на годината *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не е ли кейт

"забравете за бежовия чорапогащник"...а с какво да ги носим, с черен? хахаха

супер си е момичето! ако тръгне по рокерски събори с тези обувка, няма да е добре, но тя ходи по други мероприятия ;)

Обувките са хубави, но нещо простее тази принцеса. И краката и нещо кривеят! Ха-ха. Но щом се харесват нека са щастливи. А тя не диктува нищо, нея я диктуват какво да облече.

Вярно, скучни са, но има много стил в тази мацка и освен това е егати изящното създание, ефирна направо, кефи ме!

Нищо модно не виждам в обувките на Катрин. Скучни модели и цветове.

с тези глупости правят реклама на Катрин. По време на кризата, ще се утешаваме с обувките й.