Алекс: Не изпитвам угризения за връзката си с DJ Дончо

Алекс Раева сподели пред сп. Elle, че в момента се чувства спокойна и не обръща внимание на твърденията, че тя е причината за разпада на брака на диджея.

Обратно в новината

Коментари - Алекс: Не изпитвам угризения за връзката си с DJ Дончо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тая е от разпасаните то не бе слави то не бе антов сега разведе някакав и много щастлива еи моме господ бави но не забравя и накрая обобщаваме маика и рускиня ли е питам е тогава всичко е ясно на света

Това моме къкво беше дизайнер,певачка,гмуркачка и къкво е още- теда лека жена уви.

радваи се докато си настояща,защото в един светал ден може да разбереш че вече си бивша! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази Алекс вече омръзна на публиката - то не бе Слави, Атов, ДЖ и тем подобни нейни секс-партньори....изглежда, че е доста комплексирана; мине се не мине и започва да ни обяснява коя е майка й, кой е баща й и пр......

какви ти угризения за някаква си връзка. То една да беше! Въпросната госпожа вече е претръпнала и има имунитет срещу угризения.

Тая не си седна на задника. А този и той ще бъде ден до пладне

Рано или късно ще го прасна твоя и ще се постарая да разбереш ... да видиш гот ли е

Значи: първа връзка със Слави: докато той е обвързан с друга. После: връзка с мъж, на чиято сватба си била кума и си започнала точно тогава тазив ръзка пред очите на жена му, после връзка с вече женен мъж, който развеждаш. Ми как ще имаш угризения? ТА ТИ СИ ПРОФЕСИОНАЛИСТ в развалянето на чужди връзки!

И следващите след нея няма сигурно да изпитват угризения , дано да спинкат и те спокойно миличките!

До П-рката на Алекс, моля не прекалявайте с глупавите и през ден информации за Алекс, защото хората не са глупави и това почва да и дотяга, ще направите лоша услуга на момичето. А сега до Алекс ако чете коментарите - момиче вземи да си смениш ПР-ката, спешно!

Не гради щастие върху нещастието на друг !!Тя бързо забрави колко пъти бе елиминирана от креватите на разни паричковци.Забрави екскурзийте със Ицо стоте манекенки до Италия,забрави Слави Трифонов,забрави и последния си любовник,заради когото се втали до признаци за анорексия...До толкова изпадна в амнезия,че чак забрави какво е съвест !!

тази да няма абонамент за новините на дир-а :))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добре че се появи Интернет, че да си избиете анонимно комплексите, неудачите и без всякаква перспектива. Леле, ако ви паднеше-е..., ама сега сте "моралисти", ментори и с назидателен тон давате херувимски умозаклюбения. Бо-оже, прибери си най-сетне вересиите. Нито я познавате, нито ще! Тогава какво каканижете тъпотии? Ай с..... вече!

ръгай не бой се, на онова си място нямаш брояч

Алекс ми е адски симпатична . Готини са и двамата . Сладури !

Да и на мен БЕШЕ съмпатична! Но вече не мога да кажа, че изпитвам подобни чувства към нея. Но на мъжете умът им е слаб и на тях не може да се разчита.

някоя от тези нещастници да има морал и защо да я срам заспиваи че тои господ бави но не забравя и си знае работата ни вие разбирате ли от господ виждаш ли я аня пенчева какво и се случва непрекаснато и още има но лошото е че плащат децата

Много е красива.

Да ако ти си на 60 години или си прекалено грозен и дебел може да я намираш за красива ..

тази коя беше , че немога да се сетя ? дж алекс дончева или нещо бъркам ? Много известна с какво ? Топ номер едно в някаква класация ли е нещо нарпавила л ие за българите и България - освен резила и срама който изпитваме всеки път кгоато я видиме на продедната абсурнда псевдо снимка . Айде спрете вече да ни занимаваяте с простакеси моля ..

Изглежда "продукцията" на нашите "звезди" е най-вече клюката. Когато няма какво да предложат на публиката, за да не бъдат забравени подават такива не много интересни безсмислици. Направи еди-два албума, айде- 2-3 песни на година поне, та да те знаем, а не с кой била този месец, кой и разбил сърцето и т.н и т.н. Както се казва- известна е стова, че...е известна.

Знае ли някой снимана ли я някъде без гащи А.Раева и за кое списание?Не съм я виждал все още гола.

Струва ми се, че колкото по-безлична е някоя "звезда", толкова по-често се говори за нея.

тя е цинична и безсрамница без капка морал,какви угризения нали гледа тя да си е ок,но ще доиде време за вазмездие и току виж вземе да се стряска и в саня си. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Колко е романтична тяхната история,колко е затрогваща.Ох,къде ми е кърпичката (очите ми се навлажниха,затова я търся).Гмуркане,Малдиви,телефони.Дали няма да стне за TV сериал?

Пак жалката Раева,която се радва, че гради щастие върху чуждо нещастие. Само, че DJ-ят и с нея ще постъпи така както със съпругата си.

не, ти нямаш угризения разбира се, за да можеш да спинкаш спокойно. човек си върви по начертания път и си учи уроците.

ей,тая няма да се спре от подскоци по леглата на женените мьже.Защо ли нищо друго не пише за нея. Дали и този хяма да започне в скоро времие да я гримира.